*vibruje*
This game will unlock in approximately 1 day and 1 hour
Jeste ze jsem do konce Kvetna na Perma Home Office takze se budu tlemit ja Vam pracujicimu lidu a uzivat si !
Jinak ta Vse DLC x64 Verze DS2 ,to si jako kterej Nietzscheovec dela legraci. Dosel jsme do iron Keepu a kam strcim rypak vyskoci X Katanaknightu, a kdybych si nahodou debilne rozhodl dat AFK ve vycistene mistnosti stejne do 30 sec zacno litat Taga. Tu lokaci nekdo uplne silene zmrzacil mracnem techto sasku. Je jich tam proste "moc" a to jsem doted nemel s temi novymi spawny problem. Well Manici v Earthen Keepu nebudu komentovat, 4 po sobe pod a nad schodistem. Fakt mi to prislo, ze to delal clovek na divnych halucinogenech prtooze dost veci je "lepsich" ale pak jsou momenty kdy se chytam za hlavu a jasne je videt ze je obtiznost UMELE navysena. Nepovazuju za dobrej design proste jen znasobit pocet potvor nekde "za rohem" , takze clovek vybere schodiste , padnou na nej dva Manici , jak je zabjete a otocite se uz jsou tam dalsi dva z patra. To neni kreativni, neni zakerne, je to line navyseni obtiznosti.