• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SUMI
    SUMI --- ---
    Dark Souls III Great Sword of Artorias - MAN AT ARMS: REFORGED
    https://www.youtube.com/watch?v=MPqj6WaTFOE
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak ten fap fap fap nám konečně dává smysl:

Behold, The Glory of Dark Souls 3's Butt Glitch  | Kotaku UK
    http://www.kotaku.co.uk/2016/04/04/behold-the-glory-of-dark-souls-3s-butt-glitch

SUMI
    SUMI --- ---
    Já demons souls zapl poprvé asi před dvěma lety.. Jsem late adopter PS3 :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: CB TV Demon Souls jelikoz jsem netusil ze neco jako D/K a B/G forma existuje. Dohrano poprve v cernobile. Pak v Barve uz NG++. Na 4 Chanu bych byl nazyvan "OldFag"
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    recenze nečtu, na videa nekoukám...
    fap fap fap

pojďme si vzpomenout na ta sladká dobrodružství sdílením historek když jsme demons souls zapli poprvé...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja jsem na teto planete od Demon Souls :3 ja vzdy cekal u truhly jestli se neotevre, mimic me sezral jednou v zivote, kdyz jsem omylem pouzil action v Anor Londu nahore jak tam u toho pobihali ti sasci tak jedna byla mimic a jedna 10 5 a 1 ti drahe vzacne mince, ano ta me pozvejkala ale uz tenkrat jsme mel dost aremoru, ze jsem to prezil. Takze /flex

SHARNY: Uz te vidim jak chodis po ikei a mlatis jim do nabytku " Co kdyby "
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    fap fap fap
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, Já mám z Havla respekt ještě stále - tolikrát mi nakopal prdel a ano povětšinou one-hit down :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: nevim, zda zhuleni, ale zase na druhou stranu musim mu vyseknout poklonu, jak dal HAVLA :) to chce mit koule :))) A pak kdyz ho Havel poprve trefil, to prekvapeni, jakou to ma damage :)))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: mám jako takový brain screensaver :) Ale dělají pokroky a motivovali mě pro Claymore build :)
    Ale dropl mi Black Knight GreatSword, takže spíš tak - když potřebuji hrubou sílu :)
    Mimochodem, asi nebudu jedinej, komu se zdáli na posledních dvou videích jemně zkouřený? :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    KONDIK: JOPS: Upřímně, dneska už bych byl nervózní i kdybych našel truhlu někde na půdě IRL a něčim do ní třísknul :D Náhodou ten zážitek, že vás prostě sežere truhla je k nezaplacení a poučitelnej. Kdyby ho někdo varoval, tak přijde o zážitek :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: klidne to hodim sem, at se ostatni taky podivaj :))) za sebe musim rict, ze se fakt bavim, pro nekoho to asi muze bejt dost nuda, ale pro me show :)

Lobro plays Dark Souls (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=5-KbKo6d5MI
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no pockej, nerikej, ze te poprve nesnedla truhla v Sens Fortress :)

nevim, zda jsi hral BB, ale tam jsem kazdou truhlu taky prejel mecem po viku, zda nahodou :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Netusi,, hodis mi odkaz ? klidne do PM. ja koukal DS content jen Vaatiho pro ty lore vymysly jinak jsem to hral sam a prichazel na to sam drzkovanim a systemem omyl pokus a +10 Heavy Armor s velkym Greatshieldem .
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SHARNY: Normalne jsem mu radil kam jit kam skocit kde je co schovane, jakou zbran do zacatku. kde jakej kaminek. Takze do toho nebezel slepej ale ... kdyz on vidi truhlu a bezi ji otevrit a ona jej otravi nebo sezere a clovek nema diky 15 sec delayi na streamu moznost jej zachranit tak je to komicke.

Rikam ... Tobe nebylo podezrele ze je uprostred mistnosti bez ochran truhla ? Tohle jsou dark souls , tady ti budou truhlu s equipem bezne hlidat hromotluci a vubec, truhla v DS nepotrebuje ochranu protoze se umi branit vetsinou sama.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: a nekoukas na youtube, jak hraje Lobose bracha ? :) To je uplnej opak Lobose. Lobos tam s nim sedi a nekeca mu do hrani a obcasny vyraz Lobose, pri cem vsem jeho bratr dokaze chcipnout je k nezaplaceni :) Ted asi ve 12 epizode se dostava do Blightownu zadni lehci cestou. Ale fakt hukot. Ja se u toho dusim smichy, protoze takhle zoufalej jsem ze zacatku nebyl ani ja :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    KONDIK: Aby mu to nevrtalo hlavou, nenechal se takhle párkrát s přestávkou několika měsíců zabit... BUM, adorace, druhá postava, cpaní ,,to musíte zkusit, tvl" všem okolo. Takhle jsem to měl já :DD
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    V patek prijel kolega a povida ze by se rad dostal do DSsveta a ze si koupil DSII tu Enhanced edici se vsemi DLC.
    Panove ... myslim si ze ten si DS3 nekoupi. Zabili jej v DS2 veci co jsem neveril ze muzou nekoho zabit.Vcetne samotneho enviromentu.

Skoda.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ja mam na utery dovolenou a na steamu to koupim hned v 00:00 ..rikaj 7 dni a 15h tak snad to tak bude :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam