• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: ja 75 kamos 15 a slo to... pres heslo
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: počkej, já když mám level třeba 60 a kámoš 20 tak to jde propojit? spadnu na 20 když si dáme heslo?

zkoušel jsem jednou s kamošem to byl 30 já 60 a nešlo to...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: jo to ano, ale nova hra by se ti hrala lepe, kdyz bys mel v prvni lokaci +10 zbran :) jinak pvp takto osetrene je... jen kdyz se vyvolavate s heslem na coop tak to jde, jen se snizi tvuj lvl na toho druheho a stejne tak u zbrane.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: to jsem myslel že je ošetřeno tou cooperací o +2 levely zbraně... že prostě když si dáš nové postavě +10 tak si na levelu 20 s ostatníma nezahraješ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Jen teda by museli osetrit aby sis na nove postave nevzal zbran na +10 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: kldine to udelat mohli... stejne se to da prehodit pres prostrednika, jen je to opruz.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    škoda že není společný storage na všechny vaše postavy... že firelink není společný .)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale jak jeden vynehcas... rekneme v Ng+ neseberes prsten a pujdes do ng++ tak mas smolika :) ten z ng+ uz nikdy nenajdes :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: to ja vim a jeden prsten je v ng +3 ....super :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: prsteny sebereš všechny až v ng++... je jich asi 150...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF: na platinu mysleno..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: ano, ale ja nak nechci zatim do ng+ a nechci ani vyssi lvl :)

jo btw. jsem zjistil.. ze na achvivment na prstynky musite mit kazdel lvl prstynku.. +1 +2 :( to mi trosku pokazilo naladu... takze tohle nemam a jeste nemam kouzlo co dava ten Blades of the Darkmoon covenant protoze.. me to proste nehaze k lidem, abych jim pomahal a musim mit Proof of a Concord Kept 30x ... demence. 2 posledni veci...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: no jak v BB... jako kdyz jsem probihal dungeony 15x ... nocni mura, takova nuda :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to nebylo 5x za ng? když přejdeš do ng+ jde to znovu 5x ne?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: ja bych je neresetoval vubec :) holt rozjedes jinou postavu
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    na konci hry by mel jit farmit nakej item co by to resetoval nebo tak
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: souhlasim... ale hru jsem dohral uz 4x.. tak naky to smelo uz neresim :)
    Hlavne nehcapu proc jdou resetovat staty jen 5x za gameplay, to je fakt trapny.. lidi co hrajou pvp musej smelit sejvy jinak proste buildy nevyzkousis
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: to ze ta hra nema cloudsave v roce 2016 je na ni snad to nejhorsi
    Online hra s lokalnim savem, nechapem
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: Jj uz jsme zkouseli.. Zbrane stejnej lvl jako ma trn druhej, sutry na vylepseni a kouzla a covenant itemy nejdou. Embry a ostatni zpotrebni zbozi jde.. brneni take..

Vylepsil jsem si 6 zbrani na +10 dal sem je kamosovi reloadnul save a on mi je zas vratil a ja mel zas 6 slabu na dalsi..
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: clovece, s tema vylevelovanejma zbranema se to ma asi tak, ze ty mu muzes vylevelit zbran, ale podle me jenom do levelu, jakej ma na nejvyse vylevelene zbrani.

Fuj, hnusna to veta :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls 3: Beyblade Angels Trolling
    https://www.youtube.com/watch?v=bxtWC6Djtdw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam