• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: desata nebo tak
    JOPS: jasny, to je otazka chvile, sejdem se pod mostem a muzem jit na gargoyle a caprase:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: zitra bych taky nemel mit problem, ale nejdriv si musime zabehnout pro Summon Sign. Coz znamena trochu sprintu a dva bosse :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: ja bych dneska mohl az o dost pozdeji, co zitra?
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak kdy ? myslim, ze dneska od cca 18 nemam problem s pauzou na veceri :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jak jsem zjistil, ty smejdi maj fakt kratickej aggro range a ne zas tolik zivotu, takze 2h jumping attack slusnou zbrani je sunda na jednu ranu driv, nez stihnou neco udelat, haleluja!:)
    JOPS: jj steam, nejsem proti!
    LOVE_DALI: claymore je nejvic, 1h r2 op:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    :) moje oblibena lokace :)

JOPS
    JOPS --- ---
    a DS1 mate na Steamu ?

ze bychom dali DS1 run :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: DS1 jsem chtěl dneska opět nahodil. Místo milovaného Zweihandleru jsem chtěl dát taky claymore, ale zjistil jsem jednu nemilou věc, budu si definitivně nechat vyčistit/vyměnit větrák u Laptopu - už to začíná solidně topit = takže to jasně podtaktovává proc.
    Ještě se podívám, jestli to zmáknu sám a nebo se na to nevyseru a donesu to do servisu :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Obavam se, ze level design DkS1 jen tak neprekonaj... My treti playthrough dohrano za 30 hodin komplet (vsichni bosove, +15 claymore, +15 composite bow, +14 murakamo, +14 balder shield, +9 iron helm, leggings a wanderers manchette, +5 paladin chest a rukavice, ring of favor and protection a bud cloranthy ring, murakamo, paladin ruce a midroll nebo havels, wanderers ruce a claymore a fastroll, murakamo je tezky... 40 agi a end, 28 str a 25 vit pri dohrani); ted jedu poprvy ng+ a za asi tri hodiny jsem u iron golema i s navstevou v asylum pro +15 murakamo, je to zatim strasne easy, tak jsem zvedav na pokemony:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Ja vim. Vsak ja uz to taky chci... Ale budu tu do te doby na tu hru plivat, at jsem potom o to vic prekvapenej...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no, on se v traileru level design ukazuje dost blbe. Ale mas pravdu, ze DaS1 zatim nic neprekonalo.

Bloodborne mi k srdci moc neprirostl (bavil me, hodne me to bavilo, ale prislo mi to jako demo verze pro DS3 :) ) Strasne mi vadilo to omezene mnozstvi zbrani a variabilita taky nic moc. A znovu hratelnost byla taky problem....

a za sebe rikam, sakra, uz at to tu je :) fakt se tesim :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    LLGHOSTLL: Ten kdo tady žvaní seš Ty:) v jednom postu napíšeš, že BB je DS a obráceně a v dalším, že je to jiná hra:) Proč se mám zajímat o pohled novýho hráče, vůbec mě nezajímá, stejně jako člověk, kterej začíná diskuzi slovem "kecy"
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALAM: Zase kecy. Je to prostě jiná hra a easy to nebylo. Je to spíš o tom, že jsi na to zvyklý. Neumíš se na to podívat očima novýho hráče a třeseš se, že ti zkazí milovaný DS, ale zapneš to a zjistíš, že je to vlastně uplně stejný a jednoduchý a suprový.
    KALAM
    KALAM --- ---
    LLGHOSTLL: proč kecy? Já chci prostě hardcore RPG jako DS1, BB už byla easy, hlavně díky zjednodušením v úhybech a quik healingu, jestli to implementují do DS3, tak mě to prostě bude srát (ale přežiju to:)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALAM: Ale to jsou kecy. Bloodborne je stejně Dark Souls jako Dark Souls bude Bloodborne. tomu se nevyhneš. Hlavní je pro mě osobně, že na tom bude dělat správnej tým se s právným vedením na těch hrách je to opravdu hodně vidět.
    KALAM
    KALAM --- ---
    SPINGEE: souhlas, ale já chci hrát Dark Souls, ne Blood Souls...:)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: tak to by nevadilo, bloodborne byl 10/10
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Spíš bloodborne. Vidím tam tu rychlost a nasvětlení.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    _KOFILA_: na me to uz delsi dobu pusobi spis jako dalsi dvojka, ale treba prekvapej, minimalne grafika vypada dobre
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls 3 - PS4/XB1/PC - True Colors of Darkness (English) (Trailer)
    http://www.youtube.com/watch?v=fVBFjrH-kIc

Jak jsem již několikrát zminoval, s 3 dílem mám stejný problém jako s druhým. Když autor prohlásí, že nebude dělat další díly, měl by svá slova dodržet. Je přeci tak pestré používat další a další spřízněná slova ke slovu Souls. Trojka, odhlédnu-li od toho, že to už vypadá jak serie ass as sin pro mne ztrácí další body tím, že jako zkušený matador prvních dvou dílů nedbám na to jak to vypadá a jaká jsou monstra, ale zajímá mě to, co na Souls hrách miluju – a to je level design. A o něm v traileru prd. Přitom základnu to má velikou. Tento trailer jde zase boom woow eye candy stylem ale mne neláká... Takže killer titul pro nákup ps4 to opět není, bohužel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam