• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    TOMMY_: a O+S mi neprisli az tak tezky. Natrenuj nanecisto ( dej summon sign pred mlhu) a v nejhorsim muzes pozvat sun bro ;)
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    TOMMY_: nebo hush a neviditelnost... Taky se da sejmout na dalku poison sipy, ale to je takove lame...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: :) jedna z nejzkurvenejsich casti :) Musis k tomu rytiri dobehnout na misto co stoji. Tam uz nebudes dostavat sipem do zad.

muj postup

Od tech dvou dracku vybehnout nahoru k vezi a ja teda beham tou pravou stranou veze. Rimsa nahoru, pak se jde po te uzke podel zdi a kdyz rytir vystreli, tak kotrmelec k nemu. A na toho rytire drzet stit pred sebou a nechat ho sekat. Ale potrebujes poradnej stit. Neco ve stylu Tower Shield, ci Eagle Shield ci Havel Shield. :) Asi nema smysl se snazit ho umlatit, on spadne sam.

A az pak pri boss fightu budes hazet PS3 z okna, tak rekni, ja si pod to okno dobehnu :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak jsem rozjel ds1 a jsem uz v anor londu a za boha se nemuzu dostat prez toho knighta co stoji na rimse za gaygorlem.. vzdycky me bud shodi dolu nebo dostanu sip do zad.. aaaa.. ale podle videii je hned za rohem nejtezsi boss fight v serii tak jsem zvedavej jak to pujde :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TALPENNY: konečně to vypadá že vývojář pochopil jak core má audience .)
    ABE
    ABE --- ---
    V DSIII me prekvapilo ze se nevylepsuji veci na sebe jak tomu bylo ve II, docela skoda.
    A tech prstenu ve hre, si snad otevru obchod na parizske :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    _KOFILA_:
    To děláš dost blbost protože u Friede,Gaela,Spear of the Church a draka je nával jako prase,
    summoní tě tak asi za vteřinu.

Druhá věc je že pokud jde progresuchtivej ke Gaelovi prvně
    (anebo je levej)
    tak asi na 98 procent ho

a)dá nejpozdějc na začátku třetí fáze
    b)ke konci mu dojdou flašky

O drakovi nemluvě,bez skilled mága to skoro pokaždý vykostí.
    Jednou to vypadalo docela dobře a jen tak mimochodem máchnul ocasem,
    3 summoni okamžitě tuhý a Host of Embers tam byl sám,
    asi dlouho no :D

ENDER:
    Počítej tak +-90,
    za předpokladu že Boss Souls nežereš ale měníš za haraburdí a moc negrindíš
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Já měl cca kolem 100, někdo mívá třeba 80, záleží jak moc důkladně procházíš a jak moc pomáháš třeba
    ENDER
    ENDER --- ---
    kolikatej level ma standardne postava pri dohrani zakladni ds3? kolik ma ta hra tech actu (nebo jak se jmenuje ta zalozka pri travel)?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    sakra já bych si zahrál coop jak prdlej... ale přestal jsem platit psn+, vlastně jsem ps4 nezapnul tak měsíc...
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: Havel stit je jinde nez brneni. Have stit v te mape pred pontifem. Poprve se objevej siver knightove a jeden na Tebe pali zeshora a tam jsou tri truhly. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Zrovna na nameless kinga je boj na dalku super easy. Ve druhe fazi pri dodrzovani urcite vzdalenosti Te nedobiha ... a pomalicku jde k Tobe a ty ho usmazis.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JOPS: Já už jinak moc nehraju, tak se mi to jenom kvůli tomu nechce, spíš si řikám, že si to od někoho půjčim, pač bych si chtěl zahrát hlavně Bloodborne a Nioh akorát

JOPS: Já bych řek, že pyromancer je skoro lepší, hodně věcí je na klasickej spell dmg celkem imuní a někdy potřebuješ fire nebo dark, případně na draky lighting. Clerika jsem hrál jako první postavu (teď má něco přes lvl 200), ve všech DS jsem ho jel na strenght + faith a docela to vždycky fungovalo, ale čistě na spelly to neni moc viable no
    JOPS
    JOPS --- ---
    WOTAR: cas si poridit PS4 :) uz treba kvuli Bloodborne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: presne... takhle jsem zacal v DSIII s pyromancerem (a to mam dohrany vsechny serie). U Aldricha v Anor Londo jsem to vypnul, udelal si kouzelnika a srandy kopec. Ted jsem mel Clerika, ten me teda vubec nebavi. A jedu znova plechovku. Ten pocit moci je super :))) Ale premejslim kde v DSIII je havel brneni :) to si nejak nedokazu ted z hlavy vybavit...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: No myslim, že třeba na Nameless Kinga budeš určitě potřebovat pomoc, toho jsem se sorckou sám nedal, ikdyž to jde když víš, kdy uhýbat. Každopádně kdyžtak dej vědět, nemám teď s kym moc hrát, každej hraje na konzoli:-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    WOTAR: dekuju za nabidku, kdyz tak se ozvu, ale v tuhle chvili si to chci sam projit :)
    asi to bude se sorckou kdyz uz ji mam rozjetou..
    pak si to mozna strihnu cely znovu :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ENDER: Tak v DS III ti na kompu klidně můžu pomoct, kdyžtak napiš
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: jo jasny, hraju 4 dny, takze jsem hledal char, kterej bude snadno hratelnej, protoze jeste ten melee combat uplne neovladam..
    NJORL
    NJORL --- ---
    ENDER: Ja jsem ale zastancem toho nazoru, ze rozsekat nekoho nablizko a naucit se jej tak, ze jen macha kolem Tebe a Ty uskakujes a seknes ve vhodnej moment, je proste mnohem vic uspokojujici, nez je sundat na dalku. :)

I kdyz, jak pro koho. :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam