• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Perfektní věc a myslel jsem že to bude nepoužitelná ninja blbost co je tam z nějakýho kulturního sentimentu.
    Skoro hned na začátku mi padla purple a na low stance dost dobrý,
    případně tim z ústupu třískat Revenanta kterej se pak nedostane vůbec na tělo taky neni k zahození.
    JOPS
    JOPS --- ---

vcera jsem si u pavoucku zkusil Kusarigama, abych si mohl zvednout expy u Dual Swordu. Ty pico, to je taky koncert, kdyz to mate v LOW stance :) Na pavouky stejne luxusni jako s Dual Katanama :)

No dneska to musim dojet, vcera me to po patem chcipnuti dole v jeskyni nejak nasralo, ze jsem to vypnul :) a pritom chcipam, protoze chci jit rychleji :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: trojku ceho ? Dark Souls ? tu mam
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    TALPENNY: Tak zrovna revenanti mě přijdou jako super mechanika nevyužïtá. Na lvl 90 jsem dával 120 bez větších problémů - ta hra má totiž strašně moc možností jak toho druhého posrat a to AI nezvládá, ale s hráčem který zná ty move sety a triky je to jiná pohádka.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LLGHOSTLL:
    PvP bude mocný,Revenanti tak o 10 levelů plus jsou docela solidní příslib jak by to tak mohlo vypadat.Jinak bossové jsou v singlu oser ale v coopu bez jakýhokoliv problému,
    jsem za stonožkou a zatim jsem potřeboval asi tak dva Ochoko cups
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: 3ku ma jops na konzoli?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    A ja musel odjet na tejden na sluzebku...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LLGHOSTLL: diky za info, po BB a RDR dalsi jasnej kandidat na zaparku az se konecne dokopu k tomu zaridit si psko:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: Ted tu mam pavoucky :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: to jsi, mily Jobsi, jeste nebyl u ninju;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Neres, jsem tu spravce :) a Nioh se da hlavne akorat resit boss, jinak snad nejde zabloudit :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Miluju japonsko a všechny ty sračky k tomu - to asi nemá smysl tady rozebírat, takže setting mi sedl parádně. Samurai kterej může vypadat čupr cool se všema kabuto a lakovanýma do to bylo něco pro mě. Zajímavý je, že to je stokrát omílanej příběh sengoku období, kterej jim prostě pořád žeru. Oni považuju za nejlepší démony ever, takže jsem byl fakt natěšenej. Dostal jsem se k tomu dřív než to vyšlo a fakt jsem to dost jel. Zpočátku jsem opravdu hodně nadával na prvního Onryoki v lodi kterej mi přijde jako slušný síto na hráče. Pak jsem procházel levely vcelku bez problémů, ale vždycky jsem se sekl u boss fightu - příklad za všechny - 40 pokusů na upírku v jeskyni. Takže místo levelu dohranýho za hodinu mi to trvalo 2-3 - hnus. Nicméně objevil jsem kouzlo Sloth a tam se to zlomilo najednou mi to nepřišlo tak tuhý a mohl jsem v klidu jet dál a dál až do konce bez pomoci visitora.
    Hodně žeru combat systém kterej mě učaroval už v alfě a vidím v něm ty možnosti jak nepřítele posrat (těším se na pvp a svoje triky). Je to věc která má největší podíl na tom, že se mi to tak líbí. A jelikož je to svižný jako BB a ne utahaný jako DS tak jsem na tom strávil fakt dost času a myslím si, že to bude druhá hra po BB kde chci platinu. Fakt mi nevadí farmit Dokura dokola. Jsem fakt rád, že ta hra nakonec vyšla a že je to klon jedné z mých nejoblíbenějších her. Level design je občas hodně vymakaný a to mě na tom baví. Chci prostě odemknout všechny kouzla všechny ninjutsu a všechny movy pro všechny zbraně. podoně jako jsem v BB hledal všechny zbraně apod.
    Co mi to vzalo: Občas jsem nadával na všechny doma aby se na sedačce ani nehnuli a nechali mě kurva už dodělat ten level.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jezis to nevim :D neco kolem 40? radsi uz mlcim. nebo tady dostanu katanou po hlave ;))
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Bud v klidu, budem na stejny urovni :) mne se ted tak pletou tlacitka, ze budu chcipat furt :) jakej jsi level ? Jsem 56
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: ja to zatim hral jen solo,tak nevim estli by te to bavilo. zustan u Nioh at ti nekazim vecer :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRIZER: pardonek :) ja se nekolikrat omlouval a bylo mi dokonce receno,ze dyz budu mit dotaz, tak se mam zeptat zde. na fextralife koukam,ale cesky a od nekoho konkretniho to chapu lip :P
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Koukam, ze to mam nainstalovany :))))) raduj se :)

Mam jednu postavu... a je v Earthen Peak. Podivam, jak na tom jsem :) a vecer muzem dat
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Na studnu kasli. Tam je to taky o zlomeni joypadu :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Vyšel Nioh, a místo toho aby se řešil tak tu Bobesh otravuje s DS2 který každej dohrál 8x a furt mu lidi odpovidaj místo toho aby mrknul na fextralife...)...pěkný chucpe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY: to sem potreboval vedet. tak ja si pockam :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:
    V Earthen Peak je Gilligan,toho pak potkáš v Majule a zacvakáš mu za žebřík,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam