• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: notyvole... ja jsem na to vcera neklikal, jakoze asi nakej malej vypadek a vecer koukam, ze to nejde... tak si to du precist a ono nekolik dni... omg :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    サーバーメンテナンスのお知らせ Notice of Server Maintenance | Bloodborne ブラッドボーン | プレイステーション® オフィシャルサイト
    http://www.jp.playstation.com/op/bloodborne/news/2015/12/notice-of-server-maintenance.html

Tak mám asi po ptákách..:D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: no nekdo chce hrat treba pvp nebo si dat NG+ ... generovat dungeony a hledat materialy na to generovani je nerealny, takze pokud chces nejakou urcitou vec.. tak tohle je jedina moznost a jak rikam je to uplne u konce hry kdyz dohrajes dungeony, ktere jsou nekolikrat tezsi nez samotna hra... ale podle posledni vety hadam ze si to asi nehral a moc nevis o co jde.. a jen tady nesmyslne rejpes
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF:
    myslim proste podle navodu se lootovat, kdybych uz vsechno prosel tak du hrat radsi jinou hru
    SUMI
    SUMI --- ---
    Jinak jsem si zkoušel hledat nějaký bloodborne kamarády na playdate redditu. (nikdo v mém okolí nehraje bloodborne) :D A překvapilo mě, že to docela funguje...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: tak to je spatny :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: severy jsou down teď :(
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    pres jakejkoli tombstone to muzes udelat... no dej vyhledat a uvidis jestli to pujde, to nic nestoji.
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Ok! Takže teď, když jsem ho vycraftil, tak přes ten první tombstone můžu vyhledávat pomocí glyphu ty jednotlivý "instance". (Jen pro kontrolu.) :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale vlastne vsechny budu na shared jiank by ses tam nepripojil... to nastavuje ten kdo to vytvori.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: no pokud ho vyhledas podle toho codu tak uz nic nenastavujes... shared nastavujes jen v pripade, ze chces aby se tam nekdo komu das kod mohl propojit a pomoc ti :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Takže jdu craftit ailing loran chalice, mám hodit "shared/fixed" prefix?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale myslim, ze to byl prave umysl aby si lidi sharovali dungeony a udelat komunitu kde lide budou nabizet svuj dungeon..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: jo ty myslis ty runy...si odpovedel na jinej prispevek... no jelikoz tohle muzes udelat kdyz dokoncis uplne vsechny dungeony a hru... tak uz o kouzlo moc nejde, ale nikdo ti nebrani generovat stovky dungeonu a doufat ze tam bude ta vec kterou chces.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: nechapu... gemy nejsou v truhlach
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Jo, to bude asi aktuální! Jen u mých starých CD to píše, že jsou smazány, až budou online servery, tak to zkusím prozkoumat. :) Fakt moc děkuju za objasnění a pomoc, byl jsem z toho všeho trochu zmatený.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: a neztraci to pak trochu kouzlo? jakoze bezet v prvnim patre do truhly pro nejlepsi predmet co existuje v predvygenerovanym dungeonu podle navodu? Je to uspokojujici?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: no je pravda, ze jsem ten dokument pouzival pred nakou dobou... ty na ty gemy jsou to jsem zkousel ted, ale ty glyph sou napsany i na wiki dycky u te dane veci treba tady : http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Clockwise+Metamorphosis

a to se aktualizuje tak by to melo fungovat je to v NOTES
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Super! Pěkný dokument, díky! Ok, budu muset dokončit ty CD ještě.. Akorát teď mi to u všech píše, že jsou smazaný ze serveru. Taky musím nastudovat, jak fungují ty glyphy apod.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja mam pouzival runy +20 stamina +15 stamina +15 health ... ja jsem si staminu nedaval abych usetril lvl... a dohnal jsem to runama.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: pokud mas hotovej ihyl tak si jen musis udelat jeden ihyl rooted u sebe s Cursed, Foetid, Rotten offering ...a pak uz by ti mel fungovat ten glyph. Taky nezapomel ze v dungeonech se daj najit lepsi runy ... jakoze stamina +20% nebo health +15% atd. viz treba : https://docs.google.com/...eets/u/2/d/1k4GzUMm4-PdLK_mzkMpEdb7cOf5_mdV15tR9G0w2mbA/htmlview?sle=true

nejlepsi si je najit, aby ta vec kterou chces byla v prvnin layeru takze nemusis ani bojovat s bosem jen si tam dojdes a v truhle bude co chces... plus ihylu a isz se da najit blood rock .. takze +2 dalsi jen jeden v jednom dungeonu... pak uz tam bude jen madman knowlage. Jen najdi co chces v tabulce a je to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam