• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: ja zas videl jak mu tam pres zed nahazel par dung pies a nechal ho otravit - ale to proste neni ono ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: Capra demon je KOKOT :) pamatuju si ho moc dobre. On neni tezkej, ale pruser byli ti dva psi u nej. Tam clovek nevi co driv :) a staminy na tomto levelu taky moc neni no, takze jedna rana pres stit = stamina v prdeli a druha rana je konecna :) jooo, to jsem se navztekal...

A pak jsem videl na youtube typka, jak ho snad umlatil firebombama pres mlhu :-D proste na ferovku stal cca 5 metru pred mlhou a hazel za mlhu firebomby :) jako bavil jsem se :))))
    BOBESH
    BOBESH --- ---

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :) tak to ja na to prdim. chodim klido ve ctyrech. je to hlavne z duvodu uspory casu zeooo :D

HOMOLKA: toho mentala si pamatuju,este z doby kdy sem se odpanoval u DS na xbox360! na takovym malym prosturku a este s podelanejma trenkama, sem byl hotovej. uz se tesim,az to koupim na tom steamu!
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Ja to zatim jedu prevazne sam a musim rict, ze ten pocit, kdyz jsem dal na popatnacte konecne capru byl k nezaplaceni.... (vim ze spouste lidi problem nedelal, ale me teda dost zavaril ;)) ted jsem si na par veceru kupodivu zacal uzivat i invasions v dark root garden, cehoz jsem se nejprve dost bal... Spis ted prechazim na taktiku ze zkousim dat bossaka sam a kdyz uz to opravdu nejde a nevim kudy kam, dam summon sign a zkousim ho dat v jinem svete... tam se poucim, vratim se a dam ho sam

Ale je mi jasne ze na ty tezsi budu za kazdou pomoc rad )
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Jou Jou! :) Ve dvou se to lepe tahne, vo tom zadna! Navic tady s mistrem... :)
    jit to sam,tak to bud vzdam a nebo sem nekde na zacatku a bojim se kazdy tmy
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsme si s BOBESHem dali tu poradnou srandu v Dark Souls :)

Ancient Dragon down. Na druhej pokus sel dolu, pri prvnim pokusu nas opalil hned co jsme vlezli do lokace a podruhe Bobesh dal na moje rady a umlatili jsme ho.

Pak jsem koukal jak si dava Vendricka :) Tolik haluzackych kotrmelcu jsem jeste v zivote nevidel, ale dal to :) Pak jsem jeste koukal, kdyz sel na Two Towers Watchers a Nashandru :) tyhle dali, ale ten treti boss, nevim ted jmeno z hlavy uz je vypnul. Ale dobry to bylo. Dneska to dokoncime a dame si datadisky. Tam zacne sranda :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dark Souls 1 - Enter the fog in nutshell:
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Nioh dohrán. Říkejte mi Dobrotivý král.. Parádní to bylo, ke konci příjemně přituhlo a bylo to jiný než Souls. Pěkně intezivní rubačka. Hrozně mě to bavilo. Zbývá mi ještě několik opravdu vypečených vedlejších misí, a rád bych grindoval dál, ale už se až příliš těším do Hyrule. Časem u DLC rozhodně na viděnou.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    JOPS:
    Já mám temný tušení že to případně schovávaj cca rok po výlezu posledního datáče k DS3 kdy za třičtvrti roku vyleze DS3 Director's cut a posléze multipack všech dílů s remake/remasterama(?).

Temný tušení ve smyslu že si to okamžitě koupim.

Plná se dá,kupuju skoro všechno takhle a vzhledem k tomu že větší blbosti než DS odehraju
    a obratem dávám dál moc to nestojí.
    DS a BB neprodám nikdy a těšim se až to v krabici se starou PS 4 fat oprášim někdy jako nicnedělající dědek.

HOMOLKA:
    No sehnat PS4 za necelýho bůra neni problém a to je zhruba cena jednoho slušnýho komponentu do PC případně Bloodborne/DS za double kterej by tě vyšel ještě minimálně o litr dráž :D
    Kvůli Bloodborne jsem tu mašinu kupoval a nelituju ANI kačky.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    DeS má o dvě třídy dál nasvícení... to s příchodem rozlehlé mapy DaS1 museli zkrouhnout... o textury v DeS vůbec nejde, to nasvícení to plně vyvažuje... pamatuji si že jsem byl z DaS1 zklamaný když to vyšlo, graficky downgrade :( jinak remake bych si určitě znovu dal... vita, switch, cokoli do kapsy... na ps4 už bych to hrát nechtěl...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ja mel problem jenom s animaci postavy... pohybovala se mechanicky jak na perku, pres to sem se po DaS1 nedokazal za celou dobu hrani DeS prenest.
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: je to graficky o dost horsi nez DS1. Trochu vylepsit textury a bylo by to v pohode.

HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    JOPS: tak co ja jsem to videl u kamose, tak to vypada podobne dobre, jako ds1 - vice mene by to mohlo vyjit tak jak to je )
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: no ten Demon Souls bych taky docela rad dal na necem novejsim... Ta atmosfera nemela chybu. Nepamatuji nazev lokace (bylo to vsude zeleny, tma jak v prdeli), ale ta hudba v pozadi, ty voe, nervy nasponovany na maximu :) Mozna bych to prirovnal k soundtracku predatora. Kua, at je remake...
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Vyjit demon souls a bloodborne na pc, tak to beru i za double... ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TALPENNY: vyjit DaS1 na PS4, tak to beru prvni den, klidne za plnou cenu :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIMBAS:
    Pokud nevysummoníš někoho úplně levýho tak v devadesáti osmi procentech případů ne no.
    Co si vzpomínám tak takhle nepříjemnej byl Fume Knight kam jsem šel se summonem čtyřikrát páč mě vždycky sejmul skoro na konci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam