• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: v cem ? po dvou machnuti timto mecem mas staminu kde ? v haji. Zatimco ja se stejnou staminou bodnu treba 9x. Nevidim tam zadnou vyhodu toho mece
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    GURBON: Normálně šípy a hotovo...žádnej problém... taky je dobry seskocit do jamy k obrovi...je tam pak zkratka k prvnímu bonfire...

JOPS: Což nic nemění na tom že 140-160 dmg je o ničem raw nebo greatsword s velkou staminou je lepší
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: pres ty magy v Irithill dungeonu ? musis probehnout dal. Je tam cesta do dalsi lokace.

ICARUS: a ano na Irithryl jsem tu nadaval asi pred tydnem. Zkurvenina zkurvena :) presne jak pises, takovej bossfight s obycejnyma mobikama. Agresivni, rychle utocne svine :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER:

ICARUS:

je to jednoduchy. Musite koukat na specializaci.

ja jedu maga a pouzivam rapier

dexteritu mam asi 25
    inteligenci mam na 50

zbran bez jakokoliv infuze davala asi 160 fyzicky damage

kdyz jsem tam flaknul magicky sutr, tak bum prask a zbran davala

140 fyzicky damage
    a
    160 magicky damage

kdybych jel jenom dexteritu a pouzil magicky sutr, tak se to temer neprojevi. Musite koukat, v cem mate hodne levelu. A podle toho si zbran prizpusobovat.

GURBON
    GURBON --- ---
    ..... on tam vlastne jeste sedi zavrenej pan Cibulka takze do tech sr... musim stejne znova.
    GURBON
    GURBON --- ---
    U toho infusovani je podle me nejdulezitejsi koukat co to dela s pismenkama. Ja mam exile greatsword +7 se sutrem co jsem nasel za celou dobu jeden mam prepocty B B a rozhodne to seka lip. Pocitam ze kdybych byl ujetej na nejaky magie asi by se vyplatili i ty elementy.
    Skoda ze je tady skoro nekonecna durabilita, tohle bylo myslim ve dvojce lepsi. Tam sem mel 3 gratswordy kazdej infusnutej jinak jednak proto abych vyzkousel co na koho zabira ale hlavne proto ze nez sem dosel k dalsimu ohni moch sem mec rozbit a prohozeni se stalo nutnosti.

Jinak v Ithrillu sem vcera stravil dost casu a rad bych vedel jestli ma cenu vymlatit tu mistnost plnou magu s pecetidlama. Trola sem sundal a nejak si nejsem jistej jestli kolem tech magu vede nejaka cesta dal. Nablizko s nima mam docela problem.
    Nasel sem ale pak i Anor Londo tak pocitam ze hlavni cesta vede tudy... (?)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DAVESADE: paráda díky.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    ICARUS: Ja tomu taky uplne nerozumim.... mam knight sword + 10 abych dal sest-sedm seku na jednu staminu a pak black knight sword + 5 a ten me bavi... cokla odpalim 5 metru do dalky..a prvni dojezd sem dohral s x sutrama....tkyy nevim proc mit katanu s napr magic damage kdyz ma zaklad rekneme 120 a black knight sword ma 300....

Jediny kdy jsem vypozoroval ze se to vyplati jsou bossove
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ICARUS: tak on ti ten fire gem bude skalovat s faith a int + pokud ma cokoliv rezist vuci ohni, bude mu to davat mensi slupky.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    je normalni ze irithryl mi da zabrat tak, jako cela hra predtim dohromady? docela jsem si to daval a najednou progresuju prvni tri mobky jako kdyby to byli normalni bossove. fakt strasny.

nicmene jeste prosim o radu ohledne kovare a infuse gemu - uplne nechapu, proc bych to mel delat. infusnul jsem si na zkousku zbran fire gemem a daval jsem nizsi damage nez predtim.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem to dojel s jednou postavou. Byl to kouzelnik. Nevim, vscihni rikaji, jak je to s kouzelnikama jednoduchy. No, jak kde, jak v cem. Nekteri bossove jsou pro kouzelnika naproste peklo. Nekteri nepratele to same. Ta Irithill lokace, kde jsou ti typci s tema savlema. S kouzelnikem mi to prislo jako hardcore obtiznost.

Ted chodim s typkem, co je navlecenej do pancire a v leve ruce bych mohl mit cigaro, jak si to na pohodu davam :-D A ne, neni to tim, ze ty lokace znam. Stit pred sebou a tezka zivacka.
    SUMI
    SUMI --- ---
    SPINGEE: jsem na tom stejně :D.. na ng++ jsem je už radši vynechal
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    TALPENNY: bloodborne byl uzasnej, old hunters sem hral na ng+ a laurence s ludwigem me budou strasit jeste na smrtelny posteli
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak dneska dojetej prvni run.... NG+ rozjeta...a v podstate bych to oznacil za poradnej zacatek.... mad phantoms covenant, uzasny situace v PVP nastavaj...dva me invejdujou a pustej se do sebe atd....fakt me to ba, bllby je ze u toho cas protejka mezi prstama

Co me teda fakt ale neba je ta linearnost....v jednice se da jit na spoustu mist hned od zacatku a dvojka je v tomhle mozna jeste lepsi....s timhle si mohli vic vyhrat....

Ale jeste me cekaj Old hunters coz je fajn
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SPINGEE: Jo to já dočasně taky,na třetí rundu mi solování Amelie dělalo už docela problém :)
    Nejlepší hra a Old Hunters jsou pořádnej hardcore jak má bejt,proti tomu jsou DS 3 NAPROSTEJ čajíček
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    VESNACH: jeste bych dodal ze bloodborne zapich po prvnich trech bossech
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: O ds1 pozdeji. V ds3 mas prvnich par svetu, pockej az budes dal...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: hele kofilo, nevim, jestli ti uplne dobre rozumim. Kazdopadne beru tvoji panickou lasku k des, respektuju tvuj hejt na ds2, na druhou stranu vubec neberu to co siris na adresu ds1. A tim, co rozjizdis na ds3, tak tim si taky nejsem uplne jistej. I kdyz uznavam ze zatim.

Mam za sebou teprve 13h, protoze tomu nechci dat vic casu a ani nemuzu, kvuli necemu vadnymu v kompu. Kazdopadne ta hra me fakt bavi. Rozhodne nemam pocit linearnosti a prijde mi to pekne vybalancovany. Kdyz uz mas pocit, ze te nuti jit jednou cestou, prijdou baziny a ty nevis, kam vlezt driv. Hraju to stylem, ze prolejzam kazdej kout, mam plnej inventar veci od zbrani pres armor a uzivam si nahodny pvp, ktery je naprosto paradni. Po 13 hodinach pocitam, ze nejsem ani v polovine hry, spis furt na zacatku, a to bez sebemensi znamky frustrace = tesim se pokazdy na to, az to znova zapnu. Coz uz sem treba touhle dobou u tebou opevovanejch des nemel a byl sem spis nasranej, nez ze bych si to jenom plne uzival. Zatim me fakt nenapada duvod, proc bych na tu hru nadaval. Ty lokace sou paradni a celkove me to prijde dokonce i napaditejsi nez ds1, co se tyce prostredi a takovejch tech malejch grafickejch detajlu. I kdyz uznavam, ze to je spis tim, ze doba pokrocila a autori se mohli vic odvazat, coz je vylozene hodne znat a je to parada.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: Jo. V tomto dile to pry jde...
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Už se asi blížím ke konci a mám dotaz, budu moci až to dohraju pokračovat ve stejným světě tj. dosbírat si věci který jsem vynechal, případně invadovat a pomáhat ostatním?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam