• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jezis to nevim :D neco kolem 40? radsi uz mlcim. nebo tady dostanu katanou po hlave ;))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Bud v klidu, budem na stejny urovni :) mne se ted tak pletou tlacitka, ze budu chcipat furt :) jakej jsi level ? Jsem 56
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: ja to zatim hral jen solo,tak nevim estli by te to bavilo. zustan u Nioh at ti nekazim vecer :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRIZER: pardonek :) ja se nekolikrat omlouval a bylo mi dokonce receno,ze dyz budu mit dotaz, tak se mam zeptat zde. na fextralife koukam,ale cesky a od nekoho konkretniho to chapu lip :P
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Koukam, ze to mam nainstalovany :))))) raduj se :)

Mam jednu postavu... a je v Earthen Peak. Podivam, jak na tom jsem :) a vecer muzem dat
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Na studnu kasli. Tam je to taky o zlomeni joypadu :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Vyšel Nioh, a místo toho aby se řešil tak tu Bobesh otravuje s DS2 který každej dohrál 8x a furt mu lidi odpovidaj místo toho aby mrknul na fextralife...)...pěkný chucpe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY: to sem potreboval vedet. tak ja si pockam :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    V Earthen Peak je Gilligan,toho pak potkáš v Majule a zacvakáš mu za žebřík,)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: no do Lost Bastille to de dvema zpusobama. bud od piratu a nebo pres toho smejda Pursuera. obe cesty odemceny. Huntsmans Copse uz mam prvni bonfire,ale dal se mi moc nechtelo :))
    jo je to vtipny,jak ty lokace pak dou probihat s prstem v nose a pritom prvnim pruchodu je to na hodiny

pak me zajima ta studna v Majule,ale nechce se mi moc platit za kocici prsten...
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: od Piratu jsi se dostal do The Lost Bastille. To si probehni jsou tam sutry na vylepseni zbrani a na Ruin Sentinels bose se vykasli. Ti jsou docela hardcore a to zoufalstvi tam zazit nechces :)

Ted bych ti fakt doporucil jit do Huntsmans Copse (jdes tam pres sklep v Majule. Ted tam asi budes mit i zenskou, co ti za 2000 dusi otoci mistnosti :) ) -> Harvest Valley -> Earthen Peak -> Iron Keep. Do Iron Keep jenom dojit a pak hura do Lost Bastille vymlatit bosse :) Ta cesta mi prijde celkem v pohode. Mrknu doma, zda to nahodou nemam nainstalovany a kdyztak te dohonim :) A muzem pak dat. To co ty jdes tri dny, tak mam probehnuty za 3 hodiny :)

Shaded Woods si nech jeste na pozdeji, to je tak zamrdana lokace, ze jsem tam mel chut rozstrikat joypad :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: gratz! vypíchneš mi co tě k tomu tak přikovalo? co ti to dalo, vzalo?
    tím kouzlem myslíš to zpomalovadlo pohybu?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Dohráno - za mě dobrý (moje nejoblíbenější souls je BB) Celkem dlouhý, ke konci tuhý. Bohužel je tam jedno silné kouzlo které z toho dělá občas frašku.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se sem zase vtirnu s lama dotazem. prosim vas :
    Antiquated Key
    Opens the wooden door in the boarded off room in the first courtyard in The Lost Bastille.
    This key, along with a Pharros Lockstone, also enables you to skip the Ruin Sentinels boss and go straight to the Sinner's Rise. For this it is necessary to go through No Man's Wharf first, however, which arguably takes more time than going straight through The Lost Bastille.
    klic mam. u piratu sem byl. mam je teda "skipnout"? lip se mi slo do toho dalsiho lesejka Shaded Woods,ale zas podle tech ruznejch wiki tipu je jeste asi 10 lokaci predtim,ktery bych asi mel navstivit :/ oznaceno (!)

Things Betwixt
    Majula
    Forest of Fallen Giants
    Heide's Tower of Flame
    Cathedral of Blue
    No-Man's Wharf
    The Lost Bastille (!)
    Belfry Luna
    Sinner's Rise
    Huntsman's Copse
    Undead Purgatory
    Harvest Valley
    Earthen Peak (technically the game actually takes you to the Iron Keep after this though)
    The Grave of Saints
    The Pit
    The Gutter
    Black Gulch
    Shaded Woods (!)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak já jsem též v pátém regionu, zatim dobré....je fakt že občas povolám pomocníka, a proč ne....mám ale jednu výtku proti DS která mě trochu točí....repetitivnost nepřátel, v DS co region to nové nápady atd, Nioh má "pár" nepřátel a jen jim zvyšuje HP a DMG dle levlu levelu
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jsem na tretim ostrove. Co se tyce obtiznosti, zatim porad relativne v pohode. Akorat ted dostavam pres papulu od nejake bile pani :) sel jsem ji asi 9x, jednou jsem ji dostal, ze stacila jedna rana, ale nejak blbe se mi nasmerovala kamera (byla nademnou) a ja uz taky bez zdravi :) a KO. Takze dneska to vidim na pokracovani. A je fakt, ze obcas to je dost neprijemne. Viz level co se odehrava na molu, kde zahucet do vody zvladnu raz dva a kde mi nepratele do vody radi pomuzou :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Nioh | Defy Death - Launch Trailer | PS4
    http://www.youtube.com/watch?v=UO3bgrxNFhc
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak ten Nioh? Už jste to někdo poprvé dohrál? Jako slušně přituhuje... Sotva jsem si říkal že už to mám fakt v pracce, že tam to kombíčko narvu kdykoli, sotva jsem začal pěkně během boje měnit postoje a kombinovat vše tak abych ze soupeře dostal staminu a pak si s ním hrál jak je na ninju zvykem, sotva jsem se naučil neviditelnost a věnoval spoustu bodů do ninjutsu, tak teď jsem v pátém regionu a začíná mě ta hra obtížností tak překvapovat, že v tuto chvíli nemůže přijít nic jiného než grind za účelem pořádného vybavení...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: :)) jo to uz sem tam zahlidnul. mno uvidime :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: proste si rekni, ze to zkusis s tezkejma zbranema a uvidis. Je tam samozrejme i moznost potom prekopat statistiky, ale to je pro sraby :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam