• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VON_GILOTINE:
    Užívej,já to právě doklep potřetí a už se těšim na invaze,to PS Plus přišlo v pravej čas jako vítaný oživení :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: chce to občas prostřídat něčim jinym... já si mezi DS1 a DS2 střihnul Dishonored a Bioshock Infitinite, mezi DS2 a DS3 Deux Ex: Human Revolution a Alien: Isolation... jet všechny díly v kuse může být místy poněkud monotónní (já se zas musel donutit dohrát DS2 ;)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Já teda poslušně hlásím, že jsem se k sérii připojil kolem vánoc a zatímco jsem v lednu urval platinu v BB (AWESOME!) a DS2 (dobrý) tak jsem se skrze celej únor musel strašně nutit do hrání DS3 a dohrál jsem to vlastně jen aby se neřeklo :( Nevím proč, možná jsem se toho "přežral" ale kromě bossů, mě DS3 vůbec nebavilo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VON_GILOTINE: per to do nás, proto ten klub tady je... není pro nás většího dojetí než když přijde nováček povídat o svých prvních smrtích... a užívej, už je to mainstream ale stále kurevsky na úrovni!
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: :) je lapen :) klidně piš svoje zaseknuti, kde sis vylámal zuby, nebo když nebudeš vědět kam jít. Já si vždycky rád přečtu o cizím neštěstí, ale i o vítězství nad pavoukem atd :) a až to dojedeš, tak mazej pro Dark souls III :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    poslušně hlásím, včera jsem navždy propadl, po první hodině marné snahy se to nějak rozjelo a Bloodborne mě navždy pohltil. nechal jsem si na dálku trochu radit zkušeným raiderem, ale i tak.
    takže se ofiko připisuji na listinu noobu a budu vás informovat o svém pruchodu tenkrat poprve. aspon se posmejete.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hlavně, že jsem volal manželku, ať se jde podívat na můj heroickej výkon... a udělal jsem si akorát tak z ostudy kabát ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: huh :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ty myslíš toho, jak mu musíš skočit na hlavu z hradeb v Archdragon Peak.. tak na toho jsem skočil a netrefil se, epic fail jak hovado.. nakonec se mi nechtělo prosekávat celou cestu znova, tak jsem ho potupně uhnípal lukem ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: asi mluvíme o jiném drakovi :) je to takovej bossfight nebossfight :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: měl... zkoušel jsem ho párkrát sám, párkát v partě a nakonec jsme ho sundali ve dvou a i tak to bylo asi na 12 minut... ona indície je už to, že když ho shodíš z mostu, tak nedostaneš žádný souly (takže tam někde prostě musí bejt ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: mel jsi bosse toho obrovskeho draka ? to je lokace, kterou spousta lidi mine :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Tak jsem dojel trojku i s DLC... proběh zpětně vybraný lokace, abych zjistil, že už nemám asi co objevit.. a cítím se teď nějaký.. prázdný..... :O
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jsem úplně zapomněl vyzkoušet LotF na nový kartě, asi to o víkendu na 10 minut zapnu ;) btw: já vyhodil podobnou částku za Dragon´s Dogma a mam strach to pustit, už takhle je toho času nějak málo :O
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: jo, prvni boss dobry, to hezky navnadilo, pak to jeste chvili v tom hradu taky slo, ale pak me to nejak strasne zacalo srat :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    _KOFILA_: ale za toho prvniho bosse to stalo ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: malá nápověda měla být i v tom, že LotF není uveden v názvu tohoto klubiki přeci .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: my jsme ti to říkali... ale ty ne, ne a musím si utratit stodvacetikorunu... tak tady to máš .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tak zatim nevim.. prvni dojmy z lords of the fallen.. Prvni boss super.. to me bavilo.. ovladani je uplne debilni. uplne obracene nez v DS takze porad piju leceni misto rolovani. Grafika desne kycovita a tim padem zmatena ( nevim jestli to je "design" a nebo neco interaktivniho ).. nektery mobove jsou temer nehratelny ( treba pavouk ) s kazdym utokem odhodi postavu a ta nez se vzpamatuje tak uz kouse znova a neda se to prerusit moc .. a pak ta debilni rukavice ( magie wtf ?) chci jenom mec a stit.. nevim.. asi jsem vyhodil 120 korun :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: toho jsem nedal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam