JOPS: Jako já zkoušel všechny tři zbraně a než jsem začal doopravdy hrát tu jednu postavu tak mi to trvalo. Jinak je to on. Ten u brány. Ale dávám ho teď už v pohodě.
Včera jsem dal father Gascoine nebo jak se jmenuje. Jako boj to byl moc pěkný. Nejdřív jsem strašně nadával na ty náhrobky jak se pletou, ale pak jsem si uvědomil, že se dá za nima dobře schovat. Tedy dokud má jen tu krátou sekeru, ale i tak. No a pak jsem používal tu skříňku na doléčení a ten attack když je omráčený.
Jaký je rozdíl mezi tím, že pošlu bábu do kliniky nebo do kaple? A dceři mám dát ten medailonek nebo ji lhát že ji nemám. No zkusím to nějak. Jen nechci přijít třeba o něco. Vícekrát to asi hrát nebudu. Budu rád, když to dohraju alespoň jednou.
Jinak sekerku mám už +3 a dva blood stony +2,1% v ní. Ale na další upgrade potřebuji už twin stony. Mám ještě 10x ten normální, ale to si nechám, až padne nějaká lepší zbraň než sekera.
Jinak s příšerama už problém nemám. Zkoušel jsem i v nové lokaci nějaké ty dva obry. Jeden se sekerou a druhý s něčím jako řemdih. A oba v pohodě.