• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: Aha, jsou tam myslim obtiznosti...
    myslim ze pokud chcipnes vickrat tak te pohlti naka temnota a hra konci a musis znova, ale pokud moc nechcipes tak asi je to fuk :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: psal jsem jednomu typkovi, co to dohral, zda to muze porovnat s Dark Souls.

Napsal, ze to porovnat s Dark Souls nemuze, protoze tu chcipnul asi jenom 10x :))) takze asi to je hra na projeti s prstem v nose :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    nezkouseli jste ?

Hellblade: Senua's Sacrifice Review
    https://www.youtube.com/watch?v=HVWigiK4NTs
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    A ono to pujde.. prvni boss ( ten obr co ma v ruce svoji druhou ruku ) na prvni dobrou.. treti estuska, level 26 a ten prsten co zarucuje 75% zivota je na ruce.. a persuer uz vim co a jak.. parkrat mel na male ale spadnul jsem.. na to ze jsem mel predtim 5 vinohradshejch jedenactek myslim ze to pujde :)))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Kdyz tady byl takovej uspech s tim mym padanim.. tak jeste ukazu neuspesnej pokus na gwyna.. at se mi muzete smat napric serii :)

Ds1
    http://www.youtube.com/watch?v=ZaWMYQhfGVM
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: a vida, tu halberdu mam, musim zkusit... já jel tohle, ale neni to SOTFS, takže na mě za rohem občas vybafly monstra, který jsem vůbec nečekal ;)

Dark Souls II: Overpowered Early - [Melee]
    https://www.youtube.com/watch?v=NJeA96pR2ps&t=662s
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    I just leave it here...

Overpowered in 15 minutes (SotFS)
    https://www.youtube.com/watch?v=PX_0nUYteQk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: koukam, že máš rozjetý Titan Souls... kam až jsi to dotáh? Ja dal Sludge Heart, Eye Cube, Brain Freeze, Goliath, Gol-Qayin a pak jsem se zasek na Knight Elhananovi a tam jsem zatim skončil ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: castecne souhlasim, ale jakmile se ti dostanou bliz k telu, tak ver nebo ne, najednou mas plne ruce/hole prace :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: ono ani jako pure mage nemusis vsechno kosit kouzlama, casto je mnohem efektivnejsi nahodit magic weapon a pustit se do backstabovani, ale mas oproti plechovce k dispozici dalsi sadu triku na reseni otravnejch pasazi vymenou za nutnost odnaucit se tradovat udery...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: hele jsem v pokuseni pohrotit windows na macu.. a macbook mi jednicku utahne.. takze 1 muzu dat s nekym na PC, 2 a 3 jenom xbox
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: myslíš v Drangleicu? ;)
    JOPS: všechny hry před DS jsem hrál za mágy, ale tady jsem měl ale od začátku jasno, že se tim prostě musim prosekat obouručákem... co jsem viděl videa s mágama, tak mi to přišlo trochu nuda, jen stát a castovat, když maj DS takovej combat system
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    bud v klidu ted hraju takyds2 protoze mam rest a ja mam zase problem ze vsechny zbrane rozbiju
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Si to vsichni tady tak hezky plusickujeme.. skoda ze se nepotkame nekde v Lordranu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to je skoda, s magii to je zase trochu jina hra :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    STRANGERD: Nene. Luk a magie nehraju. Nikdy. Max tak 3-5 firebonb za pruchod. Ja jsem prave s tim palcatem lockovat musem - divnej range. Ted s mecem je to lepsi
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: imo ma jops pravdu, ale nejlepsi reseni pro tyhle situace je stejne bud bojovat bez locku nebo si nepritele natahnout nekam dal od okraje - nebo pripadne hezky srabacky luk nebo magie:)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Hmmm.. hmmm... jako ja jsem blbej dost.. uz se kazdopadne tesim vecer domu. Tolik novych informaci!! Musim to rozjet nejak poradne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: na xbox ovladaci jsem to nehral, ale na 99% si to prehazujes sam :) fakt :)

kdyz nemas zamereneho nepritele
    - pravy analog je pohyb postavy
    - levy analog je pohyb kamery

Kdyz mas zamereneho nepritele

- pravy analog pohyb postavy
    - levy analog prepinani mezi neprateli (nelze hejbat kamerou, proto se ti to prehodi jinam)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: no nevim. ted si presne nevybavuju co v ty chvili delam.. ale mam pocit ze vzdycky kdyz je na dohled bliz nekdo jinej tak mi to na nej preskoci samo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam