• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    VVOODDAA: musis v ruxe drzet prislusnou zbran (sorc hul, pyro ma flame atd) a pak to z ty zbrane castis jako utok
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    ahoj - sorry - asi blbá otázka, ale - - jak se v Darksouls 3 používají kouzla? umim si je tam akorát přidat, ale nevim jak aktivovat...např. jako předměty se používají R kem. díky
    EZEE
    EZEE --- ---
    FromSoftware má připravovat hru Phantom Wail pro PlayStation 4 - novinka na konzolista.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...=fromsoftware-ma-pripravovat-hru-phantom-wail-pro-playstation-4-3lhd
    NJORL
    NJORL --- ---
    SHARNY: 40 hodin. vic ani tuk. NG+ rozjizdet nebudu. je to fakt moc dobra hra! libi se mi, ze ani u jednoho bosse neudelali obtiznost tim, ze by si generoval addy. Coz je duvod proc jsem smazal Lords of Fallen u tretiho bosse. Tam to delal kazdej a nedalo se to hrat. System levelovani a implantatu je taky moc fajn! Skoro bych rekl, ze lepsi nez v DS. Jen ten konec no ... me nasral. :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: Na kolik hodin to tak je? Koukal jsem na videa a nevypada to spatne.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: IMHO se to vypne az zabijes finalniho bosse. Ale nemuzu se k nemu dostat. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: a neni nekde nejaka paka ci neco takovyho co je vypne ? :) ptam se, nehral jsem :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    WOTAR: Ne. Stealth mechaniky ve hre nejsou. Je to proste zbesilej utek v prostredi, ktery je docela slozity a kde se neda nic moc nejit ... Mrzi me to, fakt. Ta hra me proste chytla, ale ten konec mi to posral.

WOTAR
    WOTAR --- ---
    NJORL: Takže to poslední patro je vlastně stealth akce ? Nebo zběsilej útěk ? (timhle způsobem jsem i v DS procházel některý lokace, prostě jsem běžel a zpětně si to pak prošel až od dalšího bonfiru)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Blizim se ke konci The Surge a musim rict, ze konec me vylozene zklamal. Mam rad vyzvy, ale nepritel, ktery nejde zabit (jakoze technicky nejde), ktery ten one-hitne potkazde, kdyz te uvidi a kterych je cele posledni patro ... me prijde jako fail. A pritom tak dobra hra .... skoda.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Blasphemous Dark and brutal 2D non linear platformer by The Game Kitchen — ARP
    https://www.youtube.com/watch?v=hs6WuKv4DZI
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: ja se ted zasekl na tom pitomci s remdihama misto rukou. Jako trefit mu ten chlívek je řehole. Dost se mi osvedcilo stat tam netečně jako Seagal a na posledni chvili uderit. Dost mi jich zvadlo u nohou v posledni pikosekunde
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: Jako je to frustrace jak blazen :) Hlavne jeste si pritahovat ten svuj sip, zase je dobry, ze dava dmg i kdyz si ho privolavas :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: L2 to je omlouvám se za bullshit r1 je samozřejmě útok
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Je to mega mordor
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pekny koncept ale ja na to nemel nervy ;)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    prislo mi zajímavý že u indie hry Titan Souls zazivam pomerne podobny pocit satisfakce jako u AAA souls titulů. Doporučuju :)

Titan Souls - Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=9AV4Cd7wdpA
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL, LLGHOSTLL: ja cet v nejaky recenzi, ze to nejde, tak me ani nenapadlo to hledat. Dik.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: switch targetu je myslím r1 když máš zalokováno bro
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESNACH: myslim kdyz drzis LT tak muzes lock prehazovat
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: jojo, zakladni atributy mas pres power core a tim odemykas i novy sloty pro implantaty. Power core vylepsujes z tech scrapu, ktery ti pada z nepratel a muzes ho ztratit stejne jak duse z DS. Zbrane levelujes automaticky tim, ze je pouzivas- one handed, two handed, celkove me ten system docela bavi. Je to asi celkove zjednoduseny, ale ne na ukor hratelnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam