• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já to kolem levelu 50 poprvé dohrál :)
    ale jestli to je první souls hra tak to zcela chápu... to jsem hrál demons souls tak pekelně že jsem se přeleveloval u tower knighta a házelo mě to pomáhat lidem do ng+ .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To bude tím že tě nic moc netlačí jít dál no :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAVANA: Hele, ten 50 lvl asi vysvetluje dost :) na 50 lvl jsou lidi tak v 60% hry :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak nevím jestli to nehraju blbě..amelii sem dal úplně bez problému na první vážnej pokus..

Nejspíš sem na ni mel jít dřív než na levelu 50 :/
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KALTY: (Yahar'gul) Hunteri, hlidaj lokaci pred vchodem do Yahar'gul, Unseen Village .. takovejch este potkas ;))
    KALTY
    KALTY --- ---
    Právě jsem narazil na dva moby. Jeden má bolt na zbrani a druhý hodně střílí. Jak je vchod nalevo do Hemwick tak tohle je na pravé straně dolů po schodišti. Prvního jsem dal a padlo mě pár bolt paperů. S druhým se peru dost. Co to je za moby vůbec? A co to je za místo?
    KALTY
    KALTY --- ---
    LION_DON: dík. No přemýšlím právě kam nejdřív. Nechci něco vynechat, ale tomu se stejně nevyhnu :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LION_DON: Twin bloodshardy farmim z těch potvor co sou nahoře u schodů nad vezenim..přijde mi že tam je drop tak 50%
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    HAVANA: Witch of Hemwick nic dal neotevre, je tam jen ten Rune Workshop Tool

KALTY: z Cathedral Ward muzes jit bud do Forbbiden Woods (pokud si zabil Vicar Amelii a tim ziskal heslo k zamcenejm dverim) nebo do Hemwick Charnel Lane nebo Old Yharnam

Forbbiden Woods i Hemwick sou plny Twin Bloodshardu, ktery potrebujes na vylepseni zbrane.. ve F.W. se daj najit i runy jako max stamina +10% / frenzy res +200 / atd.
    V Hemwicku je hlavne jiz zminenej rune workshop tool, kterej ti umozni pouzivat runy (Caryll Runes), ale da se tam najit i par blood gemu do zbrane a v Old Yharnam je boss, kteryho kdyz sundas
    tak se ti otevrou dvere do Church Workshop, kde se da najit Radiant Hunter Badge (odemkne u merchanta Ludwig Holy Blade a gun) + je tam skryta lokace ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: jsem zoufaly, zjistuju, ze si z BB pamatuju uplny kulovy :))))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kdo nevládne tolik angličtinou nebo se v příběhu ještě vůbec neorientuje a je na konci hry:

Příběh Bloodborne (přepracovaná a rozšířená verze) ~ Slapstick!
    http://slapstickcz.blogspot.cz/2016/02/pribeh-bloodborne-prepracovana.html
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALTY: Eileen the Crow hadry nosím dodnes .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: Já šel nejdřív Old yarnham, na konci je blood starved beast kteryho zabití ti otevře ty dveře v pravo v katedrále..

V tom lese je na konci taky boss a ten nevím co otevře, ale můžeš po jeho zabití lootnout truhlu která ti umožní používat runy (a ten boss je hodně lehkej)
    KALTY
    KALTY --- ---
    HAVANA: Jo a ten náhrdelník jsem taky rozbil a poslal dítě do kaple. Ale zatím tam vidím jen bábu. No a ten šutr je super. Dal jsem ho hned do sekery. Jo a padl mě z huntera Heir. No ale asi to ještě neumím dát do zbraně. A tedy nevím k čemu slouží.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: ale asi dolů. Je to nejblíž k lampě na začátku čtvrti. Ještě jsem prolezl kolem těch obrů a dolů po schodech k nějakým dveřím co chtějí heslo. Našel jsem i nějaký lísteček o heslu, ale asi se k tomu dostanu dál. No dnes se na to znovu vrhnu :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: JOPS: HAVANA:
    Tak včera jsem to pěkně prolezl. Otevřel jsem si 2x bránu a narazil na Eileen. Bohužel mi při prvním pokusu chcípla a tak jsem musel nahrát zazálohovaný save. Naštěstí to bylo asi hodinu čištění ke zkratkám a už jsem tu cestu znal, tak to nebyl takový boj a pak se mi podařilo zabít ho, aniž by umřela a tak čekám co s ní bude dál.

Akorát teď nevím kudy se mám vydat. Mám otevřenou bránu. Posbírané věci a buď se můžu vydat směrem do Old Y. nebo prozkoumat jednu cestu lesem co jsem narazil. Je tam taková mýtina se střelcema a psama. Došel jsem dolů kde je další lampa, ale nevím jestli se vydat tam nebo dolů do toho Old Y. Nebo ještě jsem neprolezl co je nad schodama. Předpokládám nějaký boss :D
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Messenger stand.. aka Shut up and take my echoes!

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: to jestli vyjde, tak dám stream v kuse dokud to zase nedohraju... (dal jsem tak odhaduji ng+++++++++++++ a jediné plátno co ve své sbírce mám)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem vcera potkal paarla, a prestoze teda Saw Cleaver +6 a lvl cca 45, nope nope, jeste ne. tak prochazim Hemwickem a mrknul jsem se na prvni chalice dungeon a forbidden woods. neni kam spechat. najdu ty carodejky nebo jak se jmenuji.

zahada s Eileen vyresena, mel jsem to za dva random huntery co se bijou z nakeho duvodu a ono..no o duvod vic to rozehrat znovu.

a pak jsem se nechal jeste na chvili odnest amygdalou na zacatek DLC, haha, zase jsem rychle odešel hehe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam