• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Je to peklo. Vcera jsem se u toho vyvstekal. Nevim zda bude sila pokracovat. Predstav si standartni DS peklo mapu do ktere te odstreluje andel na obloze s neustale se schovavas. To je prvni hodina... nevim
    JOPS
    JOPS --- ---
    takze neco jako DS2 DLC ? :) tam s Bobeshem uspesne chcipame porad :)))
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    WOTAR: No ja to zkusil, ale stale lvl 80 a ng++ .. a jeste jsem ted delsi dobu nehral. Neni to easy, furt jen chcipu :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak už jste někdo prubnul Ringed City ? Já jsem zatim docela spokojenej, je to přiměřeně těžký a frustrující a líbí se mi, že je člověk ze začátku v tom pokroucenym městě, je to takový vtipně klaustrofobický:-D
    EZEE
    EZEE --- ---
    OT
    Eternal Ring od From Software se brzy dostane na PlayStation 4 - novinka na konzolista.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...=eternal-ring-od-from-software-se-brzy-dostane-na-playstation-4-dkrs
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    EZEE: ooo geralt-kun hits the action again. Těším se.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Nioh dnes dostane update s novým obsahem - novinka na konzolista.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=nioh-dnes-dostane-update-s-novym-obsahem-du9z
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FRIZER: Možná taky záleží, jakej build hraješ ne ? Nioh jsem nehrál, tak nevim, ale i v DS mi různý bosové přišly různě těžký podle buildu. Třeba v DS III Nameless King, když jsem měl strenght build s dragonslayer shield, docela to šlo, ale s magem a malym shieldem to bylo mnohem horší.
    Jinak etika u invaderů, podle mě záleží, jak dlouho to hraješ - čim dýl, tim jsem na etiku víc sral:-D Jedině kdy se uklonim a tak je když se vyvolává přes signy nebo to dělá ten protivník. Ale v DS III jsem chěl odměnu za covenant a invadit a získat to je normálně fakt těžký, když tam každej má 2 fantomy, který po tobě hned dou - buď seš fakt dobrej, nebo musíš použít nějakou smorc taktiku, třeba vyběhnout neviditelnej apod
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    ale tak nakonec mi to přišlo asi jednodušší to Nioh než DS
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Poslední region
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: a už jsi to dohrál?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Vtipný jak v Nioh přijde každýmu jinej Boss těžkej....třeba Elektro pes, Pavouk a Stonožka šli hned napoprvý, easy, ale hned tu druhou mrchu jsem sel asi 15x
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: ale prd. to je asi nějaká mejlka
    JOPS
    JOPS --- ---
    HOMOLKA: etiketa... mno

pokud me nekdo napadne v mem vlastnim svete, tak na nej ve vetsine pripadu dlabu a utocim rovnou. Proste me napadl.

Kdyz si nekoho zavolam na fight, tak se uklonime zamavame, serezeme a bye
    Kdyz si nekdo zavola me, tak stejny postup, zamavame, potahneme, serezeme a bye

Parkrat se stalo, ze jsme sli ve dvou, tak jsem si sedl at si to spolu kluci vyrikaji. Jakmile invader prchal k nepratelum, tak uz jsme do nej sli oba.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: taky jsi turbonerd jak poleno!
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    HOMOLKA: Ach tak, uz jsem speech item vygooglil...carvings
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    HOMOLKA: mluvim zatim stale o Prepare to die
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    Zajimalo by me, jak pristupujete k PvP... Ja mam rad dark souls etiku duelu, kdy se hraci pozdravi, daji si cas na namazani zbrani atd.... A hrozne me vzdy vytoci, kdyz na me nekdo nabehne ze zalohy, jednou ranou me sejme aniz bych si ho vsiml. Vetsinou invadery nehlasim do knihy hrichu, tyto vzdy (sick hollows). Jinakme to dost bavi dokud nenarazim na cheatera kteremu seberu max 1 hp at delam co delam a ktery me sejme jednou ranou i kdyz je uplne ode me atd. Akorat se mi zatim nepodarilo nikoho summonovat krome npc, to by asi mel vyresit nejaky ten connection fix, ze? Mate nekdo zkusenost? Taky jsem videl video, kde hrac delal rozhodciho, obdarovaval invadery a ti spolu bojovali. Vzdy jim hodil na zem nejaky item, ktery mluvil...vite co to bylo? Dik
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Mě to zas tak těžký nepřišlo. Nejblbější je teda elektrický pes NUE
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: tu obtížnost ještě přehodnotíš, to ti slibuju :)
    ještě jsi skutečné bossy ani neviděl...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jsem asi v pulce, porazil jsem neco jako pavouci zenu. Na druhej, nebo treti pokus sla dolu. Co se tyce obtiznosti, tak lehce prituhlo, ale nic co by me sralo. Uvidime dal, az s Bobeshem dojedu DLC DS2, tak to zase chvili pustim. Mne ta hra prijde fakt co se tyce hratelnosti naprosto super.

Ohledne lootu souhlasim, nechavam si rare veci, vsechno ostatni vyhazuju. Nedelam zadnej upgrade zbrani, nemam to nejak zapotrebi. Vzdycky si najdu nejake dual katany, ktere jsou lepsi nez mam a jdu s jinejma. V tomhle mam o hodne radeji Dark Souls :) (resit, zda Titanic Chunky soupnout sem, ci sem :)))) Na brneni taky nejak kaslu.

Chcipam casto, ale je to diky memu agresivnimu stylu, kdy k souperi si jdu povidat z oci do oci a pak plesk a lezim :) hra ma naprosto bozi loading, takze chcipnu a za 5 vterin hura znova na ne. To je k nezaplaceni.

Pribeh nevim, neresim, ja chci hrat :) Vim, ze jsem William a nic vic me nezajima :)

Co se tyce grafiky, tak ja to nejak nevnimam. On se obcas roztoci docela brutalni kolotoc, kdy sledovat grafiku fakt nema cenu :)) A tech 60fps je super.

Hru doporucuji a co se tyce obtiznosti, tak DaS je tezsi. Protoze ta frustrace kam vlastne jit a kam nejit je u DaS celkem znama :)))) v NIOH vlezete do mapy, vidite i doporuceny level a hura na to.

PS
    Prej ted ma vyjit patch pro DS3 na PS4 PRO, ze to snad pobezi v 60FPS :)

kua, to bude zradlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam