• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ABE
    ABE --- ---
    VESNACH: vsechno mam, lvl jsem 590.

Ja myslel jestli ne nekde nezaklada nejaka grupa, kde vidis kdo je online, kde hraje, chat atd.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ABE: tak lvl mas hned, to je to nejmensi... potrebujes akorat White Sign Soapstone, coz dostanes od Píta a hodi se i prsten od kocky, aby se clovek naladil a summon fachal lip. Dohromady to stoji par tisic dusi, coz mas hned takze lvl 10-15 je asi akorat na start neni? :)
    ABE
    ABE --- ---
    VESNACH: Nevim jak grupy fungujou, ale jsem pro a nekdy se rad pridam. LVL mam :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    "Dark Souls Wake Up & Praise The Sun Sunlight Coffee Mug" Mugs by ZanzibarLand | Redbubble
    http://www.redbubble.com/...k-souls-wake-up-and-praise-the-sun-sunlight-coffee-mug?grid_pos=17&p=mug
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    blbej koncept?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: hele to je asi jedno, normalne bych nahodil cas nekdy vecer a zacal treba ve Forest of Fallen Giants s lvlem 10 (nevim) a postupoval dal hrou... az bysme to zabalili, tak by se nastavil lvl 20 (treba) na dalsi run s tim, ze kdyz by se chtel nekdo pridat, musel by dohnat level.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: a co by to melo splnovat ? Zabiti final bosse ? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tak udelame klasu jenom na nyx runy... zorganizujte to nekdo, treba casy na nastenku a tak. Nebavi me to hrat samotnyho a v SOTFS na PC mi neprijde, ze by bylo nejak zavratne lidi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=zI09ZVuX5XI

uz se sakra moc tesim,

jsem to jenom rychle proskakal a prekvapilo me v jedne casti rychlost strelby z luku. To fakt nemelo chybu, kadence asi 2 sipy za vterinu, coz oproti predchozim verzi DS je asi 10 rychlejsi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: pojd, jdeme, jsem level cca 50 :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    sakra, save mam, no tak znova a znova a znova .....................................
    GURBON
    GURBON --- ---
    STRANGERD: hmm no gamepad sem si dneska spravil tak uz nad tim zase premejslim, otazka je jestli kdyz sem to v afektu odinstaloval nesly s tim i savy :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, tak zkousim postupne prolejzat Dukes Archive a dostavam docela slusne pres papulu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jojo...

s kamaradem jsem si koupil DS1 ve stejnou dobu a sli hrat. Kazdej u sebe doma.

Po fakt asi 6 hodinach, kdy jsem se snazil udelat hrbitov (fakt jenom ten hrbitov, ne to podzemi dal), tak mu volam a rikam ty kravo, ta hra fakt neni pro me... Ja ty kostlivce proste nedam... A on na me coze ? Jaky kostlivce ? Kam ses to dostal ? Rikam, jsem furt na zacatku a fakt se ne a ne dostat dal a fakt to nejde... A pak mi rekl, ze je v Undead Burg :) A zanavigoval kudy jit. To byla pak pohoda :)

A SENS FORTRESS JE PROSTE THE BEST, luxusni vyvrazdovacka :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sens fortress je nelepsi dungeon ever! To by fungovslo i jako samostatna hra;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: pamatuju, když jsem to jel prvně a vlezl jsem tam: "To snad nemůže bejt tak těžký?!"
    Teda to bylo po tom, co jsem půl dne rubal Asylum Deamona direct s Broken Swordem..
    Naštěstí pak EZEE poradil :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: hrbitov je holt z lekci v probihani levelu s hordou smejdu za zadkem:)
    GURBON: vyděržáj pijaněr! kdo neumrel aspon desetkrat v sens fortress, nema ten pravej ds zazitek:)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SHARNY: Tak jasně, ale HC PC master race jede na keyboard and mouse :) Osobně jsem prostě vzal PS3 controller a nainstaloval MotionJoy a hotovo :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    LOVE_DALI: Nevim no, když rád hraješ i plošinovky, Isaaca a DS, tak už se gamepad vyplatí :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: nápodobně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam