KALTY: to jsou ti dva hunteři ne? ty kdyz zabijes tak se nerespawnuji.
ja jsem vcera zabil witches of hemwick a paarla. pak jsem jeste dosel konecne zabit toho huntera na vezi s rotacakem. a nasledne jsem dosel do iosefkas clinic, kde jsem si na zaver dovolil po par marnych pokusech zabit tu hunterku nahore. otevrel jsem si Nightmare lecture building a ten nightmare realm zatim, kde se teda vubec kurna neorientuju, stejny jak ta zadni cast forbidden woods, eeee, jeste pred ni me teda pekne podelal ten fakyn žebrák co zmenil v minipaarla. moc se mi libila animace presunu do Cairnhurstu, ale teda chytam se v nem asi jako v old hunters nightmare.. tj ztezi dam enemaka dva.. no hotl asi musim vic farmit.
konecne jsem se naucil parry na tlustocha s cihlou a trochu aj na ty mensi pořízky s halapartnou, ale teda kdo me dokaze spolehlive rozjebat vzdy je ten pamrd s nasadou od hrábí. hadohlavove mi taky dostali z ust par vykriku na cely byt, ale pak se teda ukazalo ze jsem mel hodne poskozenou zbran.. clovek si to jednou dvakrat nepripomene, ze mu to napsalo, ze weapon je broken nebo tak neco.. a pak se divi, ze nedava damage.
a jeste jsem si teda dodelal prvni chalice dungeon, na jehoz konci byl ohnivej vlk. hehe.
dotaz: mam saw cleaver +6, bloodchunky zatim nenachazim, mam si usetrit na Blades of Mercy nebo ten Ludwig sword?
dotaz dva: kam zmizel ten deda na vozejku z hunetrs dreamu?