• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Video Game Flaws: Dark Souls 1 & 2 (Live Action Parody)
    https://www.youtube.com/watch?v=UQbrvgwU2fQ
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WOTAR: Dex Sharp Uchigatana a jo,nějak to přestává fungovat i když je to dost daný tim že ty buzíci jsou obvykle v tom help covenantu takže k někomu vletíš a má tam obvykle dva pomocníky.Ringy převážně s attack bostem na bázi množství HP ale přijdou mi na hov.o
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Co za build používáte na PVP ? Mě se tedko osvědčil Mornes hammer s curse wardshieldem (pač je to asi jedinej greatshield, který umožňuje použít weapon art a i váhově to jde). K tomu mám wolf ring a to AOE z toho kladiva je super. Na range ještě používám pyromancii (většinou chaos bed vertiges) s hair talismanem, má sice horší scalingy ale v ruce neni poznat, že budeš castit pyromancii. Navíc tim, že jsem původně cleric to využívám i na miracly, většinou deep protection, se kterym se scaluje mornes hammer. Co jedete vy ? Tohle je vyloženě strenght/faith build hlavně, určitě může být dobrej dexovej třeba
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Skoncil jsem na NG+ 5. Stejne jako ty. Tam to bylo uz moc.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Čus, tak na jakou NG + jste se zatim dostali ? Já jsem na NG +5 a tady asi skončim, už to začíná být HC docela, takže jdu hrát alty
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ten duhovej drak na konci...

Dark Souls 3 - Ghost Trickery
    http://www.youtube.com/watch?v=Wz5vnejEieA
    JOPS
    JOPS --- ---
    Me prislo, ze obcas u nejakeho bonfire jsme se proste nevideli... Skocili jsme k dalsimu a pohoda.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    XLEEF: to bnude mozna ono. Hraju na psku prevazne
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    BIMBAS: Na pc to funguje krasne a rychle.. Jak jsem zacal na ps4 tak trpim..
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    Dark Souls III’s Poise Is Working As Intended | Rock, Paper, Shotgun
    https://www.rockpapershotgun.com/2016/05/12/dark-souls-3-poise-not-bugged/
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tenhle system coopu me jenom otravuje. Nikdy nevim zda je to rozbyty nebo spatne nastaveny. Asi 5x v zivote jsem se krz vsechny dark souls hry spojil temer okamzite po polozeni signu s kamosem. Jinak terna na x minut
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jednou se nam stalo, ze napis proste nevidel... tak vypnout heslo pockat, zadat heslo znova, pokud nepomuze vypnout zapnout hru, ale jen jednou to zlobilo jinak do 30s vidi napis (musi bejt embert) .. obcas to behem toho napise ze unable to summon kdyz me chce privolat, tak pockame 30s napis se objevi znova u nej a pak uz to jde.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: ja 75 kamos 15 a slo to... pres heslo
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: počkej, já když mám level třeba 60 a kámoš 20 tak to jde propojit? spadnu na 20 když si dáme heslo?

zkoušel jsem jednou s kamošem to byl 30 já 60 a nešlo to...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: jo to ano, ale nova hra by se ti hrala lepe, kdyz bys mel v prvni lokaci +10 zbran :) jinak pvp takto osetrene je... jen kdyz se vyvolavate s heslem na coop tak to jde, jen se snizi tvuj lvl na toho druheho a stejne tak u zbrane.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XLEEF: to jsem myslel že je ošetřeno tou cooperací o +2 levely zbraně... že prostě když si dáš nové postavě +10 tak si na levelu 20 s ostatníma nezahraješ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Jen teda by museli osetrit aby sis na nove postave nevzal zbran na +10 :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: kldine to udelat mohli... stejne se to da prehodit pres prostrednika, jen je to opruz.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    škoda že není společný storage na všechny vaše postavy... že firelink není společný .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam