• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SUMI: koukam už asi na osmou zbraň a umí to pěkně. Jenom na konci by si mohli pozvat aspon nejakeho svalnatce aby se poradne rozprahnul. Tady jak sekaji veci samospadem trošku degraduje epický závěr. I když chápu, že je to kované všechno na design a ne funkčnost, přesto je to pěkná řemeslná práce na zeď.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ale kdyz ja na vas krome Jopse byl vzdy hodny a skutecne me to zajma.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Kondiku, ted jdi s odpadem serie do prdele a prosim naskoc na nasi fap fap fap vlnu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dotaz pro mistni osazenstvo.

http://store.steampowered.com/app/335300/

versus

http://store.steampowered.com/app/236430/?snr=1_5_9__205

Je rozdil vsechny DLC, to mi doslo a 64 Bit podpora a "vylepsena grafika" ?

Tady je to velice jemne rozvedene.

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/view/SotFS_details.jpg

Ale u Dark Souls II napsat vylepsena grafika a zvuky je takove ... Jako Napsat ze Blightown na PS3 Fat ma 8 FPS a na Nejnovejsi 9 FPS, v konecnem dusledku nic nerikajici.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja uz mam sklerozu, ja si pamatuju, ze mi to jen prislo z cernym vlasem nejakyho cinana a ze jsem po tydnu to nasranej vypnut, abych se k tomu zas vratil a takhle asi milionkrat :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Já dostal tip od Daveho, že dostal tip od Reflexe. Ten sem možná za chvilku přijde říct jaké to bylo poprvé (psal jsem mu laskavou zprávu do pošty aby si tu na nás udělal čas). Jinak se psal rok 2009 a jezdil free delivery balík z Číny. EU verze až o rok později. Koukal jsme na to hodně kysele. Něco mne ale tlačilo to hrát a hrát, vypadalo to graficky strašně krásně a bylo to těžké jak prase. Hrál jsem to furt. Vůbec si nepamatuju jiné hry. V 2010 jsem si koupil EU verzi kvůli hráčům, kteří už v jap začali servery opouštět, a v 2011 moje první plátno. Nikdo v tu dobu se mnou nechtěl chodit do hospody (z hráčů), nepovídal jsem o ničem jiném. Našel jsem si jednoho hráče, s kterým jsem jak do práce vždy 2x do týdne zasedl ke konzoli a za večer jsme hrou proběhli. V tichosti, beze slov a písmen (šel jen chat), žádné zbytečné ztrácení času prostě do konce a znovu. Půl roku po asi 5ti postavách kde jedna měla ng++++++++++++ jsem už vůbec nevěděl kolikrát jsem to proběhnul. Až jsem někde vyčetl že se dá spočítat podle jedné zbraně co padne z někoho (nejde minout). Dnes už si toho moc nepamatuji. Ale je to pár měsíců co jsem to zapnul (když jsem se loučil s ps3) a proběhnul to. Jak máslem to nebylo ale vylezlo každej roh, vše najednou bylo jak kdybych to znal nazpamět. Zpět do 2011.

Přišel Dark souls! Na to jsem čekal tak strašně moc, že jsem si hru koupil ještě dřív než mi ji Dave věnoval v nějaké sběratelské edici. Takže jsme si vyměnili placku a já to rozehrál znovu. Bavil jsem se, ale jen na začátku, jak jsem se dostal pod druhý zvon nadšení opadlo. Tam jsem to opravdu neměl rád. Sens fortress ale dodnes považuji za nepřekonaný dungeon. Graficky mi to přišlo o chlup horší než Demons Souls. Říkal jsem si to bude tím jak to nemá loading a můžeš běhat kde chceš. Bavil jsem se spíš tak že jsem na oba zvony zazvonil nahou postavou na levelu 1. Což už dnes vůbec nepovažuji za něco převratného. Super Dark Marisouls. Ani jsem si nevyzkoušel všechny kovenanty a druhý konec jsem dohrával někdy před rokem?

Dark Souls 2 už jsem nedal ani jednou. Kočko pes designový, levelový, naprosto divná animace pohybu prdele hlavního hrdiny mne po dostavníku v uličce kostlivců odradila a hru jsem uklidil.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Dark Souls III Great Sword of Artorias - MAN AT ARMS: REFORGED
    https://www.youtube.com/watch?v=MPqj6WaTFOE
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak ten fap fap fap nám konečně dává smysl:

Behold, The Glory of Dark Souls 3's Butt Glitch  | Kotaku UK
    http://www.kotaku.co.uk/2016/04/04/behold-the-glory-of-dark-souls-3s-butt-glitch

SUMI
    SUMI --- ---
    Já demons souls zapl poprvé asi před dvěma lety.. Jsem late adopter PS3 :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: CB TV Demon Souls jelikoz jsem netusil ze neco jako D/K a B/G forma existuje. Dohrano poprve v cernobile. Pak v Barve uz NG++. Na 4 Chanu bych byl nazyvan "OldFag"
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    recenze nečtu, na videa nekoukám...
    fap fap fap

pojďme si vzpomenout na ta sladká dobrodružství sdílením historek když jsme demons souls zapli poprvé...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja jsem na teto planete od Demon Souls :3 ja vzdy cekal u truhly jestli se neotevre, mimic me sezral jednou v zivote, kdyz jsem omylem pouzil action v Anor Londu nahore jak tam u toho pobihali ti sasci tak jedna byla mimic a jedna 10 5 a 1 ti drahe vzacne mince, ano ta me pozvejkala ale uz tenkrat jsme mel dost aremoru, ze jsem to prezil. Takze /flex

SHARNY: Uz te vidim jak chodis po ikei a mlatis jim do nabytku " Co kdyby "
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    fap fap fap
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, Já mám z Havla respekt ještě stále - tolikrát mi nakopal prdel a ano povětšinou one-hit down :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: nevim, zda zhuleni, ale zase na druhou stranu musim mu vyseknout poklonu, jak dal HAVLA :) to chce mit koule :))) A pak kdyz ho Havel poprve trefil, to prekvapeni, jakou to ma damage :)))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: mám jako takový brain screensaver :) Ale dělají pokroky a motivovali mě pro Claymore build :)
    Ale dropl mi Black Knight GreatSword, takže spíš tak - když potřebuji hrubou sílu :)
    Mimochodem, asi nebudu jedinej, komu se zdáli na posledních dvou videích jemně zkouřený? :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    KONDIK: JOPS: Upřímně, dneska už bych byl nervózní i kdybych našel truhlu někde na půdě IRL a něčim do ní třísknul :D Náhodou ten zážitek, že vás prostě sežere truhla je k nezaplacení a poučitelnej. Kdyby ho někdo varoval, tak přijde o zážitek :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: klidne to hodim sem, at se ostatni taky podivaj :))) za sebe musim rict, ze se fakt bavim, pro nekoho to asi muze bejt dost nuda, ale pro me show :)

Lobro plays Dark Souls (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=5-KbKo6d5MI
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no pockej, nerikej, ze te poprve nesnedla truhla v Sens Fortress :)

nevim, zda jsi hral BB, ale tam jsem kazdou truhlu taky prejel mecem po viku, zda nahodou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam