• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jojo...

s kamaradem jsem si koupil DS1 ve stejnou dobu a sli hrat. Kazdej u sebe doma.

Po fakt asi 6 hodinach, kdy jsem se snazil udelat hrbitov (fakt jenom ten hrbitov, ne to podzemi dal), tak mu volam a rikam ty kravo, ta hra fakt neni pro me... Ja ty kostlivce proste nedam... A on na me coze ? Jaky kostlivce ? Kam ses to dostal ? Rikam, jsem furt na zacatku a fakt se ne a ne dostat dal a fakt to nejde... A pak mi rekl, ze je v Undead Burg :) A zanavigoval kudy jit. To byla pak pohoda :)

A SENS FORTRESS JE PROSTE THE BEST, luxusni vyvrazdovacka :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sens fortress je nelepsi dungeon ever! To by fungovslo i jako samostatna hra;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: pamatuju, když jsem to jel prvně a vlezl jsem tam: "To snad nemůže bejt tak těžký?!"
    Teda to bylo po tom, co jsem půl dne rubal Asylum Deamona direct s Broken Swordem..
    Naštěstí pak EZEE poradil :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: hrbitov je holt z lekci v probihani levelu s hordou smejdu za zadkem:)
    GURBON: vyděržáj pijaněr! kdo neumrel aspon desetkrat v sens fortress, nema ten pravej ds zazitek:)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SHARNY: Tak jasně, ale HC PC master race jede na keyboard and mouse :) Osobně jsem prostě vzal PS3 controller a nainstaloval MotionJoy a hotovo :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: Nevim no, když rád hraješ i plošinovky, Isaaca a DS, tak už se gamepad vyplatí :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: nápodobně
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    XLEEF: Taky jsem se zasekl na hřbitově: A co s tím mám kurva dělat?! Vždyť se furt vracej! :D
    Mno posledně jsem si zafarmil v Blight Townu a napochodoval tam s Divine Large clubem +5. Problem solved :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja si pamatuju jak jsem zapnul DS1 ... a furt jsem na zacatku chodil na ten hrbitov a bojoval s kostrama a rikal jsem si co to je za nesmyslnou tezkou hru.. tak jsem to zahodil, ale furt mi to vrtalo hlavou az jsem nekde videl youtube.. (asi po tejdnu) a zjistil, ze tam je dalsi cesta :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: CS, Dota, WOW etc hráč nepotřebuje Gamepad :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: Jo nějak jo. Ale na tu dobu mi to taky přišlo ostré. Jako u krále co krade levely jsem se nebavil :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: PC Master Race hraje DS na klávesnici s myší? tak to pak jo... .)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Já bych spíš řekl, že PC Master Race, co začínala serii s DS2 musí být hodně frustrovaná špatnou optimalizací a keyboard ovládáním DS1..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LLGHOSTLL: Věznice a ti mágové tam :) Ale celkově mi Deamon Souls přilo lehčí než Dark Souls..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    no pc master race co startovala serii s DS2 musí být hodně frustrovaná když vidí pořádný level design v DS1 nebo DS .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: Jo, ale taky to šlo. Necítil jsem se nějak přehnaně frustrovaný. Ale třeba věznice mi dala zabrat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALAM: Ono Deamon Souls bez Bofirů byla taky sranda :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    GURBON: jj jsou i horší místa, kdy jsem chtěl rozbít ovladač, ale pak ten pocit, když to dáš, najdeš bonfire a sedneš si k němu -to jsem zažil jen u DS1:)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: O Blightownu se mi dodnes občas zdá.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak pravda pravdoucí, tam jsem taky žral ovladač - a o Blight Townu ani nemluvě :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam