• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: no nekdo chce hrat treba pvp nebo si dat NG+ ... generovat dungeony a hledat materialy na to generovani je nerealny, takze pokud chces nejakou urcitou vec.. tak tohle je jedina moznost a jak rikam je to uplne u konce hry kdyz dohrajes dungeony, ktere jsou nekolikrat tezsi nez samotna hra... ale podle posledni vety hadam ze si to asi nehral a moc nevis o co jde.. a jen tady nesmyslne rejpes
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF:
    myslim proste podle navodu se lootovat, kdybych uz vsechno prosel tak du hrat radsi jinou hru
    SUMI
    SUMI --- ---
    Jinak jsem si zkoušel hledat nějaký bloodborne kamarády na playdate redditu. (nikdo v mém okolí nehraje bloodborne) :D A překvapilo mě, že to docela funguje...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: tak to je spatny :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: severy jsou down teď :(
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    pres jakejkoli tombstone to muzes udelat... no dej vyhledat a uvidis jestli to pujde, to nic nestoji.
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Ok! Takže teď, když jsem ho vycraftil, tak přes ten první tombstone můžu vyhledávat pomocí glyphu ty jednotlivý "instance". (Jen pro kontrolu.) :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale vlastne vsechny budu na shared jiank by ses tam nepripojil... to nastavuje ten kdo to vytvori.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: no pokud ho vyhledas podle toho codu tak uz nic nenastavujes... shared nastavujes jen v pripade, ze chces aby se tam nekdo komu das kod mohl propojit a pomoc ti :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Takže jdu craftit ailing loran chalice, mám hodit "shared/fixed" prefix?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale myslim, ze to byl prave umysl aby si lidi sharovali dungeony a udelat komunitu kde lide budou nabizet svuj dungeon..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: jo ty myslis ty runy...si odpovedel na jinej prispevek... no jelikoz tohle muzes udelat kdyz dokoncis uplne vsechny dungeony a hru... tak uz o kouzlo moc nejde, ale nikdo ti nebrani generovat stovky dungeonu a doufat ze tam bude ta vec kterou chces.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: nechapu... gemy nejsou v truhlach
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Jo, to bude asi aktuální! Jen u mých starých CD to píše, že jsou smazány, až budou online servery, tak to zkusím prozkoumat. :) Fakt moc děkuju za objasnění a pomoc, byl jsem z toho všeho trochu zmatený.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: a neztraci to pak trochu kouzlo? jakoze bezet v prvnim patre do truhly pro nejlepsi predmet co existuje v predvygenerovanym dungeonu podle navodu? Je to uspokojujici?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: no je pravda, ze jsem ten dokument pouzival pred nakou dobou... ty na ty gemy jsou to jsem zkousel ted, ale ty glyph sou napsany i na wiki dycky u te dane veci treba tady : http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Clockwise+Metamorphosis

a to se aktualizuje tak by to melo fungovat je to v NOTES
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Super! Pěkný dokument, díky! Ok, budu muset dokončit ty CD ještě.. Akorát teď mi to u všech píše, že jsou smazaný ze serveru. Taky musím nastudovat, jak fungují ty glyphy apod.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja mam pouzival runy +20 stamina +15 stamina +15 health ... ja jsem si staminu nedaval abych usetril lvl... a dohnal jsem to runama.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: pokud mas hotovej ihyl tak si jen musis udelat jeden ihyl rooted u sebe s Cursed, Foetid, Rotten offering ...a pak uz by ti mel fungovat ten glyph. Taky nezapomel ze v dungeonech se daj najit lepsi runy ... jakoze stamina +20% nebo health +15% atd. viz treba : https://docs.google.com/...eets/u/2/d/1k4GzUMm4-PdLK_mzkMpEdb7cOf5_mdV15tR9G0w2mbA/htmlview?sle=true

nejlepsi si je najit, aby ta vec kterou chces byla v prvnin layeru takze nemusis ani bojovat s bosem jen si tam dojdes a v truhle bude co chces... plus ihylu a isz se da najit blood rock .. takze +2 dalsi jen jeden v jednom dungeonu... pak uz tam bude jen madman knowlage. Jen najdi co chces v tabulce a je to.
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Díky moc za pomoc! Jsem právě v ailing loranu, takže teoreticky stačí, když si otevřu pthumeru ihyll na ty 27,2%?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: zaklad je, ze dokoncis vschny dungeony... a otevres si jeden u sebe rooted s Fetid, Rotted a Cursed offering... pak muzes uz vychazet z tohodle https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/32gbr1/how_to_farm_the_best_blood_gems/

najdes si jakej potrebujes... nahore mas glyph zadas a jdes na to... vedsinou to pada s prvniho bose, takze otevres branu zabijes bose uvidis co vypadne.. pokud spatne tak dungeon smazes a zas zadas stejnej glyph a jedes znova... vsecny nej gemy sou cursed takze maj neco negativniho.. takze kdyz ti padne Physical ATK up 27.2% tak je to super, ale pokud u nej bude HP continues to decrease ... tak je na prd. Nejlepsi je ten co zvysuje staminu o 2-3% to neni na stamine vubec poznat... nebo pokud chces hlavne pvp tak je super mit ATK vs Beasts Down nebo ATK vs the Kin Down ... protoze to ti hrace neovlivnuje jen bose. Nejvyssi gem co je tak je blootinge gem do lost chikage nebo do pistole.. (ten kulatej) ten ma blootinge attack atk up 31% ten nepada z bose.. jen z prisery co hlida truhlu.. tady https://www.youtube.com/watch?v=U6l2lTwJfE8 treba. Je moznost ze ti padne i radial blootinge gem 31% ... ale to je moznost tak 1:500 ... jeden japonec mi to ukazoval, ale on celej den zabijel tuhle priseru dokola.. a dostal jeden. Vedsinou chce kazdej ty klasciky Cursed Tempering Damp Blood Gem radial 27.2% attack up ... takze to zadas jen pwmf22gu a budes zabijet prvniho bose.. coz jsou 3 Watchers ..takze easy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam