• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: ono ani jako pure mage nemusis vsechno kosit kouzlama, casto je mnohem efektivnejsi nahodit magic weapon a pustit se do backstabovani, ale mas oproti plechovce k dispozici dalsi sadu triku na reseni otravnejch pasazi vymenou za nutnost odnaucit se tradovat udery...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: hele jsem v pokuseni pohrotit windows na macu.. a macbook mi jednicku utahne.. takze 1 muzu dat s nekym na PC, 2 a 3 jenom xbox
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: myslíš v Drangleicu? ;)
    JOPS: všechny hry před DS jsem hrál za mágy, ale tady jsem měl ale od začátku jasno, že se tim prostě musim prosekat obouručákem... co jsem viděl videa s mágama, tak mi to přišlo trochu nuda, jen stát a castovat, když maj DS takovej combat system
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    bud v klidu ted hraju takyds2 protoze mam rest a ja mam zase problem ze vsechny zbrane rozbiju
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Si to vsichni tady tak hezky plusickujeme.. skoda ze se nepotkame nekde v Lordranu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to je skoda, s magii to je zase trochu jina hra :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    STRANGERD: Nene. Luk a magie nehraju. Nikdy. Max tak 3-5 firebonb za pruchod. Ja jsem prave s tim palcatem lockovat musem - divnej range. Ted s mecem je to lepsi
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: imo ma jops pravdu, ale nejlepsi reseni pro tyhle situace je stejne bud bojovat bez locku nebo si nepritele natahnout nekam dal od okraje - nebo pripadne hezky srabacky luk nebo magie:)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Hmmm.. hmmm... jako ja jsem blbej dost.. uz se kazdopadne tesim vecer domu. Tolik novych informaci!! Musim to rozjet nejak poradne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: na xbox ovladaci jsem to nehral, ale na 99% si to prehazujes sam :) fakt :)

kdyz nemas zamereneho nepritele
    - pravy analog je pohyb postavy
    - levy analog je pohyb kamery

Kdyz mas zamereneho nepritele

- pravy analog pohyb postavy
    - levy analog prepinani mezi neprateli (nelze hejbat kamerou, proto se ti to prehodi jinam)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: no nevim. ted si presne nevybavuju co v ty chvili delam.. ale mam pocit ze vzdycky kdyz je na dohled bliz nekdo jinej tak mi to na nej preskoci samo
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jak prehodi na spodniho manika a skoci dolu na konci videa...:D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: hlavně si kup Silvercat Ring, k tomu sežeň lví sukni ze Shaded Ruins a tvůj život bude hned růžovější (až budeš zas padat jak vožralej zedník z lešení ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ten Ring of Binding jsem vzal tak, že jsem praštil bílýho rytíře, odlákal ho na druhej konec arény a pak to k tý bedně přeskočil, než se dobelhá zpátky, tak to stihneš vybrat... jo a estus shard nevypadne z giant knightů nahoře, ale je za giantem knightem cestou z Heide´s Tower do No Man´s Wharf, budeš ale potřebovat odblokovat sochu, co ti brání v cestě
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: delas neco blbe, s timhle jsem problem nemel. Podle me hejbes levym analogem, tim prehazujes mezi nepratelema, kdyz mas locknuto. Nehejbes kamerou, ale prehazujes mezi nepratelema. V tom je tvuj problem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: jojo, povidej mi o tom :) akorat jsem se teda nepridal k way of champions :) ale prvni cesta byla k zelenejm rytirum a tam to byly dlouhe boje :) Az po telefonickem hovoru s kamaradem jsem se dozvedel, ze to hraju nahovno, ze musim jinam :)

A to same jsem mel v DaS1. Moje prvni cesta z Firelink Shrine vedla ke kostlivcum. Takze jsem fakt tri hodiny se snazil porazit kostlivce. Pak uz jsem to mel i docela nacvicene, ale taky jsem si rikal, jo, cetl jsem, ze hra je fakt tezka, ale ze az takhle.... A pak zase telefonicky hovor s jinym kamosem a aha, jdu blbe, ok ok ok. A pak po tech kostlivcich jsem si rikal, zlatej Undead Burg :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    udelal jsem video toho co me nejvic sere.. jak tam preskakuje ten zamerovac na jiny nepratele a ja pak akorat padam z vejsky.. fakt napalici.. to me sere teda nejvic.. a hitboxy jsou fakt mensi. a takovy preciznejsi.. ze bez locku netrefim skoro nic ( ted uz teda mam ten fire sword, ten ma lepsi range ale stejne ... )

Ds2
    https://www.youtube.com/watch?v=ss-O_qVja90
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: no jasne. ale to je jen tak ze bud skacec jako v jednicce.. drzis Bckoa a pak ho zmackes a on vyskoci a nebo tohle ze kdyz bezis tak zamacknes apcku.. ale intenzitu nebo velikost jumpu tim neovlivnujes.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já třeba ve dvojce když jí hrál poprvé tak jsem naběh do majuly, pridal se k way of champions a vydal se do Cathedral of Blue, protože jinou cestu jsem neznal...:) no dal jsem to nejak,...ale rikal jsem si ze to trochu prehnali....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: že zvyšuješ kapacitu estus flašek spálenim Sublime Bone Dustu v bonfiru víš.. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam