• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: lol
    JOPS
    JOPS --- ---
    tohle jste se asi videli ne ? :)

DkS3: 1HKO Challenge - Pontiff Sulyvahn
    https://www.youtube.com/watch?v=diYRsPEVNQU&feature=youtu.be
    NJORL
    NJORL --- ---
    Dekuju
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: jj sem byl ja, hele navod je ok.. je tam par drobnejch veci spatne, ale nic zasadniho... nektere questy se rozdelujou, doporucuju udelat Anri B quest abys me 3ti konec... potom si hru nez pujdes na finalniho bose uloz.. a udelej jeden konec pak to prelouduj a druhej a prelouduj a treti.. (teda jestli chces platinu) za kazdej je zlata trofej. Bohuzel gesta nejsou dostat vsechny za jeden gameplay.. jedno nejde dostat, protoze bys pokazil dalsi questline.. ale v NG+ se pro nej da dobehnout tak za 30min. Kdyz tam neco nebude jasny tak se ptej. Ja jsem zaseklej na itemech ktere se dostavaj za ranky v covenantech.. protoze Blue Sentinels a Blades of the Darkmoon .. to proste v late game uz moc nespojuje.

jinak jsem teda koupil hru jeste na PS4... kde mam uz dohrano jen bych potreboval jestli nahodou nekdo nema
    Darkmoon Ring
    Wolf Ring

ze bych si je pujcil na 10s jen na dodelani trofeje...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Dohráno, chybí mi nameless king. Nicméně nemá to zdaleko to atmo jako dřív. U BB jsem strávil podstatně víc času. Na platinu to nevidím.
    Už je toho asi po letech moc a ten design se vážně rozpadl.
    Level design je to podstatně lepší než dvojka, ale nedosahuje to kvalit jedničky. Je tam hodně nepochopitelných míst a chybí tomu logika, která byla vidět už v DeS.
    Design příšer jsem protrpěl. Byla to jedna z věcí které jsem měl na Souls rád, ale to skončilo u BB kde jsem si to prostě užil víc. Bossové - až na výjimky - varianta na chlápa ve zbroji (nuda). Kde jsou moje pavoučice a škorpionky? Gaping dragon a Sif? Některé fighty jsou nezapomenutelné (nameless king ačkoliv jsem ho zatím nedal je prostě dobrej; dancer) a mají ten feel v sobě, jiné jsou jen překážka v progresu. Final fight je varianta fightu s Gehrmanem z BB (nuda). Celkově 7/10. Přičemž kdo nehrál BB si může bodík přidat.
    NJORL
    NJORL --- ---
    prosim kdosi tady zminoval nejakych 6 stran no projiti DS3 se vsemi kvesty. mohl bych to mit? :) diky!
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Je tam možnost friendíka ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a tusite nekdo, zda to bude mit podobnej MP, jako DS, ci budu muset trpet jenom sam ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: souhlasim s tebou, ze v DeS je atmosfera nejlepsi. Boj o duse, k bossovi cesta kurva daleko, ale nedojel jsem to... myslim, ze mi chybi posledni boss...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    :)

Dark Souls - Don't Bite The Hand That Feeds
    https://www.youtube.com/watch?v=vqpvaCn8wwU
    GURBON
    GURBON --- ---
    FRIZER: no puvodne sem to chtel vsechno dat face to face ale co se da delat

_KOFILA_: jak to tak ctu tak az dohraju ds3 pucim si z prace xbox a zkusim i ty deamon souls. Jen nevim jestli sem to schopen dohrat, ds1 sem prozatim vzdal v ty cernocerny tme, kde je to ukrutne daleko k bosovi, kterej me asi 10 zmlatil jak malyho kluka.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: Nebude nic jednoduššího než ukázat prstem na někoho komu se to prostě nelíbí a basta. Narovinu: kvůli ds3 jsem si koupil ps4. Ne snad že bych si ji nechtěl koupit dříve, ale znám se. Nová hračka, nové hry a po pár měsících přijde vystřízlivění a říkám si: vrátí mi někdo ten čas?

From Software miluju. Ano, to je asi ta panická láska jak píšeš. Přišel jsem k DeS jako slepý k houslím a nedám na ně dopustit. Už kvůli naprosto mistrnému leveldesignu, nexusu, postavám v onom světě a celkové ponuré bezvýchodné atmosféře. Ta herní mechanika sama o sobě na mě udělala dojem. Ještě ono World Tendency a bylo vymalováno. Navíc to byla první hra. Žádná jiná, opakuji, žádná jiná hra od FS nedokázala u mě vzbudit takové napětí a beznaděj jako DeS. A popravdě nemyslím si, že by to bylo tím že to bylo poprvé. Srovnám-li to například ze serií Zelda, vím že každý díl mne příjemně překvapí a v podstatě nemám slov. V DS ale nejde uplatňovat stejný metr. U druhého dílu nám leveldesign uplně vypadnul a nemusím snad s výčtem dalších (jak ty říkáš hejtů) pokračovat...

Nyní k DS1. Už jsem několikrát psal, že jsem na to čekal jak na pomazání z hůry. Bez debat povedená hra. Pro mne osobně ale nedosáhla kvalit DeS. A pokud chceš vědět proč, můžeme se do toho někdy pustit. Ve zkratce jen, chyběl mi nexus, chyběla mi stínohra, nasvícená scén. To DS1 nemělo a dohánělo to texturama. Na DeS jsem miloval tu skromnost rekvizit. Nebylo třeba vytvářet opulentní hrady a zámky aby si hráč připadal jako v jeskyni či na dobrodružství.

Připomínám že tu nehraju nějaké "teď se všichni poserte, je tady Debustrol" a že názor co píšu je mé subjektivní stanovisko, které má každý naproto jiné...

Každopádně u DS1 mi chyběla práce se světlem, "skomnost" levelů (rozuměj úzké uličky a ne opulentní dálnice v koridoru). I tak jsem si hru královsky užil a nezapomenu na určité momenty. Každopádně platinu jsem v ní nikdy nezískal.

DS2 přeskočíme a dnešní DS3? No co, věřil jsem jim... A po nějakých 100 hodinách říkám dojedu to do konce ale bych to doporučil dál? To si ještě rozmyslím. Ta značka se vydala uplně jinou cestou než jsem si myslel že půjde. Jasně, baví mě to projít, všechno objevovat, zkoušet každou zbraň a zbroj, ale těm slepejm uličkám a zákoutím se směju a to mě sere. Chtěl jsem respekt ze hry, nemám ho. Opulentnost ještě větší než v DS1, světla prakticky žádná, vše přepálené bez stínů (až na vyjímky) a ty dálnice, obrovské silnice pro dobrodruhy... Prefabrikát pár dlaždic který tvoří level? V pravidelných čtvercových tvarech? Nefunguje to na mě. Sere mě to, ale což, ještě nejsem na konci. Ještě čekám opulentnější z nejopulentnějších závěrů herní serie a bude to.

Co ale musíme FS nechat je jak se skvěle učí a přijímají nové výzvy. Může se zdát že na PC hráče nadávám a říkám že serie patří na konzole, ale s čím FS opravdu umí je jak si na začátku s DS1 zkusila port na PC, u DS2 už vydávala přímo pro PC a DS3 už zvládla i launch "všech" platforem.

Závěrem: Jasně že se těším až to zapnu, až si zase zaskočím ke stromu jestli tam není semínko, prokecám Firelink, podívám se jestli dorazil zlodějíček z dobrodružství. Jasně že tam chci, ale tak nějak to zhořklo a už tam není ta poklona, pokora, úžas. Lžu, byl tam, ale jen první dva levely...
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: pockej, ja pisu, ze bez sutru na magii mam fyzickou damage 140, se sutrem na magii se na celkovou damage dostanu na 300. Coz s rapirem neni uplne spatny. Vcera jsem i chvili hral s kamosem, co hraje ted pomerne casto PVP, tak s peti boju jsem ho 4x dal s kouzelnikem. Ono, kdyz se trefis crystal soul spearem, docela to i zaboli a hned na nej vlitnes s rapierem a bodas jak vcelka, je to docela hnus.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SPINGEE: nezapích... měl jsem toho času konzoli půjčenou... hned jak se udělám u DS3 tak na nějakou goty vlítnu jedna báseň...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: 6 x 300 zvládnu, 9 x 140 vychází hůř, nehledě na to jak rychle soupeři zdevastujes poise.,..nevím jestli to říkám správně ale na ng je to znat
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: v cem ? po dvou machnuti timto mecem mas staminu kde ? v haji. Zatimco ja se stejnou staminou bodnu treba 9x. Nevidim tam zadnou vyhodu toho mece
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    GURBON: Normálně šípy a hotovo...žádnej problém... taky je dobry seskocit do jamy k obrovi...je tam pak zkratka k prvnímu bonfire...

JOPS: Což nic nemění na tom že 140-160 dmg je o ničem raw nebo greatsword s velkou staminou je lepší
    JOPS
    JOPS --- ---
    GURBON: pres ty magy v Irithill dungeonu ? musis probehnout dal. Je tam cesta do dalsi lokace.

ICARUS: a ano na Irithryl jsem tu nadaval asi pred tydnem. Zkurvenina zkurvena :) presne jak pises, takovej bossfight s obycejnyma mobikama. Agresivni, rychle utocne svine :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER:

ICARUS:

je to jednoduchy. Musite koukat na specializaci.

ja jedu maga a pouzivam rapier

dexteritu mam asi 25
    inteligenci mam na 50

zbran bez jakokoliv infuze davala asi 160 fyzicky damage

kdyz jsem tam flaknul magicky sutr, tak bum prask a zbran davala

140 fyzicky damage
    a
    160 magicky damage

kdybych jel jenom dexteritu a pouzil magicky sutr, tak se to temer neprojevi. Musite koukat, v cem mate hodne levelu. A podle toho si zbran prizpusobovat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam