• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    HAVANA: to asi ještě nevím kde je :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KALTY: Nejlepší farmici místo je lecture building..ideálně když máš odemceny i druhý patro..

Jeden run udělá zhruba 30-40 echoes, 15-20 silver bullets a z gianta padá blood chard twin blood shard nebo blood chunk

A je to proběhly za minutku
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    *beast
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KALTY: beat cutter je skvele vypadajici zbran skoda ze je v tom deuhym retezovym modu tak pomala a mam nahranyho ludka, jinak bych mileras jebal mrchy retezem po palici.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jinak tedy s tím Ludwigem jsem se musel naučit. Učil jsem se to v Gaol jak jsou tam ty s pytlema a venku prasata. Když chcípneš, tak rychle doběhneš k místu kde si chcípnul a navíc to dává dobrý bloody. Včera jsem ještě prošel část woods a našel zkratku do Yarhamu k Josifka. Ty hadi kurvy a ten poison. No fuj...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já to včera dojel celý..ale bez nejsložitějšího konce...

Fajn to bylo..pure Gameplay paráda, mechanismy, game design atd taky..

Jen styl vyprávění příběhu na mě asi moc slozitej, ale chápu že to je součást žánru..naštěstí je okolo lore spousta infa k nalezení jinde
    KALTY
    KALTY --- ---
    No slušný. Tak jsem o víkendu trošku zahrál. Killnu jsem Pearl. Pěkný boj a asi 6 pokus.
    Vzal jsem si Ludwig bladu a učím se s ní. V záloze pořád Hunter Axe +6. Ludwig už také na +6.
    Proběhl jsem workshop. Old Yarham a prokecal jsem toho huntera nahoře a řekl mu, že už teda nebudu killovat ty potvory. No nakonec jsem ho ale zabil tak doufám, že jsem neudělal chybu.
    No a jdu tedy tím vchodem do woods. No a tam tedy mazec. První past jsem se fakt kura leknul. Chtěl jsem se jen napít kafe. Nikde nikdo tak jdu s ovladačem dopředu. Napiju se a rub ho. Past do xichtu. Kafe na triku. Ještě že jsem na něj zapomněl a měl jsem ho už hodinu na stole... fakt
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ty kravo !

Bloodborne - Soundtrack Recording Session - Behind the Scenes | PS4
    http://www.youtube.com/watch?v=NHIkUzmNmc0
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak datadisk dojetej..Maria i kos dělali problémy než sem se přestal snažit je parryovat a začal je mlátit obourucakem a dodgeovat
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ng+ aniz bych neprosel dlc to nebylo uplne strategicky dobre zastiteny, no nic o to vetsi vyzva
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH: jsou tam horsi bobe, treba tri najednou :-) kazdopadne na zacatku hry me tenhle pan taky nervoval a vyresil to taky jeho pad z veze :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ABE: Já sem s ním kámoš...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BOBESH: lol, jak skočil sám!
    ABE
    ABE --- ---
    BOBESH: Tenhle parchant me neskutecne vytacel. Dostat se k nemu a pak jebacka na petniku, grrr.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem zatim na zacatku a este upe nevim jestli se mi tomu chce venovat :)) Urcite si poridim DS remaster! to je mi bliz
    takze sem i skromne rad za toto,pac me sral
    Bloodborne™_20180322222826
    https://www.youtube.com/watch?v=DXBQ-cJAHd4
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAVANA: no dark souls je o zbrani. Kdyz budes mit v kazde ruce kudlu, tak mi prijde, ze tempo je zbesile az az. Kdyz budes nosit 30kg obouruc mec, tak ano, je to pomalejsi :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JOPS: Mě třeba od ds odrazuje, že je podle komentářů pomalejší...na to moc nejsem, baví mě ten agresivní styl bloodborne
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: no vidis a ja mam zase info od par hracu ze BB je nejlepsi :-) coz ma za nasledek jediny. Zahrat si to a udelat si vlastni nazor :-) ted dojedu nekolikrat BB, pak GOW4 a potom poridim DS. Herni plan je jasnej :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    CHEWBACCA: ja osobne povazuju BB za nejhorsi ze serie DaS1, DS2, DS3 :) ale to neznamena, ze jsem si tu hru neuzival. Hra super, ale co me na BB strasne stvalo, tak strasne malo zbrani. Ale fakt malo...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: koukal jsem na to. Nastesti s DS nemam zatim zkusenost. Az po BB :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam