• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: no ja myslim nektery mechaniky, treba kdyz vim ze me za chvili ceka yokai a nemam lahvicky, tak si cilene o ty slabsi nabiju living weapon a jdu na nej. Pripadne ten remix urovni v submisich je tomu celkem podobnej.
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: S DW bych tam tu podobu tak nevidel, precijen tam ti chodi desitky nepratel co mas na jednu ranu :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Přišel někdo na ten summoning/co-op s kámošem. četl jsem pravidla https://www.gamefaqs.com/boards/181161-nioh/74955646 ale nejsem z toho moc chytrej.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: Jo, grindovaní s kámošem si člověk musí odpracovat :)
    Mě v některých věcech ta hra dost připomíná Dynasty Warriors (respektive Hyrule Warriors, který jsem hrál). Každopádně je to slušná výzva, tohle nebude o tom, kolikrát to člověk dohraje, ale jestli to dohraje :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: no tak to je loj, kazdopadne na hunteni gearu dobry no :/
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: jo to jsem tuším slyšel v nějaký recenzi..
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: No to je prave ten problem, ze jsem mel 2 mise splnene a jednu aktualni. Kdyz jsem potreboval s tou aktualni pomoci, v te nabidce v Torii Gate se zobrazili jen ty splnene a pokud jsme to udelali naopak, kamos ji tam mel normalne videt tu co potrebuju, ale psalo to, ze ja tu misi nemam splnenou. Takze coop s kamosem jen na replay mise? No waaay!!!
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: s kámošem se to podle mě nedělá přes ochoko, ale z Tori gate na základně. Každopádně jsem nezkoušel.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Podarilo se vam nejak rozjet coop s kamosem? Potreboval jsem pomoct s jednou misi, ale nemel jsem ji v nabidce pro vyber, jen ty co jsem splnil, coz nechapu. Je nejaka moznost se spojit s kamosem pres Ochoco?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: já dual katany a kusarigamu. Protože kusarigama škáluje s dexteritou, tak mám pár ninja bodů (hvězdice, otrávená zbraň) ale žádná sláva. A taky jsem pár bodů vrazil do living weapon. Ten ki pulse strašně pomůže když vychází.
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: co mas za zbrane? Ja si dal primarne speary a tlacim to do toho, co me trosku sere je ta purifikace pres Ki Pulse, pac sotva stiham bojovat :D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: :-D Já po housence zkusil jednu side misi z novýho ostrova, a dostal jsem tak naloženo, že jsem si řek, že pro dnešek už asi stačilo.. Přemýšlím jestli jsem neudělal chybu v buildu, nebo tak.
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: prituhuje jako prase, ja mam ted blesko psa a to se v jednom neda ty vole :D
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    JOPS: Já jel dual sword ale přešel jsem na kusarigamu, je to těžký na timing, ale dají se s nima dělat psí kusy. Nejvíc mě zatím trápil ten bos na lodi, ted mám za sebou housenku a přijde mi že přituhuje.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Pridal jsem NioH do zahlavi, pls jen kdo muze, upravte ten poskoceny text vlevo, ja zadal align left a z kodu to zmilelo, tak nevim co s tim, pripadne to zarovnat vedle sebe kdo umi, mam jen zaklady...a muze pridat DS3 :) - prava dam kdyztak
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TALPENNY: čtyřku už nechtěji dělat ? BB2 by ale byt mělo tuším
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: Druhej byl podle tebe nejtezsi ?

Ja mel tusim druheho v jeskyni. Kamarad ho dal na prvni dobrou, ja ho sel asi 7x, nez jsem pochytil vsechny jeho pohyby a pohoda. Nejvic me sral lev a housenka (jsem ji porazil a sel spat :))

Jinak se to hraje suprove. Jedu s dvouma katanama a jsem drson ze vsech drsonu nejdrsnejsi :)

ale koukal jsem na statistiky a uz tam mam 160 umrti :) whoops :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIMBAS:
    DS v dubnu končí,poslední DLC a bye takže vzhledem k tomu jak je Nioh dobrej určitě.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Nioh 4 region jedu....zatim pecka, čim více se do toho dostávám tím lepší a lepší...kdyby měl někdo prooblém s bossem můžu pomoct...i když jich mám za s sebu asi 8 tak druhej je zatim nejpekelnější
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    jen je zase na PS... na xboxu mame slumu :(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja myslim ze to je za celou dobu DS jedina hra ktera si to zaslouzi... a ze klonu a podobnych mechanik uz bylo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam