• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tak to mi vazne nic nerika. Co tam ma byt hlavni zaporak ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak jsem hledal tu lokaci kterou jsem mel na mysli :)

na 99% bych rekl, ze to je The Ivory Tower, slr bohuzel v praci nemam zvuk, takze nevim, zda to je skutecne ono :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DAVESADE:
    Prvni svet byla Boletarie, Hodne Knightu
    Druhe Stoenfang Tunely, kutaci, Pavouci, Nejakej ten podrazdenej pes , ale ja bych byl taky nasranej kdybych horel a pak jemne zapomenutej drak.
    Treti byla Vez Latrie s Parameduzama a Zlutym Monkem se silenym kloboukem za ktery by se nemusel stydet ani ve Vogue.
    4ta lokace byla Bleskojistka se slepym Mnichem a Prastenou Mantou.
    Pata Lokace bylo to strasne zeblite udoli kde vse davalo poison nebo na tebe blilo a na konci bylo Happy duo smradochu, Priestka a Garl Vinlandy se silver setem a palcatem.

Ale zeby nejaka zona byla zelena nebo modra ? Cela hra mi prisla zelene modra.

A nejmin rad jsem mel urcite Patou zonu, protoze jestli clovek chtel explorovat tak musel mit anti-poison mossu vic nez vlasu.

Kazdopadne 4tej svetj, Manta se Stormrulerem byla nejlepsi farma dusi, vbehnout, podrazdit, cekat za domeckem, svih Storrulerem pa pa 12 Mant, Dobry den 1250 x 12 dusi. Port Sutr hned u brany.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    JOPS: YOp yop, to je přesně můj kritickej level. Tuším, že to byl čtvrtej svět? A pátej byl močál? Nejsem si jistej, ale každej svět byl prostě unikátní a barvitej. Co jsem slyšel, tak v Dark Souls to bylo podobně, ale v open world standardu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale zase u Demon Souls musim rict jedno. Ta hudba v pozadi v lokaci, kde prevazovala zelena barva. Nevim co to bylo za lokaci, nepamatuji si nazev ani jedne :) A boss tam byli tusim dva mensi draci, mozna to je ta co zminoval nize Davesade, co je nemohl udelat. Tak tam jsem se kurva fakt bal :) Takovej zvlasti podkres jako byl napriklad v Predatorovi. A strasne se mi to libilo.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Nekdo kdo to dohral napoprve v cernobile , oh wait to jsem byl taky ja ! /flex . No prvni dohrani bylo dost smutne a dlouhle, takze kdokoliv komu to slo od zacatku. Ja se spokojim s nejakou roli mensiho nesmrtelneho.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    KONDIK: co je nad tebou ? :D
    DAVESADE: tak to samozrejme chapu. Ja tech new game moc nehral. Maximalne ng+, ale ze bych to hral 7d za sebou to ne

STRANGERD: tak jasne. Vim o cem mluvis, delal jsem historicky serm. Nemeckou skolu, 1,5 mec a pak i mec, stit. Me spis slo o to poradne ho jednou protocit misto pusteni na zem.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SPINGEE: Takze to bezi na 60 Skoro na vsem , weee :3 Takze dobra optimalizace RELATIVNE. Sakra i na 750Ti to bezi na Konzoloidnim FPS !
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    DAVESADE: ja nevim, na xone to bezi v pohode, s tim co pise polygon sem se za celou dobu nesetkal, asi maj kramy
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BIMBAS: jenom tak btw ani nejsilnejsi clovek sveta ti nedokaze necim takovym hejbat jako se standardnim mecem, protoze fyzika... leckoho to prekvapi, ale i greatsword, coz je afaik nejvetsi skutecne v bitve uzivanej mec vubec a meri na dylku zhruba tolik, co clovek, kterej ho pouziva na vysku, vazil neco pod ctyri kila - a uz i to si vyzadovalo specialni techniku; tyhlety herni monstrozity vazi takhle v realnym provedeni radove vic a s tim nenadela nikdo nic:)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    _KOFILA_: level desing co se tyce propletenosti a teleportovani bonfiru ano, animace mi neprisly nijak hrozny.
    Nebylo to tak dobry jako ds1 ale i tak bavilo moc
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    KONDIK: To je sice hezký, ale špatnou optimalizaci na konzolích to neomlouvá. Opravitelné to je, jistě... třeba to do doby vydání stihnou.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SPINGEE: kdyby si na tom vyrostl od 2009 tak bys ta silná slova volil taky... ten leveldesign byl propastný, animace též... nemyslím to zle .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DAVESADE: Cim PC verze netrpi protoze tam neni co Rendrovat defakto a kdokoliv s normalnim PC ttyto problemy zakonite mit nemuze. Ten dinosaurus co je v PS4 vidim za rok v mobilech.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Polygon hodnotí kladně: 7/10 would bang.
    Dark Souls 3 review | Polygon
    http://www.polygon.com/...22/dark-souls-3-review-from-software-ps4-playstation-4-xbox-one-pc-windows

...the most disappointing part of Dark Souls 3 is that it is a complete technical mess — at least in the debug PlayStation 4 version that we played. We were playing a final build with the day-one patch applied, but the game still consistently ran terribly, with the frame rate stuttering and frequently dipping into or near the single digits across a variety of areas.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ano, dela :) pane :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mam doted Japonskou Demon Souls, dela me to neco jako mistokralem nebo polobohem ? :3
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPINGEE: nene, premejslel jsem ted u DS III, ze bych vzal tu sberatelskou, ale ani prd, nikde to u nas nevidim....
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    JOPS: predpokladam krabicovky se soskou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam