tak ja jsem vcera zabil Mikolashe, pak jsem minul cestu k Mergos Loft: Middle, takze jsem se snazil nejak vyresit frenzy nightmare mozek z te spodni cesty, coz teda vyzadovalo vratit se do Forbidden Forest a najist frenzy runu a vzit si na sebe max frenzy obleceni.
no byla to chyba ze.
stacilo najit cestu do middle loftu a odtamtud se mozek da vyresit bez ultra frenzy resistu, nejak nechapu jak se mi povedlo i presto sebrat bloodrock. haha.
hodne me bavilo prase cestou k Mergo wet Nurse, ktery je potreba zezadu vykastrovat. krasnej mesic.
mergo sla dolu hned.
klasicky jsem to pofailova story-wise, takze jsem si kuchnul tu bilou nevestu s cervenym brichem, u spadnuteho mozku me zachranilo jen to ze se respawnuje.. na potreti uz make contact vyslo.
velkou radost mi udelala kurvicka v katedrale. chuderka, no saozrejme jmse to zase vsechno kuchnul.
zasel jsem za Gehrmanem, kterej bastard tam zjevne u stromu fellil od doby co jsem zabil amelii a ja tak s nim vubec nemohl popovidat. no najednou uz nebyl unavenej na vozejcku, pac jsem samozrejme jeho podezrelou nabidku odmitl a ja se s nim musel tedy vyporadat jinak, coz celkem trvalo dle klasickeho vzorce napoprve 4/5 a pak 10 pokusu mu sotva neco uberu. ale nakonec jsem ho poslal odpocivat, ale pac jsem pred sedmym pokusem papnul ty pupecni snurky, tak najednou se zjevilo neco moc osklivyho a to mi reklo ze mam jit zpatky do dreamu nohama napred. tak od te doby jsem si rikal ze asi zapracuju na tech chalice dungeonech. tak ted delam druhej. nejak nemam moc jasno v jejich posloupnostech a tak.. ale prej je v nich kousek pribehu, tak je chci projit nez dam ng+. vzhledem k tomu ze me lvl stoji uz tak 50kBE, tak jsem zatim docela v klidu.
Ludwig +10 slape sympaticky a uz jsem do nej nasel i naky 18procent runy.
jen furt nevim co budu delat s tema 60 madman knowledge v inventari hehe.
nahrobek DLC je nezavislej na NG+ ?