• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dá se nějak udělat aby se mi automaticky doplňoval molotov z bedny stejně jako se doplňuje blood vial?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Uz jsem tu :-))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TERZ: Tak cigos zandanej..ale se chcipnutim na konci...takže asi bez echoes :(
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: doufám :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALTY: myslim, ze Amelie pujde pod drn :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem včera pročistil Hemwick. Popadalo mě pár twinů a tak jsem upgradnul na +6 sekeru. Level na 39 tuším. Mám 20VIT-20STA-25STR-11SKL-7-7 tuším. Nevím jak s těma bodama, jestli mám teď zvedat spíš skill.
    Jinak witch jsem dal až napotřetí. Nějak jsem ten boj pochopil až po zabití :) Zabíjel jsem všechny ty summonutý. Až pak jsem zjistil, že asi zbytečně. Že jsou celkem pomalý a spíš mám hledat jí.
    No takže už mám další stůl na úpravu. Mám heir a lake runy. Sekerka má taky všechny tři osázený.
    Tak teď přemýšlím, že si asi zkusím už tu Amelii. Nebo půjdu do těch Old Y.
    NAMELESS
    NAMELESS --- ---
    TERZ: Mne sa osvedčilo v prvej fázi vyzabíjať všetkých pavúkov, potom to do neho naplno bušiť. Kým sa teleportuje, tak myslímže dostáva aj vyšší damage. V druhej a tretej fáze som okolo neho krúžil v kruhu, vzdialenosť, aby púšťal len ten arcane attack zo zeme (lepšie dodguje ako ten zhora). Pavúkov som ignoroval, lebo väčšinou zdržanie s 1-2 pavúkmi sa rovnalo skor smrti. Vždy sa vytvorila ulička, kade sa dalo k nemu dostať a dať mu 2-3 rany a následne zase zdrhnúť na tú vzdialenosť. Dal som ho tuším s Saw cleaver + 6, no pri iných pokusoch som testoval aj Tonitrus a ten robil divy. Roma som zabíjal pár týždňov, no vytreńoval ma statočne. Žiadny iný boss mi v základnej hre nerobil také problémy (až na Mučedníka, ktorého som si odložil na neskôr).
    TERZ
    TERZ --- ---
    HAVANA: Ja jsem si na nem taky dost vylamal zuby poprve. A v dungeonu je taky dost neprijemnej. Shadows of Yarnham je zase druha strana mince, kdy je to pomerne challenging boss solo ale ve vice lidech v podstate jen zdrzujou. Zkuste si ho dat kazdej solo, staci vymlatit pavoucky a pak rezat hlava nehlava. ve druhe a treti fazi je jen potreba sledovat jakej utok bude delat (ma snad jen 3 tusim a odvijej se od vzdalenosti) a zase mlatit pavoucky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Předtím sme dali toho bosse před ním (shadows of yarnham) a to bylo úplně easy...no, ROM nám ukázal kde je naše místo :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    HAVANA: Ono to ve 3 bude o dost tezsi. kdyz jede clovek solo tak se muze drzet v aoe vzdalenosti tak akorat a pavouka si kontrolovat. jestli to jdete ve trech a kazdej je ruzne daleko tak si to dost pravdepodobne vzajemne kazite. Plus pavouk ma o dost vic zivotu kdyz jste 3 nez v solu, a nejsem si uplne jistej ale je dost mozny ze ma i vic tech malejch?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Aha ty vole...takže ve třech sme dali toho zasranyho pavouka na 50%

Vůbec nechápu jak to někdo může dát sám :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: 31-32 tuším a sekerka +4/5
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: a jakej ses level ted tak? ja sel na amelii az tak kolem 35-40. ale tak, je to moje prvni souls hra. a doporucuju fire paper a molotovy.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Díky
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: Henrieta ti pomůže s amelii
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: doporucuju s klidem zabit Witches of Hemwick a Bloodstarved beasta dříve než Amelii v kostele, jsou výrazně jednodušší než Amelie. a s klidem si na ní přivolej tu Henriettu, ja bych ji bez ní nezabil. Bude tě to stát jeden insight
    TERZ
    TERZ --- ---
    Jestli se nepletu tak vesměs všechny zbraně jsou vybalancované. Já jsem to celé projel se základní Saw Spear + Ludwig Sword, ale v průběhu hry jsem je zkoušel všechny, ta rychlost u Saw Spear mi naprosto vyhovovala a když bylo potřeba trošku delší dosah tak Ludwig.

Jak to tady čtu tak mám chuť si to zahrát znova a to sem to dohrál sotva 2 měsíce zpět. :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: TERZ:
    Jinak jsem zkusil tu velkou hnusotu v kostele a vůbec jsem to nedal. To bude asi boj než přijdu jak na to. Jo a našel jsem nějakou kaluž kde je summon Henrieta nebo co. Tak jsem to zatím nedával. Netuším.
    Asi půjdu do těch Hemwick a vyčistím to. Pak zkusím znovu tu hnusotu v kostele a pak půjdu asi až do těch Old Y.
    O zbrani taky přemýšlím, ale zatím můžu koupit jen tu za 3000. Ale počkám asi na něco lepšího, nebo to odehraju se sekerou.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: Ludwig Sword je výborná zbraň a děda se jen kousek šoupnul.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: jj to je super podel haha. napodobne. ale az ti jeden clovek zpoza cervene lucerny okna da divnej kamen a budes mit full health tak tam zajdi znovu a myslim ze te odnese do ajimave lokace, ale mozna je este potreba nekoho zabit (paarla?), nejsem si jist.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam