_KOFILA_: Miluju japonsko a všechny ty sračky k tomu - to asi nemá smysl tady rozebírat, takže setting mi sedl parádně. Samurai kterej může vypadat čupr cool se všema kabuto a lakovanýma do to bylo něco pro mě. Zajímavý je, že to je stokrát omílanej příběh sengoku období, kterej jim prostě pořád žeru. Oni považuju za nejlepší démony ever, takže jsem byl fakt natěšenej. Dostal jsem se k tomu dřív než to vyšlo a fakt jsem to dost jel. Zpočátku jsem opravdu hodně nadával na prvního Onryoki v lodi kterej mi přijde jako slušný síto na hráče. Pak jsem procházel levely vcelku bez problémů, ale vždycky jsem se sekl u boss fightu - příklad za všechny - 40 pokusů na upírku v jeskyni. Takže místo levelu dohranýho za hodinu mi to trvalo 2-3 - hnus. Nicméně objevil jsem kouzlo Sloth a tam se to zlomilo najednou mi to nepřišlo tak tuhý a mohl jsem v klidu jet dál a dál až do konce bez pomoci visitora.
Hodně žeru combat systém kterej mě učaroval už v alfě a vidím v něm ty možnosti jak nepřítele posrat (těším se na pvp a svoje triky). Je to věc která má největší podíl na tom, že se mi to tak líbí. A jelikož je to svižný jako BB a ne utahaný jako DS tak jsem na tom strávil fakt dost času a myslím si, že to bude druhá hra po BB kde chci platinu. Fakt mi nevadí farmit Dokura dokola. Jsem fakt rád, že ta hra nakonec vyšla a že je to klon jedné z mých nejoblíbenějších her. Level design je občas hodně vymakaný a to mě na tom baví. Chci prostě odemknout všechny kouzla všechny ninjutsu a všechny movy pro všechny zbraně. podoně jako jsem v BB hledal všechny zbraně apod.
Co mi to vzalo: Občas jsem nadával na všechny doma aby se na sedačce ani nehnuli a nechali mě kurva už dodělat ten level.