a jak se ja dostal k prvni Soul hre ?
Na netu jsem videl par recenzi ve stylu, PRIPRAVTE SE NA VYZVU, BUDETE PORAD UMIRAT, VYZKOUSEJTE VASE NERVY atd....
no nechal jsem to byt a takhle jedu vlakem s kolegou do prace a rika. Dneska si jdu pro Dark Souls I. Mi to chvili srotovalo a rikam Dark Souls ? Neni to ta hra s tim, jak mas porad chcipat ? A on na to, jasne, to je ono, jdes do toho taky. A rikam, ze jasny, jsem pro kazdou spatnost :)
Priznam se, ze jsem moc nevedel co a jak. Tusim, ze prvni nepritel, ktereho potkate, je rovnou boss ? No, mlatil jsem ho hodnekrat a rikal si, to si delaj prdel ne ? V ruce zlomeny mec, damage jsem mu daval asi za 3, celkem mel tipuju pres 3000 zivotu a jako heh. Potom jsem prisel na figl, ze to staci probehnout (PROSTE GENIALITA :))) ) No potom prislo prvni setkani s lucistnikem a skoncilo vitezne. Byl to hodne krutej boj, ale povedlo se. Pak si pamatuju, ze na me vybehli dva typci. A uz to zacalo. Mrtvej, mrtvej, znova mrtvej, proste pohoda o ze me predtim prejela koule, to ani zminovat nemusim ze ? :) Chcipal jsem, chcipal, ale proste me to strasne bavilo. Jeste jsem myslel, ze ten boss co jsem potkal jako prvniho je finalni boss cele hry, ze ho potkam az ve finale. No hodne jsem se zmylil.... Rekneme, ze na 50 pokus jsem ho dal. A ta uleva....
Potom Firelink Shrine.
to byl dalsi pruser... Kostlivci ve FS, to proste neslo. Uz jsem mel mec a umel se trochu prat, ale to neslo, dal jsem jednoho, dal jsem i druheho a pak jich bylo moc a ne a ne, neslo to... Zkusil jsem jinou cestu. Dostal jsem se do New Londo Ruins. Mlatim do ducha a nic. Duch udela bac a ja lezim v kaluzi krve. JAKO KURVA CO TO JE ? Takhle jsem pobihal asi tri hodiny a zoufalej volam kolegovi, ze uz fakt nevim, ze jsem asi debil, ale nejsem schopnej to dat. A on na me, kde ses ? RIkam u nejakejch kostlivcu a nebo u nejakejch duchu. Normalne mi rikal ty kravo, kde ses ? Ja jsem v Undead Burg a kosim tady klasicky vojaky. Mu rikam a kde to jako kurva je ? Zatim jedine co delam, tak chcipam a jeste jsem nepotkal nic zivyho, co by slo zabit :) Tak mi popsal kudy jit (a ano, nevsiml jsem si teto cesty :))) ) a pak uz to jakztak slo. Samozrejme nez jsem se dostal k Taurus Demonovi, tak to taky chvili trvalo, nez jsem se to naucil. Ale slo to. A hra chytla a pecka. Pak kdyz jsme prisli na to jak se spolu spojit a hrat to jako MP. No to byl kurva narez.
Howgh :)