• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    STRANGERD: no me to ze zacatku teda prislo tezsi nez klasika quality long sword.. ale ted uz je to v pohode :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: jo pouzivat neco na dalku je jedna z mejch zakladnich rad ds zacatecnikum, hrozne moc situaci je najednou snazsich... kouzla jsou potencialne easy mode, ale v nekterejch pripadech staci blbej luk, jedu si ted quality/luck build a composite bow byl proti aldritchovi a dancerovi nanejvys uzitecnej (a pharis bow v dex buildu je jeste vtipnejsi:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: každá třída schopnosti má něco do sebe. Pak určitě ještě dej klerika
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja jsem z nudy taky zacal hrat DS3. Jedu kouzelnika.. :) momentalne jsem ve smouldering lake.. lvl 33. A celkem me to bavi zabijet na dalku :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    btw

WITCHFIRE - Official Reveal Trailer (The Game Awards 2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=Iiad2_wvcpc
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LUKYN: jj
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    btw znovu dojizdim ds3, zbejva mi dragonslayer armor, princove, gwyn, nameless king a cely obe dlc, tak kdybyste si nekdo chteli pozabijet par bossu, napiste do posty a muzem se domluvit:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: no jo, to mas recht... tak holt ps it is! prepare to die (by my side:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: nevim :) ale my to tu spis asi budeme hrat na PS4 nez na PC. A hlavne, kdyz vezmu, ze na PC darksouls vypada s modifikacema docela luxusne, tak to uz asi nebudou hrotit
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: wait what to nebude na PC? jestli ne, tak to psko poridim (respektive pujcim:)!
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ale to aby sis konecne poridil PS4 :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: navrhuju po vydani rychle rushnout nakej pvp build a utvorit elitni sebevrazedny komando v lese:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: No taaaak ja chci remaster Demon Souls, hral jsem jej jeste na TV co neumela B/G D/K takze jsem jej dohral poprve v Greyscale, co je vic stmelujiciho !
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hezky pěkně
    JOPS
    JOPS --- ---
    och ech, uch

pojd mi hop

Remaster prvního dílu Dark Souls? • Eurogamer.cz
    http://www.eurogamer.cz/articles/2017-12-06-remaster-prvniho-dilu-dark-souls
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: kdybys to chtěl vidět a představit, tak se stav u hranostajla, budu to v následujích dnech streamovat...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: no.. ono ani puvodni dark souls nebylo graficky nic moc ( temna estetika fajn napad, zakladni estetika menu a designu sveta super... ale zpracovani na rok 2011 dost bida - oproti treba half life 2 z roku 2004 to vypadalo podstatne hur - ostatne i demon souls vypadaji lip ).. ale takovahle manga divna prekreslena to asi nedam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: já právě taky, rok jsem kolem toho chodil právě kvůli tomu... ale odhodlání zkusit to protože 2Dsoulslike bylo tak velké že jsem to překousnul... fakt to zkus... já mám obecně s hrama který se mi vizuálně nelíbí problém a nehraju je i když bych chtěl mechaniky prozkoumat, ale tady je ta vyjímka alespoň to zkusit opravdu nasnadě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam