úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
Demon's Souls wiki
|
Dark Souls wiki
|
Dark Souls II wiki
|
Bloodborne wiki
|
Dark Souls 3 wiki
|
Sekiro wiki
|
Elden Ring wiki
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nioh wiki
|
Ashen wiki
|
Remnant wiki
rozbalit záhlaví
TOMMY_
---
---
6:18:58 13.8.2017
FRIZER
: To sem nechal ale prochazim cely :)
FRIZER
---
---
0:22:12 13.8.2017
1 odpověď
TOMMY_
: kdyby ses bejval nechat odnyst orlem tak jsi to ani nemusel prochazet
TOMMY_
---
---
23:41:18 12.8.2017
1 odpověď
PHOW_SAATCH
: Ted sem vykydlil cely.. uplne cely.. zazvonil na zvon , spustil lucernu.. a sel na lod.. na tu by se hodila zkratka.
PHOW_SAATCH
---
---
22:10:46 12.8.2017
1 odpověď
TOMMY_
: na lodi jsem byl hned zkraje, je to tam trochu k nasrani, ale jen pokud na to jdes moc rychle, chce to pomalu a systematicky a pak se to da... hlavne je tam greatsword, trochu pomalej, ale vetsinu pesaku tim krajim jak maslo :)
TOMMY_
---
---
19:28:07 12.8.2017
2 odpovědi
docela to jede. 5 estusek +2 ( ani nekoukam na wikiny ) .. fire longsword +6 ... pursuer, dragon rider a krysy tuhy.. ted jsem v lehkym zaseku na tech 3 hubenejch rytiru v lokaci po pursuerovi.. na lod se mi zati nechce ( slysel jsem od nekoho v nejakym podcastu ze "prej je to tam tuhy" tak se zatim bojim :))
BIMBAS
---
---
23:23:02 11.8.2017
PHOW_SAATCH
: jop to jsem potreboval. Hra sama osobne o skillu a jeste si kousat nehty ze jsem nekde brzy. Nemam chut nejak sedet a vymyslet co a kam. Chci si to jenom odehrat :)
Sice mam v soulsech x hodin ale ve dvojce jsem byl poprve u Krysího bosse. To sem neveril jak muzou postavit bossfight. Kikot na 5 ran ale srani s tim neuveritelny. Zase jsem si rozmlatil pulku veci
BEREGOND
---
---
17:24:15 11.8.2017
+1
XLEEF
: To nema se Souls nic spolecnyho, ale je to fakt hodne dobry.
FRIZER
---
---
11:10:43 11.8.2017
PHOW_SAATCH
: Jo takhle....já tam louče nikdy nerozsvicel, normálně jsem si rozsvitil hned ze zacatku a dost mi to pomohlo....chápu že ke konci je to na nic
PHOW_SAATCH
---
---
11:06:21 11.8.2017
1 odpověď
FRIZER
:
Go back downstairs and use the Pharros Lockstone to light up the area
neotvírá žádný dveře, žádná truhla, nic, jen rozsvítí level, což jako dobrý, ale v tom případě by měl bejt někde uprostřed a ne až na konci, když už jsem si to celý rozsvítil sám
FRIZER
---
---
11:03:03 11.8.2017
1 odpověď
PHOW_SAATCH
: To je nějakej kiks ne, to se mi nikdy nestalo
PHOW_SAATCH
---
---
11:00:26 11.8.2017
1 odpověď
TOMMY_
: ne, že bych podle toho jel, ale jen pro info
Dark Souls 2 Cheat Sheet
http://smcnabb.github.io/dark-souls-2-cheat-sheet/
PHOW_SAATCH
---
---
10:56:56 11.8.2017
1 odpověď
TOMMY_
: dneska ráno dosažen druhej (pěkně ukrytej) bonfire v The Gutter... jinak abych se nesmál jenom já - včera jsem rozsvítil všechny louče v No Man´s Wharf, nahoře našel Pharos, prdnu ho tam a on jen rosvítí "lustr"? Tak to teda pěkně děkuju ;D
BIMBAS
---
---
9:59:18 11.8.2017
PHOW_SAATCH
: hele ja nevim :) mam to takove chvilkove, kdyz chci rychlou satisfakci, jdu si to zahrat. Jaani nevim jak se ty bossove jmenují. Vymlasknul jsem nejake v tech lesich pak nejake tri v lavovem prostredi a jednoho v ledovem. Ted premyslim jak kuchnout tu rybu a yetyho. Na prvni pohled je videt kam je trefit nebo na mechaniku se da prijit pomerne rychle ale pak je to o tom skillu. Treba toho dementa v lave s dvouma řemdichama jsem zabil ciste infarktove (a nejen jeho) ze jsem to na posledni chvili zmacknul a bylo po nem. A pritom bych s klidem daval load
XLEEF
---
---
9:53:19 11.8.2017
JOPS
: Aha, jsou tam myslim obtiznosti...
myslim ze pokud chcipnes vickrat tak te pohlti naka temnota a hra konci a musis znova, ale pokud moc nechcipes tak asi je to fuk :)
JOPS
---
---
9:49:41 11.8.2017
1 odpověď
XLEEF
: psal jsem jednomu typkovi, co to dohral, zda to muze porovnat s Dark Souls.
Napsal, ze to porovnat s Dark Souls nemuze, protoze tu chcipnul asi jenom 10x :))) takze asi to je hra na projeti s prstem v nose :)
XLEEF
---
---
9:42:21 11.8.2017
3 odpovědi
+1
nezkouseli jste ?
Hellblade: Senua's Sacrifice Review
https://www.youtube.com/watch?v=HVWigiK4NTs
TOMMY_
---
---
0:17:54 11.8.2017
2 odpovědi
A ono to pujde.. prvni boss ( ten obr co ma v ruce svoji druhou ruku ) na prvni dobrou.. treti estuska, level 26 a ten prsten co zarucuje 75% zivota je na ruce.. a persuer uz vim co a jak.. parkrat mel na male ale spadnul jsem.. na to ze jsem mel predtim 5 vinohradshejch jedenactek myslim ze to pujde :)))
TOMMY_
---
---
20:09:49 10.8.2017
Kdyz tady byl takovej uspech s tim mym padanim.. tak jeste ukazu neuspesnej pokus na gwyna.. at se mi muzete smat napric serii :)
Ds1
http://www.youtube.com/watch?v=ZaWMYQhfGVM
PHOW_SAATCH
---
---
18:20:48 10.8.2017
+1
TOMMY_
: a vida, tu halberdu mam, musim zkusit... já jel tohle, ale neni to SOTFS, takže na mě za rohem občas vybafly monstra, který jsem vůbec nečekal ;)
Dark Souls II: Overpowered Early - [Melee]
https://www.youtube.com/watch?v=NJeA96pR2ps&t=662s
TOMMY_
---
---
17:58:34 10.8.2017
1 odpověď
I just leave it here...
Overpowered in 15 minutes (SotFS)
https://www.youtube.com/watch?v=PX_0nUYteQk
PHOW_SAATCH
---
---
17:08:46 10.8.2017
1 odpověď
BIMBAS
: koukam, že máš rozjetý Titan Souls... kam až jsi to dotáh? Ja dal Sludge Heart, Eye Cube, Brain Freeze, Goliath, Gol-Qayin a pak jsem se zasek na Knight Elhananovi a tam jsem zatim skončil ;)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam