• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: PS4 verzi mas ?

kdyz si udelas novou postavu, tak nas dozenes za dve hodiny. To trvalo aspon me, nez jsem se dostal do Harvest Valley :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já se taky klidně přidám, ale mám jenom jednu postavu v NG+, tak až dojdete tam:) Ale kdybys měl i další psotavy, klidně bych zahrál, DS II jsem nehrál fakt dlouho a přitom mě to docela bavilo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: priste to bude lepsi! ;)))
    ja dekuju hlavne za tu radu na konci!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem si dal s Bobeshem Dark Souls II SoTFS :) jako dobry :) Zfoukli jsme par bossu, nejhorsi byli Sentinels, ale tusim, ze druhy nebo treti pokus sli k zemi. Pripojovani funguje naprosto luxusne, polozi se znacka a do par vterin je videt. Chvala autorum :) Priste zkusime Sinnerku :) at je nejaka sranda :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Perfektní věc a myslel jsem že to bude nepoužitelná ninja blbost co je tam z nějakýho kulturního sentimentu.
    Skoro hned na začátku mi padla purple a na low stance dost dobrý,
    případně tim z ústupu třískat Revenanta kterej se pak nedostane vůbec na tělo taky neni k zahození.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: něco jsem viděl, ale párkrát umřel - takže se to dá zajet i under 1:30 podle mě.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ee, zatim nee :)

_KOFILA_: pomaleji nez DS co ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak ten nioh speedrun zatím 96minut...
    slušný...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jo a na pc ji nemas, jenom dvojku?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Herní vydavatel Koei Tecmo dnes oznámil, na jaké novinky se mohou v následujících měsících těšit fanoušci výborné akční RPG hry Nioh. V březnu vyjde update, který přidá mise s hodně vysokou obtížností. Má jít o 10 druhů misí, i s různými boss souboji. Koncem dubna pak vyjde nejprve slíbený PvP režim, ale také první placené velké rozšíření Dragon of Tohoku, které nabídne nový typ zbraně, nové scénáře, postavy, nové úrovně i nové protivníky yokai, ale také nové strážné duchy. Druhé rozšíření se bude jmenovat Japan’s Best Soldier a třetí Peaceful and Tranquil.
    JOPS
    JOPS --- ---

vcera jsem si u pavoucku zkusil Kusarigama, abych si mohl zvednout expy u Dual Swordu. Ty pico, to je taky koncert, kdyz to mate v LOW stance :) Na pavouky stejne luxusni jako s Dual Katanama :)

No dneska to musim dojet, vcera me to po patem chcipnuti dole v jeskyni nejak nasralo, ze jsem to vypnul :) a pritom chcipam, protoze chci jit rychleji :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: trojku ceho ? Dark Souls ? tu mam
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    TALPENNY: Tak zrovna revenanti mě přijdou jako super mechanika nevyužïtá. Na lvl 90 jsem dával 120 bez větších problémů - ta hra má totiž strašně moc možností jak toho druhého posrat a to AI nezvládá, ale s hráčem který zná ty move sety a triky je to jiná pohádka.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LLGHOSTLL:
    PvP bude mocný,Revenanti tak o 10 levelů plus jsou docela solidní příslib jak by to tak mohlo vypadat.Jinak bossové jsou v singlu oser ale v coopu bez jakýhokoliv problému,
    jsem za stonožkou a zatim jsem potřeboval asi tak dva Ochoko cups
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: 3ku ma jops na konzoli?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    A ja musel odjet na tejden na sluzebku...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LLGHOSTLL: diky za info, po BB a RDR dalsi jasnej kandidat na zaparku az se konecne dokopu k tomu zaridit si psko:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: Ted tu mam pavoucky :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: to jsi, mily Jobsi, jeste nebyl u ninju;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Neres, jsem tu spravce :) a Nioh se da hlavne akorat resit boss, jinak snad nejde zabloudit :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Miluju japonsko a všechny ty sračky k tomu - to asi nemá smysl tady rozebírat, takže setting mi sedl parádně. Samurai kterej může vypadat čupr cool se všema kabuto a lakovanýma do to bylo něco pro mě. Zajímavý je, že to je stokrát omílanej příběh sengoku období, kterej jim prostě pořád žeru. Oni považuju za nejlepší démony ever, takže jsem byl fakt natěšenej. Dostal jsem se k tomu dřív než to vyšlo a fakt jsem to dost jel. Zpočátku jsem opravdu hodně nadával na prvního Onryoki v lodi kterej mi přijde jako slušný síto na hráče. Pak jsem procházel levely vcelku bez problémů, ale vždycky jsem se sekl u boss fightu - příklad za všechny - 40 pokusů na upírku v jeskyni. Takže místo levelu dohranýho za hodinu mi to trvalo 2-3 - hnus. Nicméně objevil jsem kouzlo Sloth a tam se to zlomilo najednou mi to nepřišlo tak tuhý a mohl jsem v klidu jet dál a dál až do konce bez pomoci visitora.
    Hodně žeru combat systém kterej mě učaroval už v alfě a vidím v něm ty možnosti jak nepřítele posrat (těším se na pvp a svoje triky). Je to věc která má největší podíl na tom, že se mi to tak líbí. A jelikož je to svižný jako BB a ne utahaný jako DS tak jsem na tom strávil fakt dost času a myslím si, že to bude druhá hra po BB kde chci platinu. Fakt mi nevadí farmit Dokura dokola. Jsem fakt rád, že ta hra nakonec vyšla a že je to klon jedné z mých nejoblíbenějších her. Level design je občas hodně vymakaný a to mě na tom baví. Chci prostě odemknout všechny kouzla všechny ninjutsu a všechny movy pro všechny zbraně. podoně jako jsem v BB hledal všechny zbraně apod.
    Co mi to vzalo: Občas jsem nadával na všechny doma aby se na sedačce ani nehnuli a nechali mě kurva už dodělat ten level.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam