• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ABE
    ABE --- ---
    GURBON: a jestli chces muzeme na nej o vikendu vlitnou spolecne :)
    ABE
    ABE --- ---
    GURBON: Ja se s nim urcite nebavil, hned jsem mu ji riznul :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ABE: no ono se s nim da nejspis nejdriv mluvit, jenze to sem skipnul tim atackem a ted kdykoli tam prijdu tak je rovnou zlej
    ABE
    ABE --- ---
    GURBON: Myslim ze ho nemusis zabit, ja jsem s nim jednou bojoval - samozrejme sem ho nedal, ale vzpominky uz mam hotove.
    ABE
    ABE --- ---
    JOPS: skoda :)

gargoylema to je u Bell Keepera? Jestli je to tam, tak tam jsem nikdy red sign nevidel, ale moc tam nechodim. Chodim na most a obcas jsem sumnutej do bellu.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dotaz: Kdyz sem v DS2 omylem prastil toho megadraka driv nez sem s nim pokecal tak ho musim zabit abych se dostal do vzpominek Giantu? Prijde mi ze jestli jo muzu zacit znovu, mam lvl prez 200 a moc mu toho nedelam :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    ABE: moc ne, ja tam dostavam pres hubu :) a moje postavy moc nebyly na PVP... s kouzelnikem ani s klerikem toho moc nenadelas. Pak jsem jel tezke zbrane a to taky neni uplne na PVP.

Kdyz jsem jel na obratnost, tak to celkem slo. Rapier, Estoc, tam byvaly celkem uspechy.

A pak me jeste napadly na PVP ty lokace pred gargoylema, ta je na PVP jak delana :) A pak jeste v Iron Keep nahore je taky PVP rubacka :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Moje PVP spočívá v tom, že jsem happy, že si můžu někoho vyvolat na pomoc, načež dostanu nevyhnutelnej pekelnej vejprask od člověka, kterýho to proti mě ani nemůže bavit -_-
    ABE
    ABE --- ---
    JOPS: a chodis fajtit ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ABE: tak v DS2 je na PVP most v Iron Keep hned u prvniho bonfire
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    novej build s bloodletter ... musim rict, ze je to fakt sranda
    Bloodletter PVP Compilation BloodBorne
    https://www.youtube.com/watch?v=Ayn3wVpJBwk
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ABE: osobně na Youtube ;)
    ABE
    ABE --- ---
    Kam chodite v ds2 na PvP? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jasny, ja ted taky :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: PC Master Race! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: tak to neni problem, ja na nejaky planovani taky moc nejsem, bud muzu nebo nemuzu :) Staci napsat na Steam a je to :) ted nevim, zda to hrajes na PC ci PS4 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: S tím plánováním to bude složitý, protože jsem teď v práci doma hraju jenom když to vyjde - což je málokdy. Mám pocit, že jsem na slvl 80
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: v jake jsi fazi hry, ze bych si s tebou zahral ? Ja jsem ted uz ve hradu a level asi 100 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak s DT je sranda už z Ds1, kde ostatně chodim s Divine Large Clubem a Claymorem proti komárům v BT
    XLeef: S téma saveama to není špatném nápad :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: poison je k nicemu proti PVE, poison je dobry na PVP, ale u jinych zbrani asi. Stejne ti doporucim, vyzen si silu na 50, pozdeji najdes draci zub a kam se na draci zub hrabe greatsword :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    no zalezi jesli pri 30 sile... je lepsi mit ten mec +10 s S scaling na silu protoze na RAW +10 uz je jen C ... chce to porovnat ten DMG... kde je vedsi. Muzes to udelat tak, ze ho das na +10 pak si uloz sejvy.. pak ho dej na raw mrkni kde mel vedsi DMG..a kdyz tak ty sejvy tam vrat :) nebo na netu bude nakej calkulator DMG zbrani
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: tak já taky ne, az do DS2 :). Takže kdybychom to shrnuli, tak nechat dojít na +10, a pak max na RAW? Mám 2, takže bych to klidně mohl takhle udelat. jeden je na +7 a druhej na +5. Říkal jsem si, ze třeba poison by mi tady byl asi k ničemu, kdyz tahle zbran je primárně o silovem útoku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam