• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    EZEE
    EZEE --- ---
    ja hodim ochoco, nastavim secret word a kamos da random encounter, nastavi heslo a da search a je to
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    JOPS: Jo toho jsem zatím nedal. Teda když jsem se s ním potkal poprvé tak pohoda, ale tady se dost špatně využívá to prostředí .
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: funguje to naprosto bez problemu, minutka ani ne
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: a funguje to ? jak dlouho to trva nez se najdete ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: joo uz jsme na to prisli, my jsme klauni :D diky!
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak asi nejvic na drzku zatim v NIOH jsem dostaval od typka co je v prvni mape. Jak s nim bojuju na poli. Musim se naucit ty figle, co delal :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIMBAS:
    Bloodborne 2 – Everything we'd love to see
    http://www.trustedreviews.com/news/bloodborne-2-price-release-date-trailers-gameplay
    "..At the moment Bloodborne 2 is little more than a hardcore gamers’ dream. FromSoftware hasn’t officially announced the project and thus far the only real clue we’ve had has come from producers Teruyuki Toriyama and Masaaki Yamagiwa, who confirmed they’re working on an “existing IP” to Japanese media late last year"

Co se DS 4 jako takovejch týká asi na delší dobu(?) konec zvonec,
    "Souls hrám" ovšem nikoliv.

_KOFILA_:
    Dual Uchigatana je okej,proč v Nioh opouštět prověřenou věc která mi prokázala v DS 3 neocenitelné služby :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jsme se tu zase sesli...
    (jedu ninju s katanou)
    JOPS
    JOPS --- ---
    pokud se nepletu, tak jeden z Vas tu misi musi mit dokoncenou. To znamena porazeneho bosse.

pak v settings se musi nastavit heslo pro multiplayer (ten co je v te misi a potrebuje pomoct).

A nasledne ten co se chce pripojit ke kamosovi, musi jit pres TORI GATE na hlavni mape a tam zvoli tusim prvni polozku ze dvou, vybere friends, zada tam stejne heslo jako kamos a melo by to jit :)

PS: nam se to nepovedlo :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: no ja myslim nektery mechaniky, treba kdyz vim ze me za chvili ceka yokai a nemam lahvicky, tak si cilene o ty slabsi nabiju living weapon a jdu na nej. Pripadne ten remix urovni v submisich je tomu celkem podobnej.
    EZEE
    EZEE --- ---
    A prekvapive ten matchmaking funguje jak po masle, ne jako DS
    EZEE
    EZEE --- ---
    LLGHOSTLL: Ted to tu resime
    EZEE:
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: S DW bych tam tu podobu tak nevidel, precijen tam ti chodi desitky nepratel co mas na jednu ranu :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Přišel někdo na ten summoning/co-op s kámošem. četl jsem pravidla https://www.gamefaqs.com/boards/181161-nioh/74955646 ale nejsem z toho moc chytrej.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: Jo, grindovaní s kámošem si člověk musí odpracovat :)
    Mě v některých věcech ta hra dost připomíná Dynasty Warriors (respektive Hyrule Warriors, který jsem hrál). Každopádně je to slušná výzva, tohle nebude o tom, kolikrát to člověk dohraje, ale jestli to dohraje :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: no tak to je loj, kazdopadne na hunteni gearu dobry no :/
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: jo to jsem tuším slyšel v nějaký recenzi..
    EZEE
    EZEE --- ---
    BEREGOND: No to je prave ten problem, ze jsem mel 2 mise splnene a jednu aktualni. Kdyz jsem potreboval s tou aktualni pomoci, v te nabidce v Torii Gate se zobrazili jen ty splnene a pokud jsme to udelali naopak, kamos ji tam mel normalne videt tu co potrebuju, ale psalo to, ze ja tu misi nemam splnenou. Takze coop s kamosem jen na replay mise? No waaay!!!
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    EZEE: s kámošem se to podle mě nedělá přes ochoko, ale z Tori gate na základně. Každopádně jsem nezkoušel.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Podarilo se vam nejak rozjet coop s kamosem? Potreboval jsem pomoct s jednou misi, ale nemel jsem ji v nabidce pro vyber, jen ty co jsem splnil, coz nechapu. Je nejaka moznost se spojit s kamosem pres Ochoco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam