• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Díky moc za pomoc! Jsem právě v ailing loranu, takže teoreticky stačí, když si otevřu pthumeru ihyll na ty 27,2%?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: zaklad je, ze dokoncis vschny dungeony... a otevres si jeden u sebe rooted s Fetid, Rotted a Cursed offering... pak muzes uz vychazet z tohodle https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/32gbr1/how_to_farm_the_best_blood_gems/

najdes si jakej potrebujes... nahore mas glyph zadas a jdes na to... vedsinou to pada s prvniho bose, takze otevres branu zabijes bose uvidis co vypadne.. pokud spatne tak dungeon smazes a zas zadas stejnej glyph a jedes znova... vsecny nej gemy sou cursed takze maj neco negativniho.. takze kdyz ti padne Physical ATK up 27.2% tak je to super, ale pokud u nej bude HP continues to decrease ... tak je na prd. Nejlepsi je ten co zvysuje staminu o 2-3% to neni na stamine vubec poznat... nebo pokud chces hlavne pvp tak je super mit ATK vs Beasts Down nebo ATK vs the Kin Down ... protoze to ti hrace neovlivnuje jen bose. Nejvyssi gem co je tak je blootinge gem do lost chikage nebo do pistole.. (ten kulatej) ten ma blootinge attack atk up 31% ten nepada z bose.. jen z prisery co hlida truhlu.. tady https://www.youtube.com/watch?v=U6l2lTwJfE8 treba. Je moznost ze ti padne i radial blootinge gem 31% ... ale to je moznost tak 1:500 ... jeden japonec mi to ukazoval, ale on celej den zabijel tuhle priseru dokola.. a dostal jeden. Vedsinou chce kazdej ty klasciky Cursed Tempering Damp Blood Gem radial 27.2% attack up ... takze to zadas jen pwmf22gu a budes zabijet prvniho bose.. coz jsou 3 Watchers ..takze easy.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahoj, prosím o pomoc. Je tu někdo, kdo by mi trochu polopaticky vysvětlil, jak funguje farmení blood gemů v CD? Pročetl jsem reddit, ale pořádně nevím, jaký farmit, jak to funguje a co k tomu potřebuji. :c Díky!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    sem zkousel ty zbrane v pvp... a teda Rakuyo je ultimatni...a ten move set je super, jsem 85lvl a mam skill 50..
    Bloodborne PVP Rakuyo lvl 85
    https://www.youtube.com/watch?v=WUz2ayslxPE
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak jsem dohral to DLC ... cistej cas napoprve 7-8h docela dost oblecku a asi 10 zbrani. Jeste jsem to hral s druhou postavou co mam abych vyzkousel jine zbrane... a to jsem to mel cca za 2-3 h. Prvni jsem mel lvl 75 a druhou 85, ale mam gemy 27% attack up z dungeonu atd. takze jsem silnej. Hralo se to pekne... jen myslim, ze ty zbrane uz mely byt v zakladnim BB.. tak a uz se ceka na D3 :)

JOPS
    JOPS --- ---
    vcera byl zajimavy den....

chtel jsem na psstore koupit datadisk k BB. Nebere to kartu... Zkusim jinou, nic. Nadavam. Prijdu domu, zkusim treti kartu, ani hovno. Nadavam. Vlezu na JRC, ze koupim kupon za litr a dobiju si tim penezenku. Nahodou na JRC maji digitalni distribuci primo na tenhle datadisk. Koupim to. Zadam to do PS Store. Vse se tvari ok. A nikde nic. Nevim, zda se to stahlo, zda se neco stalo, proste nic. Prolejzam vsechna mozna menu a nic nenachazim... Nasrane poustim hru... V te lokaci, co byla Amelia mam invadera, co hlida bonfire. Sel jsem k nemu asi 5x, nez jsem ho zabil (s touhle postavou level kolem 50). A nevim proc jsem zil v presvedceni, ze tady neco budu sbirat, abych se dostal do dalsi lokace. Samozrejme tu nic nebylo a nasrane jsem to vypnul.

Volam kolegu, zda se mu neco stahlo, zda nejak pozna pri spusteni hry, ze tam je datadisk "nainstalovan".

A on rikal, ze nijak, proste pustis hru a nic nepoznas. Prej jenom na schodech v Hunters Dream bude neco lezet.

No ty voe a ono fakt lezelo :)

Dal jsem tomu datadisku vcera cca 2 hodiny.

Dostal jsem se k prvnimu bossovi. Sli jsme to ve dvou a na bosse pak ve trech. On ten level 50-60 je takovej nic moc. K bossovi jsem se dostal se dvema lahvickama :)))) Dostal jsem asi 5x pres drzku od bosse a az asi na po seste se to povedlo.

A co se tyce prvniho pruchodu, tak je to docela drsny, nekteri Hunteri maji fakt slusnou vydrz a kazdou chybu trestaji. Prvni lokace je temer identicka s Cathedral Wards :) ale je to pekne a hezky se to hraje.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: jo... ze zacatku jsem taky mel problem s orientaci.. byl jsem uz tady ? nebo ne.. ale neboj se toho... jen co jsem to 7x dohral tak uz jsem vedel docela v poho a byl jsem schopnej navigovat pro kazdej item kamose pres TS :)

Kazdopdne vcera jem dal asi hodku to DLC vypada to pekne... uz me to zase chyta :) Uz aby byl vikend
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: neprehledne ? :) mne to oproti DaS ci DeS prijde prochazka ruzovym sadem. Nejhorsi je asi OLD YHARNAM, tam se ztracim i ted, jinak celkem v pohode :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Nednu vec vam musim rict. Nikam nespecham, ale i tak, ty mapy jsou brutalne neprehledne. Vubec nevim kde jsem. Mam za sebou 5 bossu a vubec nevim kde jsem a o co jde:)

Jestli to je zamer tak palec nahoru, prece mi to nebudou delat jednodussi, ale teda jak prohloubit pocit beznadeje a zmaru? Urkosti a strachu? No prece kdyz nebudes vedet kde jsi...
    Bravo. Asi si vemu ctvereckovany papir a zacnu si delat poznamky...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, update na BB a ma cca 9GB... kurva :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: well said
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak já vám to řeknu jo? Já to včera zapnul. Půjčil jsem si účet kamaráda a o půl jedné ráno vyráběl holohlavého vousatého Bobanase. Zkusil jsem skládací břitvu a meh. K tomu to strašně členité prostředí. Vůbec moje oko neodpočívalo, nemeditovalo jako ve zbroji se štítem v Underburgu. Dark fantasy vystřídal strašně nesympatický horor. Nemám hororové hry rád, a tak až tady jsem se v Miazakiho hrách začal bát každého rohu. Je to větší zápřah na pumpu (ten horor) ale je to teda síla. Opravdu. Jsem dojat. Takže břitva? Ne, znovu.Tak jsem zkusil bič. Taky ne. Skončil jsem u sekery. O půl páté jsem pokořil Cleric Beasta a šel spát. Jsem toho plnej. Je to silnější než jsem si myslel. Je to dál než jsem si myslel že jsem schopen dohlédnout... Jako milovník první Miazakiho hry musím říct že si připadám jak sportovec. Jako závodník Tour de France který až za dva roky zjistí že musí zpocené triko odevzdat protože měl v krvi vagón steroidů.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: těch 13MB je patch... psali že než dají datáč že bude patch...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, ten mi přijde asi jako the best :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja jedu na DS z PS2 :))

jinak rozhodne asi vzit XBOXovej joypad na PC
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Na jakém gamepadu pro PC kdo hrajete DS? Bráchovi zemřel, a tak hledám alternativu. Osobně jedu na Dualshocku přes MotionJoy a pohoda :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jak venku ? ja furt vidim na ps preorder
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jasne, tak nejak predpokladam, ze to samy bylo i v DS1 a DS2 :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukám ze Old hunters uz jsou venku. Nicméně na ps storu to píše že to má velikost 13Mb. To je zase nějaká bota, že už to v té hře dávno je, jenom zamčený ne ? :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: tak pardon, hned jak vyleze GOTY tak na to vlítnu .) Ještě napíšu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam