• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHEET
    PHEET --- ---
    este dotaz ke coop...chtel sem hrat s kamosem a nejak se nedarilo se pomoci hesla spojit...muze v tom hrat roli ze ja mam verzi goty s dlc a on tu zakladni?
    PHEET
    PHEET --- ---
    diky za tipy vsem
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    W3Schools
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    btw. o vikendu jsem se dokopal a prohenul ng+ a ng++ pro vsechny prsteny a konecne platina ;)... lvl 80
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    PHEET: Jako neni to tak hrozny .. Ja sem to projizdel hodnekrat s ruznejma buildama.. Vzdy lvl 65-75 .. Jednou se zbrani +7 abych si setril kameny.. Kdyz jeste nesli kupovat :)) to bylo teprv peklo haha
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    PHEET: mozna mas jeste malej level na ten dungeon s prisadama
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHEET: ona je strasne jednoducha, fakt... nez si utrhne ruce, tak dela cca tri pohyby.

Ale to kdyz uz vim jak na ni, tak tu nebudu rikat, ze jsem ji nedelal asi 40x :) ale nejdriv se nauc bezchybne prvni pasaz a ta druha je taky celkem v pohode.
    PHEET
    PHEET --- ---
    XLEEF: me da jednu ranu a je po me.....a diky tomuhle bosovi ma u me fakt celkem hra minus pac celou dobu je to celkem normalne obtizny a pak dam daj neco takoveho
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    PHEET: Ja sem ji dycky domlatil nez si utrhla ruce do hlavy... A pak jsem
    Sel za ni a mlatil do ocasu a do nohou, davas malej dmg.. Ale ona jen vyskoci a dopadne vedle tebe.. Takze se to da delat dlouho .. Jen pozor obcas dupne tak to uskocit ..
    PHEET
    PHEET --- ---
    zdravim...poradi nekdo jak zabit Amygdalu v dungeonu kde vam to srazi zdravi?
    mam pocit,ze za chvili poleti dual smer zed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Video Game Flaws: Dark Souls 1 & 2 (Live Action Parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=UQbrvgwU2fQ
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR: Dex Sharp Uchigatana a jo,nějak to přestává fungovat i když je to dost daný tim že ty buzíci jsou obvykle v tom help covenantu takže k někomu vletíš a má tam obvykle dva pomocníky.Ringy převážně s attack bostem na bázi množství HP ale přijdou mi na hov.o
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Co za build používáte na PVP ? Mě se tedko osvědčil Mornes hammer s curse wardshieldem (pač je to asi jedinej greatshield, který umožňuje použít weapon art a i váhově to jde). K tomu mám wolf ring a to AOE z toho kladiva je super. Na range ještě používám pyromancii (většinou chaos bed vertiges) s hair talismanem, má sice horší scalingy ale v ruce neni poznat, že budeš castit pyromancii. Navíc tim, že jsem původně cleric to využívám i na miracly, většinou deep protection, se kterym se scaluje mornes hammer. Co jedete vy ? Tohle je vyloženě strenght/faith build hlavně, určitě může být dobrej dexovej třeba
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Skoncil jsem na NG+ 5. Stejne jako ty. Tam to bylo uz moc.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Čus, tak na jakou NG + jste se zatim dostali ? Já jsem na NG +5 a tady asi skončim, už to začíná být HC docela, takže jdu hrát alty
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ten duhovej drak na konci...

Dark Souls 3 - Ghost Trickery
    http://www.youtube.com/watch?v=Wz5vnejEieA
    JOPS
    JOPS --- ---
    Me prislo, ze obcas u nejakeho bonfire jsme se proste nevideli... Skocili jsme k dalsimu a pohoda.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: to bnude mozna ono. Hraju na psku prevazne
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: Na pc to funguje krasne a rychle.. Jak jsem zacal na ps4 tak trpim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam