• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    NARKOTIX: Ja jsem to dohral a je to moc fajn. Skoda ze tak kratke.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NARKOTIX: hrál jsem ji jenom chvíli, asi 10 hodin. Hele je to příjemný, odměňuje to pozornost, souboje fajn. Potkal jsem tři bosse, z nichž jeden nešel vůbec zabít, než jsem pochopil... atd. tj. Dark Souls mechaniky fungujou. Leveling a itemy ujdou a příběh moc nesleduju a za těch 10 hodin to byl pořád takovej úvod spíš.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: JA si az ted precetl poradne ten link, Tofi me zmatl temi modernimi hastagy, ze se neco ala Remaster Dark Souls ktery na steamu normalne existuje dostal pred Remaster Demon Souls. No Je to debunked tak na to hazi kozlik bobek. Catherine me bavila nesmirne, ale je to tuplem niche market. To by mozna prodali daleko vic Dark Souls Remastered for SAMSUNG Fridges, nebo se vezou na vlne upsechu Persony 5. Cert vi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: A proc to lidi nehrali ? Protoze se o tom nevedelo. To je ten hlavni problem. Ja se dozvedel az o ds1. A o dost pozdeji jsem si dal DeS. A. O si budeme povidat grafika uz to nebyla zadna slava...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BOBESH: Vazne ? Chjo , tak nic. Proc predelavat neco co lidi nehrali ala Demon Souls ale remasterneme neco, co vyslo v 2012 i na PC byt v zubozenem stavu.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: tak longsword je v ds3 op, to je znama vec:)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    STRANGERD: no me to ze zacatku teda prislo tezsi nez klasika quality long sword.. ale ted uz je to v pohode :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: jo pouzivat neco na dalku je jedna z mejch zakladnich rad ds zacatecnikum, hrozne moc situaci je najednou snazsich... kouzla jsou potencialne easy mode, ale v nekterejch pripadech staci blbej luk, jedu si ted quality/luck build a composite bow byl proti aldritchovi a dancerovi nanejvys uzitecnej (a pharis bow v dex buildu je jeste vtipnejsi:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: každá třída schopnosti má něco do sebe. Pak určitě ještě dej klerika
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja jsem z nudy taky zacal hrat DS3. Jedu kouzelnika.. :) momentalne jsem ve smouldering lake.. lvl 33. A celkem me to bavi zabijet na dalku :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    btw

WITCHFIRE - Official Reveal Trailer (The Game Awards 2017)
    https://www.youtube.com/watch?v=Iiad2_wvcpc
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LUKYN: jj
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    btw znovu dojizdim ds3, zbejva mi dragonslayer armor, princove, gwyn, nameless king a cely obe dlc, tak kdybyste si nekdo chteli pozabijet par bossu, napiste do posty a muzem se domluvit:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: no jo, to mas recht... tak holt ps it is! prepare to die (by my side:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: nevim :) ale my to tu spis asi budeme hrat na PS4 nez na PC. A hlavne, kdyz vezmu, ze na PC darksouls vypada s modifikacema docela luxusne, tak to uz asi nebudou hrotit
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: wait what to nebude na PC? jestli ne, tak to psko poridim (respektive pujcim:)!
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ale to aby sis konecne poridil PS4 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam