• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    klidne taky, kdyz se mnou pak nekdo probehne 3ku s dlceckama :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já se taky klidně přidám, ale mám jenom jednu postavu v NG+, tak až dojdete tam:) Ale kdybys měl i další psotavy, klidně bych zahrál, DS II jsem nehrál fakt dlouho a přitom mě to docela bavilo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: priste to bude lepsi! ;)))
    ja dekuju hlavne za tu radu na konci!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem si dal s Bobeshem Dark Souls II SoTFS :) jako dobry :) Zfoukli jsme par bossu, nejhorsi byli Sentinels, ale tusim, ze druhy nebo treti pokus sli k zemi. Pripojovani funguje naprosto luxusne, polozi se znacka a do par vterin je videt. Chvala autorum :) Priste zkusime Sinnerku :) at je nejaka sranda :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Perfektní věc a myslel jsem že to bude nepoužitelná ninja blbost co je tam z nějakýho kulturního sentimentu.
    Skoro hned na začátku mi padla purple a na low stance dost dobrý,
    případně tim z ústupu třískat Revenanta kterej se pak nedostane vůbec na tělo taky neni k zahození.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: něco jsem viděl, ale párkrát umřel - takže se to dá zajet i under 1:30 podle mě.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ee, zatim nee :)

_KOFILA_: pomaleji nez DS co ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak ten nioh speedrun zatím 96minut...
    slušný...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jo a na pc ji nemas, jenom dvojku?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Herní vydavatel Koei Tecmo dnes oznámil, na jaké novinky se mohou v následujících měsících těšit fanoušci výborné akční RPG hry Nioh. V březnu vyjde update, který přidá mise s hodně vysokou obtížností. Má jít o 10 druhů misí, i s různými boss souboji. Koncem dubna pak vyjde nejprve slíbený PvP režim, ale také první placené velké rozšíření Dragon of Tohoku, které nabídne nový typ zbraně, nové scénáře, postavy, nové úrovně i nové protivníky yokai, ale také nové strážné duchy. Druhé rozšíření se bude jmenovat Japan’s Best Soldier a třetí Peaceful and Tranquil.
    JOPS
    JOPS --- ---

vcera jsem si u pavoucku zkusil Kusarigama, abych si mohl zvednout expy u Dual Swordu. Ty pico, to je taky koncert, kdyz to mate v LOW stance :) Na pavouky stejne luxusni jako s Dual Katanama :)

No dneska to musim dojet, vcera me to po patem chcipnuti dole v jeskyni nejak nasralo, ze jsem to vypnul :) a pritom chcipam, protoze chci jit rychleji :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: trojku ceho ? Dark Souls ? tu mam
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    TALPENNY: Tak zrovna revenanti mě přijdou jako super mechanika nevyužïtá. Na lvl 90 jsem dával 120 bez větších problémů - ta hra má totiž strašně moc možností jak toho druhého posrat a to AI nezvládá, ale s hráčem který zná ty move sety a triky je to jiná pohádka.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LLGHOSTLL:
    PvP bude mocný,Revenanti tak o 10 levelů plus jsou docela solidní příslib jak by to tak mohlo vypadat.Jinak bossové jsou v singlu oser ale v coopu bez jakýhokoliv problému,
    jsem za stonožkou a zatim jsem potřeboval asi tak dva Ochoko cups
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: 3ku ma jops na konzoli?
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    A ja musel odjet na tejden na sluzebku...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LLGHOSTLL: diky za info, po BB a RDR dalsi jasnej kandidat na zaparku az se konecne dokopu k tomu zaridit si psko:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: Ted tu mam pavoucky :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: to jsi, mily Jobsi, jeste nebyl u ninju;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: Neres, jsem tu spravce :) a Nioh se da hlavne akorat resit boss, jinak snad nejde zabloudit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam