• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Jo takhle....já tam louče nikdy nerozsvicel, normálně jsem si rozsvitil hned ze zacatku a dost mi to pomohlo....chápu že ke konci je to na nic
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Go back downstairs and use the Pharros Lockstone to light up the area
    neotvírá žádný dveře, žádná truhla, nic, jen rozsvítí level, což jako dobrý, ale v tom případě by měl bejt někde uprostřed a ne až na konci, když už jsem si to celý rozsvítil sám
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To je nějakej kiks ne, to se mi nikdy nestalo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ne, že bych podle toho jel, ale jen pro info
    Dark Souls 2 Cheat Sheet
    http://smcnabb.github.io/dark-souls-2-cheat-sheet/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: dneska ráno dosažen druhej (pěkně ukrytej) bonfire v The Gutter... jinak abych se nesmál jenom já - včera jsem rozsvítil všechny louče v No Man´s Wharf, nahoře našel Pharos, prdnu ho tam a on jen rosvítí "lustr"? Tak to teda pěkně děkuju ;D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hele ja nevim :) mam to takove chvilkove, kdyz chci rychlou satisfakci, jdu si to zahrat. Jaani nevim jak se ty bossove jmenují. Vymlasknul jsem nejake v tech lesich pak nejake tri v lavovem prostredi a jednoho v ledovem. Ted premyslim jak kuchnout tu rybu a yetyho. Na prvni pohled je videt kam je trefit nebo na mechaniku se da prijit pomerne rychle ale pak je to o tom skillu. Treba toho dementa v lave s dvouma řemdichama jsem zabil ciste infarktove (a nejen jeho) ze jsem to na posledni chvili zmacknul a bylo po nem. A pritom bych s klidem daval load
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: Aha, jsou tam myslim obtiznosti...
    myslim ze pokud chcipnes vickrat tak te pohlti naka temnota a hra konci a musis znova, ale pokud moc nechcipes tak asi je to fuk :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: psal jsem jednomu typkovi, co to dohral, zda to muze porovnat s Dark Souls.

Napsal, ze to porovnat s Dark Souls nemuze, protoze tu chcipnul asi jenom 10x :))) takze asi to je hra na projeti s prstem v nose :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    nezkouseli jste ?

Hellblade: Senua's Sacrifice Review
    https://www.youtube.com/watch?v=HVWigiK4NTs
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    A ono to pujde.. prvni boss ( ten obr co ma v ruce svoji druhou ruku ) na prvni dobrou.. treti estuska, level 26 a ten prsten co zarucuje 75% zivota je na ruce.. a persuer uz vim co a jak.. parkrat mel na male ale spadnul jsem.. na to ze jsem mel predtim 5 vinohradshejch jedenactek myslim ze to pujde :)))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Kdyz tady byl takovej uspech s tim mym padanim.. tak jeste ukazu neuspesnej pokus na gwyna.. at se mi muzete smat napric serii :)

Ds1
    http://www.youtube.com/watch?v=ZaWMYQhfGVM
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: a vida, tu halberdu mam, musim zkusit... já jel tohle, ale neni to SOTFS, takže na mě za rohem občas vybafly monstra, který jsem vůbec nečekal ;)

Dark Souls II: Overpowered Early - [Melee]
    https://www.youtube.com/watch?v=NJeA96pR2ps&t=662s
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    I just leave it here...

Overpowered in 15 minutes (SotFS)
    https://www.youtube.com/watch?v=PX_0nUYteQk
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: koukam, že máš rozjetý Titan Souls... kam až jsi to dotáh? Ja dal Sludge Heart, Eye Cube, Brain Freeze, Goliath, Gol-Qayin a pak jsem se zasek na Knight Elhananovi a tam jsem zatim skončil ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: castecne souhlasim, ale jakmile se ti dostanou bliz k telu, tak ver nebo ne, najednou mas plne ruce/hole prace :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOW_SAATCH: ono ani jako pure mage nemusis vsechno kosit kouzlama, casto je mnohem efektivnejsi nahodit magic weapon a pustit se do backstabovani, ale mas oproti plechovce k dispozici dalsi sadu triku na reseni otravnejch pasazi vymenou za nutnost odnaucit se tradovat udery...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: hele jsem v pokuseni pohrotit windows na macu.. a macbook mi jednicku utahne.. takze 1 muzu dat s nekym na PC, 2 a 3 jenom xbox
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: myslíš v Drangleicu? ;)
    JOPS: všechny hry před DS jsem hrál za mágy, ale tady jsem měl ale od začátku jasno, že se tim prostě musim prosekat obouručákem... co jsem viděl videa s mágama, tak mi to přišlo trochu nuda, jen stát a castovat, když maj DS takovej combat system
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    bud v klidu ted hraju takyds2 protoze mam rest a ja mam zase problem ze vsechny zbrane rozbiju
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Si to vsichni tady tak hezky plusickujeme.. skoda ze se nepotkame nekde v Lordranu...
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to je skoda, s magii to je zase trochu jina hra :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam