• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mam za sebou cca 7 hodin Hellblade, hratelnost trochu repetetivní, ale vizuál a atmosféru žeru i s navijákem.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    XLEEF: zkusim to tam nastelovat v Controls, diky.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jak se macka v DarkSouls 3 ovladaci tlacitko "A" nebo "B", nemuzu to najit (treba precist message nebo prohledat corpse), funguje mi to jen pres mys v menu, diky za radu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    _KOFILA_: ja to mam taky skoro dohrany a jedinej duvod proc ne uplne je ten, ze jedu mage a covenant pro kouzelniky je za asi nejtezsim platformenim v cely hre a ja na to nemam trpelivost a dycky se po chvili strasne naseru jak mi to nejde:D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jinak ja dal asi 5 hodin The Surge a neni to spatne!
    ten zacatek je skvelej, pokud mate nekdo chut muzu na streamu hranostajla znovu rozehrat a pokusit se treba o rychlodabing z osmdesatek, at je legrace;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: par hodin jsme to coop hrali... staci zalozit noveho uzivatele konzole a hrat shareplay, cili na dalku jak se patri a slusi vyzivne... problem je v tom ze ten hlavni ovlada kameru, cili si musis zvyknout kdy skakat... ve skakavich levelech trochu oser ale nic co by souls mazakum neslo... kazdopadne gratulace! jsem rad ze to tu nekdo ocenil...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale jako za 7eur 30 hodin zabavy proc ne. Znovuhratelnost je tu velka. Uz ted me napada jiny build. Zajima me jak funguje kouzelnik. Skoda ze je tam jen hot seat, s resurekci to musi byt s prstem v nose ve dvou. I kdyz nevim, jak by davali nejake skakaci zony, sice nepovinne ale jsou tam :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tak v S&S jsem na konci, chybí mi dva bossové. Ten poslední a pak ještě z lokace Blackest Vault. Tam je potřeba spešl papír na průchod, ktery jsem zacal zjistovat jak se vyrabi az moc pozde a mel jsem jeden pokus. Respektive ma se umrit pri znesvecovani svatyne abych potrisnil krví list papíru a já ty obránce pozabíjel. Takze jedinou lokaci asi maximalne na ng+
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    nekdo kdo by mi pomohl zabit midira a za odmenu si se mnou smlsnul na gaelovi a lord of cinder? disclaimer: budu umirat, hodne:))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: jeste zkus gauč coop, to je zradlo!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Trochu mi to osvojovani veci trva, ale musim uznat ze Salt & Sanctuary si nic nezada z predlohou. Celkem mazec. Jsem asi v 10 lokaci z 23. Musel jsem googlit mapu, protoze jsem se zasekl a neni vubec zla. Ten feeling DS je tu velky a necekal jsem ze ho kvalitne prenesou do 2d. Stejne jako v DS si jedu dex/str build s halapartnou pokud mozno obouruc a komba si roztaci dobre :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    NARKOTIX: Ja jsem to dohral a je to moc fajn. Skoda ze tak kratke.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NARKOTIX: hrál jsem ji jenom chvíli, asi 10 hodin. Hele je to příjemný, odměňuje to pozornost, souboje fajn. Potkal jsem tři bosse, z nichž jeden nešel vůbec zabít, než jsem pochopil... atd. tj. Dark Souls mechaniky fungujou. Leveling a itemy ujdou a příběh moc nesleduju a za těch 10 hodin to byl pořád takovej úvod spíš.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: JA si az ted precetl poradne ten link, Tofi me zmatl temi modernimi hastagy, ze se neco ala Remaster Dark Souls ktery na steamu normalne existuje dostal pred Remaster Demon Souls. No Je to debunked tak na to hazi kozlik bobek. Catherine me bavila nesmirne, ale je to tuplem niche market. To by mozna prodali daleko vic Dark Souls Remastered for SAMSUNG Fridges, nebo se vezou na vlne upsechu Persony 5. Cert vi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: A proc to lidi nehrali ? Protoze se o tom nevedelo. To je ten hlavni problem. Ja se dozvedel az o ds1. A o dost pozdeji jsem si dal DeS. A. O si budeme povidat grafika uz to nebyla zadna slava...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BOBESH: Vazne ? Chjo , tak nic. Proc predelavat neco co lidi nehrali ala Demon Souls ale remasterneme neco, co vyslo v 2012 i na PC byt v zubozenem stavu.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    TOMMY_: tak longsword je v ds3 op, to je znama vec:)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    STRANGERD: no me to ze zacatku teda prislo tezsi nez klasika quality long sword.. ale ted uz je to v pohode :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam