• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: co znamena o dost pozdeji ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: zitra bych taky nemel mit problem, ale nejdriv si musime zabehnout pro Summon Sign. Coz znamena trochu sprintu a dva bosse :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: ja bych dneska mohl az o dost pozdeji, co zitra?
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tak kdy ? myslim, ze dneska od cca 18 nemam problem s pauzou na veceri :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jak jsem zjistil, ty smejdi maj fakt kratickej aggro range a ne zas tolik zivotu, takze 2h jumping attack slusnou zbrani je sunda na jednu ranu driv, nez stihnou neco udelat, haleluja!:)
    JOPS: jj steam, nejsem proti!
    LOVE_DALI: claymore je nejvic, 1h r2 op:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    :) moje oblibena lokace :)

JOPS
    JOPS --- ---
    a DS1 mate na Steamu ?

ze bychom dali DS1 run :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: DS1 jsem chtěl dneska opět nahodil. Místo milovaného Zweihandleru jsem chtěl dát taky claymore, ale zjistil jsem jednu nemilou věc, budu si definitivně nechat vyčistit/vyměnit větrák u Laptopu - už to začíná solidně topit = takže to jasně podtaktovává proc.
    Ještě se podívám, jestli to zmáknu sám a nebo se na to nevyseru a donesu to do servisu :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Obavam se, ze level design DkS1 jen tak neprekonaj... My treti playthrough dohrano za 30 hodin komplet (vsichni bosove, +15 claymore, +15 composite bow, +14 murakamo, +14 balder shield, +9 iron helm, leggings a wanderers manchette, +5 paladin chest a rukavice, ring of favor and protection a bud cloranthy ring, murakamo, paladin ruce a midroll nebo havels, wanderers ruce a claymore a fastroll, murakamo je tezky... 40 agi a end, 28 str a 25 vit pri dohrani); ted jedu poprvy ng+ a za asi tri hodiny jsem u iron golema i s navstevou v asylum pro +15 murakamo, je to zatim strasne easy, tak jsem zvedav na pokemony:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Ja vim. Vsak ja uz to taky chci... Ale budu tu do te doby na tu hru plivat, at jsem potom o to vic prekvapenej...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: no, on se v traileru level design ukazuje dost blbe. Ale mas pravdu, ze DaS1 zatim nic neprekonalo.

Bloodborne mi k srdci moc neprirostl (bavil me, hodne me to bavilo, ale prislo mi to jako demo verze pro DS3 :) ) Strasne mi vadilo to omezene mnozstvi zbrani a variabilita taky nic moc. A znovu hratelnost byla taky problem....

a za sebe rikam, sakra, uz at to tu je :) fakt se tesim :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    LLGHOSTLL: Ten kdo tady žvaní seš Ty:) v jednom postu napíšeš, že BB je DS a obráceně a v dalším, že je to jiná hra:) Proč se mám zajímat o pohled novýho hráče, vůbec mě nezajímá, stejně jako člověk, kterej začíná diskuzi slovem "kecy"
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALAM: Zase kecy. Je to prostě jiná hra a easy to nebylo. Je to spíš o tom, že jsi na to zvyklý. Neumíš se na to podívat očima novýho hráče a třeseš se, že ti zkazí milovaný DS, ale zapneš to a zjistíš, že je to vlastně uplně stejný a jednoduchý a suprový.
    KALAM
    KALAM --- ---
    LLGHOSTLL: proč kecy? Já chci prostě hardcore RPG jako DS1, BB už byla easy, hlavně díky zjednodušením v úhybech a quik healingu, jestli to implementují do DS3, tak mě to prostě bude srát (ale přežiju to:)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KALAM: Ale to jsou kecy. Bloodborne je stejně Dark Souls jako Dark Souls bude Bloodborne. tomu se nevyhneš. Hlavní je pro mě osobně, že na tom bude dělat správnej tým se s právným vedením na těch hrách je to opravdu hodně vidět.
    KALAM
    KALAM --- ---
    SPINGEE: souhlas, ale já chci hrát Dark Souls, ne Blood Souls...:)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: tak to by nevadilo, bloodborne byl 10/10
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: Spíš bloodborne. Vidím tam tu rychlost a nasvětlení.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    _KOFILA_: na me to uz delsi dobu pusobi spis jako dalsi dvojka, ale treba prekvapej, minimalne grafika vypada dobre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam