• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: doporucuju s klidem zabit Witches of Hemwick a Bloodstarved beasta dříve než Amelii v kostele, jsou výrazně jednodušší než Amelie. a s klidem si na ní přivolej tu Henriettu, ja bych ji bez ní nezabil. Bude tě to stát jeden insight
    TERZ
    TERZ --- ---
    Jestli se nepletu tak vesměs všechny zbraně jsou vybalancované. Já jsem to celé projel se základní Saw Spear + Ludwig Sword, ale v průběhu hry jsem je zkoušel všechny, ta rychlost u Saw Spear mi naprosto vyhovovala a když bylo potřeba trošku delší dosah tak Ludwig.

Jak to tady čtu tak mám chuť si to zahrát znova a to sem to dohrál sotva 2 měsíce zpět. :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: TERZ:
    Jinak jsem zkusil tu velkou hnusotu v kostele a vůbec jsem to nedal. To bude asi boj než přijdu jak na to. Jo a našel jsem nějakou kaluž kde je summon Henrieta nebo co. Tak jsem to zatím nedával. Netuším.
    Asi půjdu do těch Hemwick a vyčistím to. Pak zkusím znovu tu hnusotu v kostele a pak půjdu asi až do těch Old Y.
    O zbrani taky přemýšlím, ale zatím můžu koupit jen tu za 3000. Ale počkám asi na něco lepšího, nebo to odehraju se sekerou.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: Ludwig Sword je výborná zbraň a děda se jen kousek šoupnul.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: jj to je super podel haha. napodobne. ale az ti jeden clovek zpoza cervene lucerny okna da divnej kamen a budes mit full health tak tam zajdi znovu a myslim ze te odnese do ajimave lokace, ale mozna je este potreba nekoho zabit (paarla?), nejsem si jist.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: to jsou ti dva hunteři ne? ty kdyz zabijes tak se nerespawnuji.

ja jsem vcera zabil witches of hemwick a paarla. pak jsem jeste dosel konecne zabit toho huntera na vezi s rotacakem. a nasledne jsem dosel do iosefkas clinic, kde jsem si na zaver dovolil po par marnych pokusech zabit tu hunterku nahore. otevrel jsem si Nightmare lecture building a ten nightmare realm zatim, kde se teda vubec kurna neorientuju, stejny jak ta zadni cast forbidden woods, eeee, jeste pred ni me teda pekne podelal ten fakyn žebrák co zmenil v minipaarla. moc se mi libila animace presunu do Cairnhurstu, ale teda chytam se v nem asi jako v old hunters nightmare.. tj ztezi dam enemaka dva.. no hotl asi musim vic farmit.
    konecne jsem se naucil parry na tlustocha s cihlou a trochu aj na ty mensi pořízky s halapartnou, ale teda kdo me dokaze spolehlive rozjebat vzdy je ten pamrd s nasadou od hrábí. hadohlavove mi taky dostali z ust par vykriku na cely byt, ale pak se teda ukazalo ze jsem mel hodne poskozenou zbran.. clovek si to jednou dvakrat nepripomene, ze mu to napsalo, ze weapon je broken nebo tak neco.. a pak se divi, ze nedava damage.
    a jeste jsem si teda dodelal prvni chalice dungeon, na jehoz konci byl ohnivej vlk. hehe.

dotaz: mam saw cleaver +6, bloodchunky zatim nenachazim, mam si usetrit na Blades of Mercy nebo ten Ludwig sword?

dotaz dva: kam zmizel ten deda na vozejku z hunetrs dreamu?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: z těch padlo 2x2 twin. Ale musel jsem je honit. Takže už budu moc upgrade sekery. Akorát jsem pak šel dál otevřel dveře a chňapla mne nějaká ruka a mrkev
    KALTY
    KALTY --- ---
    LION_DON: no tak ten druhý mě zabil. Běžím si to k němu znovu a že to vemu zkratkou přes střechu. No a spadl jsem za něj. Takže full charge sekera a byl na polovině. Nějak jsem ho uklohnil. No a druhý nikde. Nenaspawnoval se. Asi nějaký miniboss? No a šel jsem tedy dál a našel dva velký se sekerema a dva s puškou. No a nějací čoklíci
    JOPS
    JOPS --- ---
    a v BB nepretale nemizi ?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já to kolem levelu 50 poprvé dohrál :)
    ale jestli to je první souls hra tak to zcela chápu... to jsem hrál demons souls tak pekelně že jsem se přeleveloval u tower knighta a házelo mě to pomáhat lidem do ng+ .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    To bude tím že tě nic moc netlačí jít dál no :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAVANA: Hele, ten 50 lvl asi vysvetluje dost :) na 50 lvl jsou lidi tak v 60% hry :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak nevím jestli to nehraju blbě..amelii sem dal úplně bez problému na první vážnej pokus..

Nejspíš sem na ni mel jít dřív než na levelu 50 :/
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KALTY: (Yahar'gul) Hunteri, hlidaj lokaci pred vchodem do Yahar'gul, Unseen Village .. takovejch este potkas ;))
    KALTY
    KALTY --- ---
    Právě jsem narazil na dva moby. Jeden má bolt na zbrani a druhý hodně střílí. Jak je vchod nalevo do Hemwick tak tohle je na pravé straně dolů po schodišti. Prvního jsem dal a padlo mě pár bolt paperů. S druhým se peru dost. Co to je za moby vůbec? A co to je za místo?
    KALTY
    KALTY --- ---
    LION_DON: dík. No přemýšlím právě kam nejdřív. Nechci něco vynechat, ale tomu se stejně nevyhnu :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LION_DON: Twin bloodshardy farmim z těch potvor co sou nahoře u schodů nad vezenim..přijde mi že tam je drop tak 50%
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    HAVANA: Witch of Hemwick nic dal neotevre, je tam jen ten Rune Workshop Tool

KALTY: z Cathedral Ward muzes jit bud do Forbbiden Woods (pokud si zabil Vicar Amelii a tim ziskal heslo k zamcenejm dverim) nebo do Hemwick Charnel Lane nebo Old Yharnam

Forbbiden Woods i Hemwick sou plny Twin Bloodshardu, ktery potrebujes na vylepseni zbrane.. ve F.W. se daj najit i runy jako max stamina +10% / frenzy res +200 / atd.
    V Hemwicku je hlavne jiz zminenej rune workshop tool, kterej ti umozni pouzivat runy (Caryll Runes), ale da se tam najit i par blood gemu do zbrane a v Old Yharnam je boss, kteryho kdyz sundas
    tak se ti otevrou dvere do Church Workshop, kde se da najit Radiant Hunter Badge (odemkne u merchanta Ludwig Holy Blade a gun) + je tam skryta lokace ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: jsem zoufaly, zjistuju, ze si z BB pamatuju uplny kulovy :))))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kdo nevládne tolik angličtinou nebo se v příběhu ještě vůbec neorientuje a je na konci hry:

Příběh Bloodborne (přepracovaná a rozšířená verze) ~ Slapstick!
    http://slapstickcz.blogspot.cz/2016/02/pribeh-bloodborne-prepracovana.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam