• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: to bnude mozna ono. Hraju na psku prevazne
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: Na pc to funguje krasne a rychle.. Jak jsem zacal na ps4 tak trpim..
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Dark Souls III’s Poise Is Working As Intended | Rock, Paper, Shotgun
    https://www.rockpapershotgun.com/2016/05/12/dark-souls-3-poise-not-bugged/
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tenhle system coopu me jenom otravuje. Nikdy nevim zda je to rozbyty nebo spatne nastaveny. Asi 5x v zivote jsem se krz vsechny dark souls hry spojil temer okamzite po polozeni signu s kamosem. Jinak terna na x minut
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jednou se nam stalo, ze napis proste nevidel... tak vypnout heslo pockat, zadat heslo znova, pokud nepomuze vypnout zapnout hru, ale jen jednou to zlobilo jinak do 30s vidi napis (musi bejt embert) .. obcas to behem toho napise ze unable to summon kdyz me chce privolat, tak pockame 30s napis se objevi znova u nej a pak uz to jde.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: ja 75 kamos 15 a slo to... pres heslo
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: počkej, já když mám level třeba 60 a kámoš 20 tak to jde propojit? spadnu na 20 když si dáme heslo?

zkoušel jsem jednou s kamošem to byl 30 já 60 a nešlo to...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: jo to ano, ale nova hra by se ti hrala lepe, kdyz bys mel v prvni lokaci +10 zbran :) jinak pvp takto osetrene je... jen kdyz se vyvolavate s heslem na coop tak to jde, jen se snizi tvuj lvl na toho druheho a stejne tak u zbrane.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: to jsem myslel že je ošetřeno tou cooperací o +2 levely zbraně... že prostě když si dáš nové postavě +10 tak si na levelu 20 s ostatníma nezahraješ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Jen teda by museli osetrit aby sis na nove postave nevzal zbran na +10 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: kldine to udelat mohli... stejne se to da prehodit pres prostrednika, jen je to opruz.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    škoda že není společný storage na všechny vaše postavy... že firelink není společný .)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    ale jak jeden vynehcas... rekneme v Ng+ neseberes prsten a pujdes do ng++ tak mas smolika :) ten z ng+ uz nikdy nenajdes :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: to ja vim a jeden prsten je v ng +3 ....super :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: prsteny sebereš všechny až v ng++... je jich asi 150...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    XLEEF: na platinu mysleno..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: ano, ale ja nak nechci zatim do ng+ a nechci ani vyssi lvl :)

jo btw. jsem zjistil.. ze na achvivment na prstynky musite mit kazdel lvl prstynku.. +1 +2 :( to mi trosku pokazilo naladu... takze tohle nemam a jeste nemam kouzlo co dava ten Blades of the Darkmoon covenant protoze.. me to proste nehaze k lidem, abych jim pomahal a musim mit Proof of a Concord Kept 30x ... demence. 2 posledni veci...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SPINGEE: no jak v BB... jako kdyz jsem probihal dungeony 15x ... nocni mura, takova nuda :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to nebylo 5x za ng? když přejdeš do ng+ jde to znovu 5x ne?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    XLEEF: ja bych je neresetoval vubec :) holt rozjedes jinou postavu
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    na konci hry by mel jit farmit nakej item co by to resetoval nebo tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam