jinak pokrok SL1 v DS3 :)
jak vite, jdu to s Kofilou. Pravidlo jedine, zadna duse nesmi do levelu. A samozrejme se jde s Deprived postavou :)
no, zazivame tam docela zajimave situace. Klasicky narazime na mimika a Kofila rika, hele, musime v klidu. Odpovidam mu, jasny, tak jdem na nej. Jebneme mileho mimika parkrat po palici. On se zvedne, udela jeho oblibene naprahnuti obema rukama a a a sezral mi Kofilu. Jdeme podruhe a ejhle, Kofila sezran podruhe :))) Na potreti jsme ho umlatili :) uf
A pak jsou sranda boje proti NPC. Narazili jsme na King Slayer. Ma greatsword, kterej nevim jak se ted jmenuje. No, s tim kdyz me jebnul do stitu, tak mi sebral pulku zdravi, rozhodil mi vsechnu staminu a pak mi nasadil backstep. Whoops. Takze uhybani jeho meci pouze kotouly. No srandy kopec. A kdybyste videli tu paniku, kdyz me zabili a Kofila pred nim utikal k bonfire, kde jsem mezitim polozil znacku. Ten strach a jak do sluchatka zni, uz uz uz tam budu, je to dobry nejde za mnou, aaaaaaaa, kurva, je tu, je u me. Aaaaa, uhnul jsem, ted uz ne..... Ja z nej byl na mrtvici :))))) jako prdel no :-D
akorat nam zacinaji dochazet embry :) jsme ted pred bossem v Katakombach :) zkusili jsme ho asi kazdej 3x a pokazdy jsme chcipli. No, tak priste no.