• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: No je jasny, ze na kazdou je vyhodnejsi jina, ale bohuzel twinu a chunku neni moc, takze proste pouzivam to co vylepsuju.. Pri late game uz pak sutry jsou.. Ale to uz mam zbran na kterou delam postavu .. Takze ty se drzim. Vedsi reach jsem potreboval jen u velkejch bossu v dungeonu .. Tak jsem pouzival cane
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: víte že záleží jakou zbraň používáte na jakou potvoru? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: Brezen japonsko, duben zbytek sveta

uz at to tu je :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KALTY: Brezen myslim
    KALTY
    KALTY --- ---
    XLEEF: fakt? Tak to je super :) Mrknu, jestli není nějaké info k tomu. Kdy to má vyjít?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    KALTY: jen ps4 ... na nic jineho to nevypada, ale za chvilku bude DS3 aspon.
    ....
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ten BloodBorne je jen na xbox a ps4? Na PC nebude?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: aha ja dycky jedu ze saw cleverem.. :) a pak prejdu na tu zbran na jakou delam postavu.. sekeru jsem snad nikdy moc nepouzil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ne jo ? :) ja kdyz BB zacal s jakoukoliv jinou zbrani, tak mi prislo ze obtiznost stoupla o 90% :) Najednou jsem nemel dostatek lahvicek, a furt jsem chcipal. Se sekerou to je jedna radost :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: tu nemam moc rad :) ale zas ten charge je docela dobrej
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: sekerku :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja vim o co jde :) ale delat bych to nechtel.. co mas za zbran saw cleaver ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: tak upgrade zbrani samozrejme delat muzes, ale nic nesmis davat do statistik a musis zacit s tou postavou co ma lvl 4 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: co sem nemusel to sem nezabil :) .. no tak to by me trefilo na to bych nemel nervy :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: devet hodin i s dungeonama ? to je slusny.

Ja ted jedu 4lvl run. Jsem v Cathedral Ward a premejslim, co udelam s Amelii... Dostanu dve facky a lezim.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak jsem jeste musel udelat novou postavu na pvp... cela hra + vsechny dungeony za 9h :)
    BloodBorne PVP 1vs2-3
    https://www.youtube.com/watch?v=Jf6l7lIq7cw
    GURBON
    GURBON --- ---
    No reknu vam ze vcera u krys sem si malem prekous snuru od gamepadu, kdyz sem to konecne dal mel sem 52K expu :D
    Jinak kvuli parry mi stacilo chcipnout jednou abych pochopil ze to nepotrebuju. Skoda ze vas k tomu nejaky monstra nenutej.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    KALTY: on tam byl ve dvojce a mozna i v jednicce i nakej problem ze v 60fps to slo strasne spatne, sem rad ze to v bloodbornu nahradili visceral atakem, ted schvalne jak to bude v ds3
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: nevidim duvod uchovavat save, stejne tu hru pujdes jeste aspon 3x :)

no a nezabijej hned vse, co vidis no
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak tedy s tím savem. Já si v podstatě v jakékoliv chvíli můžu nakopírovat save bokem a když zjistím za hodinu, že sem něco posral, tak můžu kopírovat zpět a načíst znovu starou hru.

Doufám jen, že to Steam nějaký způsobem nepozná. Doufám, že asi spíš kontroluje neporušenost savu a jestli nějaký .exe nemění něco ve hře.
    KALTY
    KALTY --- ---
    SPINGEE: JOPS:
    Dark Souls 2: Parrying Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=n6E77OR13F4

Dark Souls 2: Parrying Guide #2 (Spell parrying and advanced techniques)
    https://www.youtube.com/watch?v=01OkXwsuoR8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam