• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja jsem ve dvojce v majule. A konec.. zacal jsem ds3 pak ds1 ale ted me nenavratne ta 2 nemine.. :( na cen hrajes mohli bysme dat nejakej support run :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: já si dal jen tak pro formu Asylum Demona, Taurus Demona a Hellkite Dragona, chtěl jsem dát ještě Gargoyly, ale řek jsem si, že už jsem viděl asi dost a přes 17 hodin mydlim dvojku... je prča, jak má člověk najetý ovládání a timing z jedničky, prvních pár hodin jsem byl úplně marnej, ale už si to sedlo a rozjel jsem to oproti minule docela solidně... otevřel jsem pár bonfirů (Shaded Woods/Ruins, The Gutter, Grave of Saints, Lost Bastille, No Man´s Wharf) a lítam mezi nima podle nálady, dneska se pokusim o Ruin Sentinels, to zas bude dlouhej večer ;D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Netusil jsem ze po Gwynovi mi DS neda na vyber jestli chci NG+ nebo ne.. ale tak alespon jsem si dal jen tak pro formu asylum demona...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: mam na PC DS1: Prepare to Die (DS1 + 1 DLC Artorias of the Abyss) a DS2: Scholar of the first Sin (DS2 + 3 DLC Sunken/Ivory/Old Iron King)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Ale každopádně pokud by někdo chtěl tak tu mám pořád na prodej 4x kolektorku DS2 pro ps3 v evropské verzi (rytíř) a jednou v japonské verzi (truhla se zbraněmi) ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: prave skoda ze na steamu a vubec vsude je uz to jako ta prepare to die edition.. ale na xbox je to bohuzel separatne.. :( asi hodin windows na maca a budu to hrat tam..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: aha tak to jsem špatný rádce. Já k DS čuchnul až s tou kompletní edicí
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: podival jsem se do xbox storu.. ze me to nenapadlo driv..
    slusna zlodejina .. tak to nekoupim.. :(

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: tak to si myslim ze nic takoveho nebylo. Zacalo to az u dvojky
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: myslim cely DLC ne Bossy :) prave ze tlo DLC se oficialne jmenuje "Artorias of the Abyss " a krome artoriase je tam i kalameet, chimera a manus.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: dlc to neni ale nejakej pridanej obsah http://darksouls.wikidot.com/additional-content
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: ja mel pocit ze je toho taky vic.. ale muzu najit jenom tohle..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na jednicku byla nejaka ta chiméra a jeste neco snad ne?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DS I ma jenom jedno DLC : Artorias of the Abyss

jinak prepare to die edition uz ma tenhle addon v sobe ( pro PC ) je to tak ?

zadny dalsi rozsireni neni ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: speedrun jsem tam vyslovene nedelal. Jediny co jsem zkousel, tak byl 1LVL Run, tam jsem se dostal k NITOvi a tam jsem skoncil...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: a za kolik mas jednicku ? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jak jsem se teď znova ocitnul v Undead Asylum a šel na Stray Demona, bylo to taky jinde, než na první průchod, už ne ten zvýšenej tep blížící se infarktovýmu stavu, ale spíš jako když potkáš starýho dobrýho kámoše ;D na druhou stranu třeba u Artoriase jsem byl fakt docela zoufalej, nešlo to a nešlo, zkoušel jsem si přivolat pomoc, ale neměl jsem connectivity mod, takže jsem se nikoho nedovolal a teď jsem rád, že jsem ho dal nakonec sám (i když jsem si musel přilepit podložku pod myš ke stolu oboustrannou páskou)... no nic ;D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    jeste jsem to poradne nepusil od posledniho updatu tady.. ale jedu teda nalehko s full armor of the sun setem a maskou co mi padla z pinwhela. Mam black knight greatsword na +5 a havel ring a ring of favor.. ale jsem asi prelevlenej.. ale taky mi to neprijde uz kdovi jak tezky.. jako nazacatku.. ale ja mam strategii takovou ze kdyz mi neco nejde.. tak si nekoho privolam.. presne se nechci nekde zaseknout na rok.. chci to hrat ne bejt u toho vydesenej a vystresovanej jako u prvniho playthrough trojky. kde jsem fakt citil ze mi z toho neni dobre. busi mi srdce a je mi uzko :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: hele, dark souls neni moc o rychlosti a reflexech. Mne ta hra prijde na tohle takova dost pomala. Je to spis o znalosti prostredi a znalosti nepratel. Pak speedrun je sranda.

A ono hrat za plechovku je takovy osvobozujici pocit. Machnes poprve, machnes podruhy a hups, vsechno vycisteno :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VESNACH: stres zabíjí, to se mi u O&S potvrdilo několikanásobně, ale když jsem asi na třicátej pokus pochopil jejich move sety, bylo to pak už celkem jednoduchý, tzn. když jsem je sejmul, klepal jsem si na čelo, jak jsem tam moh strávit takovýho času, gargoyly mi jako jediný pomoh umlátit nějakej summon a stejně se mi pak klepaly ještě asi čtvrthodiny ruce ;D, ale já jsem v tomhle taky takovej pomalejší, první třetinu hry jsem nekoukal na YT ani na wiki a moc nechápal, jak se to vlastně hraje, nechtěl jsem se o nic připravit, od první třetiny jsem už začal lehce googlit a uvědomil si, že jsem to celý začal úplně blbě a snažil se to dohnat lepšim equipem a farmenim, a když už jsem měl pocit, že to začíná jít, viděl jsem pár speedrunů v trenkách s ohnutou lžící na bramboračku a tam mi zas úspěšně kleslo sebevědomí na nulu ;) je to celý o rychlosti a o reflexech a na ty malý japonce, co se narodili s gamepadem v ruce prostě českejch čtyřicátník odkojenej pivem s knedlikama nemá šanci, to se holt nedá nic dělat, já to ke konci projel stylem tank na sílu s Havlem + Dragon Greataxe/Greatsword a obdivuju všechny, co to proběhli nalehko a elegantně... ono ploužit se v těžkym brnění od každýho bonfiru k bossovi bylo místama i dost únavný..
    V každym případě jsem netušil, že DS2 nesyncuje savy na Steam, takže jsem přišel o 35 hodin gameplaye a začínam teď SotFS znova od píky... a včera večer se mi konečně v No Man´s Wharf zas vrátil ten krásný pocit, kdy má člověk chuť rozmátit klávesnici na padrť a skopnout monitor ze stolu.. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam