• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: no a nechtelo by to trochu vetsi challenge, treba sebrat white soapstone a jit treba do studny ? :) na krysu a dal ? :) to uz je trochu vyssi level ne ? :)

a otazka zni, kdo tady ma posledni datadisk ? Abychom neplanovali a nezbyli jenom my dva :)))) coz by mi nevadilo, ale vice lidi, vice srandy :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: urcite na PC, co sem prodal PS3 tak nemam v planu kupovat konzoli a davam penize po letech do kompa.

Jinak sem vcera v noci udelal z deprived lvl 10, dostal soapstone od Píta a nafarmil duse na prsten od kocky :) 10 je tak akorat na projiti lesa a start se short swordem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz vy to chcete asi hrat na PC co ? :) asi to tam mam, ale na PS4 mi to beha o 70% lip :) ta plynulost hry je uplne jinde nez na PC

vcera jsem chvilku dal (vratila se mi PS4 z reklamace a dostal jsem novej kus, to znamena vsechny save v prdeli :) ), rekl jsem si, ze pojedu na silu, to je takove nejvic easy :) pojmenoval jsem se "The ROCK" :)

a behem hodiny jsem na lvl 50 ...

35 mam v sile a zbytek jsem narval do staminy. Jeste jsem nechcipl. Mam za sebou pursuita, strom, dragonnevim co a pohoda. Dneska asi probehnu piraty a skocim si do tech jedovatych sracek :)

ono staci 2x nekomu pomoct s pursuitem na hradbach a 36 000 v kapse :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ABE: e, ja sem musel neocekavane reinstalovat... takze momentalne lvl 0, ale kdybych to mel ve dvojce secist, tak uz budou mit vsechny moje (ted uz) "teoreticky" chary dalece pres 1000 spis 2... :D

princip je v tom, ze s timhle lvlem bych te ani nevyvolal- kazdej to ma jinak. Takze to chce zacit uplne novy charaktery, ciste pro tyhle skupinovy runy. Ke komunikaci bych pouzil asi nejakej komunikator mimo nyx... klidne fb, je mi to jedno.
    ABE
    ABE --- ---
    VESNACH: vsechno mam, lvl jsem 590.

Ja myslel jestli ne nekde nezaklada nejaka grupa, kde vidis kdo je online, kde hraje, chat atd.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ABE: tak lvl mas hned, to je to nejmensi... potrebujes akorat White Sign Soapstone, coz dostanes od Píta a hodi se i prsten od kocky, aby se clovek naladil a summon fachal lip. Dohromady to stoji par tisic dusi, coz mas hned takze lvl 10-15 je asi akorat na start neni? :)
    ABE
    ABE --- ---
    VESNACH: Nevim jak grupy fungujou, ale jsem pro a nekdy se rad pridam. LVL mam :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    "Dark Souls Wake Up & Praise The Sun Sunlight Coffee Mug" Mugs by ZanzibarLand | Redbubble
    http://www.redbubble.com/...k-souls-wake-up-and-praise-the-sun-sunlight-coffee-mug?grid_pos=17&p=mug
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    blbej koncept?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: hele to je asi jedno, normalne bych nahodil cas nekdy vecer a zacal treba ve Forest of Fallen Giants s lvlem 10 (nevim) a postupoval dal hrou... az bysme to zabalili, tak by se nastavil lvl 20 (treba) na dalsi run s tim, ze kdyz by se chtel nekdo pridat, musel by dohnat level.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: a co by to melo splnovat ? Zabiti final bosse ? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tak udelame klasu jenom na nyx runy... zorganizujte to nekdo, treba casy na nastenku a tak. Nebavi me to hrat samotnyho a v SOTFS na PC mi neprijde, ze by bylo nejak zavratne lidi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=zI09ZVuX5XI

uz se sakra moc tesim,

jsem to jenom rychle proskakal a prekvapilo me v jedne casti rychlost strelby z luku. To fakt nemelo chybu, kadence asi 2 sipy za vterinu, coz oproti predchozim verzi DS je asi 10 rychlejsi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: pojd, jdeme, jsem level cca 50 :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    sakra, save mam, no tak znova a znova a znova .....................................
    GURBON
    GURBON --- ---
    STRANGERD: hmm no gamepad sem si dneska spravil tak uz nad tim zase premejslim, otazka je jestli kdyz sem to v afektu odinstaloval nesly s tim i savy :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, tak zkousim postupne prolejzat Dukes Archive a dostavam docela slusne pres papulu :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jojo...

s kamaradem jsem si koupil DS1 ve stejnou dobu a sli hrat. Kazdej u sebe doma.

Po fakt asi 6 hodinach, kdy jsem se snazil udelat hrbitov (fakt jenom ten hrbitov, ne to podzemi dal), tak mu volam a rikam ty kravo, ta hra fakt neni pro me... Ja ty kostlivce proste nedam... A on na me coze ? Jaky kostlivce ? Kam ses to dostal ? Rikam, jsem furt na zacatku a fakt se ne a ne dostat dal a fakt to nejde... A pak mi rekl, ze je v Undead Burg :) A zanavigoval kudy jit. To byla pak pohoda :)

A SENS FORTRESS JE PROSTE THE BEST, luxusni vyvrazdovacka :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sens fortress je nelepsi dungeon ever! To by fungovslo i jako samostatna hra;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: pamatuju, když jsem to jel prvně a vlezl jsem tam: "To snad nemůže bejt tak těžký?!"
    Teda to bylo po tom, co jsem půl dne rubal Asylum Deamona direct s Broken Swordem..
    Naštěstí pak EZEE poradil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam