vcera byl zajimavy den....
chtel jsem na psstore koupit datadisk k BB. Nebere to kartu... Zkusim jinou, nic. Nadavam. Prijdu domu, zkusim treti kartu, ani hovno. Nadavam. Vlezu na JRC, ze koupim kupon za litr a dobiju si tim penezenku. Nahodou na JRC maji digitalni distribuci primo na tenhle datadisk. Koupim to. Zadam to do PS Store. Vse se tvari ok. A nikde nic. Nevim, zda se to stahlo, zda se neco stalo, proste nic. Prolejzam vsechna mozna menu a nic nenachazim... Nasrane poustim hru... V te lokaci, co byla Amelia mam invadera, co hlida bonfire. Sel jsem k nemu asi 5x, nez jsem ho zabil (s touhle postavou level kolem 50). A nevim proc jsem zil v presvedceni, ze tady neco budu sbirat, abych se dostal do dalsi lokace. Samozrejme tu nic nebylo a nasrane jsem to vypnul.
Volam kolegu, zda se mu neco stahlo, zda nejak pozna pri spusteni hry, ze tam je datadisk "nainstalovan".
A on rikal, ze nijak, proste pustis hru a nic nepoznas. Prej jenom na schodech v Hunters Dream bude neco lezet.
No ty voe a ono fakt lezelo :)
Dal jsem tomu datadisku vcera cca 2 hodiny.
Dostal jsem se k prvnimu bossovi. Sli jsme to ve dvou a na bosse pak ve trech. On ten level 50-60 je takovej nic moc. K bossovi jsem se dostal se dvema lahvickama :)))) Dostal jsem asi 5x pres drzku od bosse a az asi na po seste se to povedlo.
A co se tyce prvniho pruchodu, tak je to docela drsny, nekteri Hunteri maji fakt slusnou vydrz a kazdou chybu trestaji. Prvni lokace je temer identicka s Cathedral Wards :) ale je to pekne a hezky se to hraje.